Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.9 227 10
Μπακνανά 47 (Paradise Spa)
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα
511827
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Ποιότητα μασάζ
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Πήγα πρώτη φορά στον συγκεκριμένο χώρο κ η υποδοχή μου παρουσίασε 3 κοπέλες , η μια ήταν νέα και είχε ωραιο πεταχτό κωλαρακι πολύ κομπλέ ωστόσο εγω επέλεξα την Στέλλα. Η Στέλλα έχει ξανθό μαλλί τουλάχιστον έτσι την πέτυχα εγω. Καλή σώμα ωστόσο μέτρια φάτσα. Με τα προγράμματα μπερδεύτηκα λίγο και πήρα 80€ το table για 30’ επειδή είχε ραντεβού 1 ώρα στα κοντά η Στέλλα.
Από μασάζ πολύ καλό. Να σημειωθεί πως δεν έχω πάει αλλου για μασάζ οποτε ήταν πρώτη φορά. Σε κάποια φάση ξεκίνησε να με τσιμπουκωνει από κάτω , έδινε πόνο. Μετά ανέβηκε πάνω στην πουτσο μου κ την πήρα κ στα όρθια που ήρθε το τέλος.
Γενικά μια διαφορετική εμπειρία αλλά οκ συνδιάζει μασάζ με πήδημα , not bad αλλά δεν ξέρω αν κάνει για εμένα η όλη φάση. Θα ξανά πάω όταν θα θέλω ένα πολύ καλό μασάζ.
Από μασάζ πολύ καλό. Να σημειωθεί πως δεν έχω πάει αλλου για μασάζ οποτε ήταν πρώτη φορά. Σε κάποια φάση ξεκίνησε να με τσιμπουκωνει από κάτω , έδινε πόνο. Μετά ανέβηκε πάνω στην πουτσο μου κ την πήρα κ στα όρθια που ήρθε το τέλος.
Γενικά μια διαφορετική εμπειρία αλλά οκ συνδιάζει μασάζ με πήδημα , not bad αλλά δεν ξέρω αν κάνει για εμένα η όλη φάση. Θα ξανά πάω όταν θα θέλω ένα πολύ καλό μασάζ.
Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 27, 2024
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Όνομα κοπέλας
Στέλλα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού