Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 494 10
Στουρνάρη 29
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα
834885
Γενική βαθμολογία
9.3
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Ποιότητα μασάζ
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Χθές το απόγευμα πήγα στο γνωστό κατάστημα της οδού Στουρνάρη . Με υποδέχθηκε η Ζάνα περάσαμε στο σαλόνι μου προσέφερε καφέ και μου πρότεινε την Πάολα . Η Πάολα είναι μία Μολδαβή γύρω στα 1.70 με ένα καθαρό και όμορφο πρόσωπο , ωραία μάτια , σγουρό μαλλί ,εξαιρετικά ωραίο σώμα , κορμί σφικτό και γυμνασμένο . Φορούσε ένα εφαρμοστό μίνι φόρεμα που τόνιζε το σώμα της . Με οδήγησε στο δωμάτιο λέγοντας μου ετοιμάσου και έρχομαι , έκανα ντουζάκι ετοιμάσθηκα και περίμενα την κοπέλλα . Η Πάολα ήλθε στο δωμάτιο εβγαλε το φορεμά της έμεινε με το λευκό στριγκ της αποκαλύπτοντας ένα όμορφο στήθος με δύο υπέροχες ρώγες που σε προκαλούν να τις γλύψεις , Τότε μου είπε ξάπλωσε μην κάνεις τίποτα και απολάμβανε ! Ξεκίνησε ένα εξαιρετικό μασάζ με αργές κινήσεις , σωστή πίεση όπου χρειαζόταν που στο τέλος έγινε αισθησιακό . Γύρισμα ανάσκελα , γλωσσόφιλα φούλ , ξεκίνησε μία απολαυστική πίπα για όσκαρ . Την έγλυψα με την σειρά μου απολαμβάνοντας το πεντακάθαρο μουνάκι της . Σέξ στο μασαζοκρέββατο με την Πάολα από επάνω μου και τελείωμα στο στενό μουνάκι της . Μπάνιο με την Πάολα για να φύγουν τα λάδια σκούπισμα με την πετσέτα από την ίδια φιλάκια στην πόρτα και ανανέωση του ραντεβού για την επόμενη φορά .
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 28, 2024
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Σεξ
Όνομα κοπέλας
Πάολα
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Μου λεει το πρόγραμμα περιέχει μασάζ
Της απαντάω, ότι διάβασα στο ίντερνετ ότι γίνεται σεξ
Και μου λεει λάθος διαβασατε
Τι έπρεπε να κάνω;
Δηλ. τελικά σου έκανε μόνο μασάζ; Έτσι όπως το περιγράφεις σε έκλεψε κανονικότατα.