Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 63 10
Massage Princess
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα
175798
Γενική βαθμολογία
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Ποιότητα μασάζ
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Όπως λέει και ο τίτλος η Αμίρα για εμένα προσωπικά ήταν πυρηνικό όπλο.
Όπως μου αρέσει μια γυναίκα, προσωπάρα υπέροχη, βυζάρες και ωραίο κωλαράκι.
Τα κιλάκια που έχει στην κοιλίτσα ούτε που με ενόχλησαν.
Μασαζακι για κάνα δεκάλεπτο και ξεκίνησε μια ωραία πίπα μέχρι που στην σταμάτησα για να πάμε στο παρασύνθημα.
Ξαπλα στο κρεβατάκι και ανέλαβε εκείνη ανεβοκατεβαίνοντας σε έντονους ρυθμούς όπου κι εκεί έληξε ο 1ος γυρος.
Λίγες ανάσες και μετά ξεκινάει ο 2ος γυρος με εξαιρετική πίπα και να την παίρνω στο κρεβάτι του μασάζ, ξάπλα πάλι στο κρεβάτι
και εκείνη από πάνω, πίπα μετά και παίξιμο καλό από εκείνη και τελείωμα στις βυζάρες της.
Σίγουρα θα την τιμήσω ξανά όπως και να 'χει την επόμενη φορά...και ίσως και μια Ισπανίδα με βυζάρες που είδα αλλά διαφεύγει το όνομα.
Στα πολύ θετικά και η ευγενέστατη κυρία στην υποδοχή.
Όπως μου αρέσει μια γυναίκα, προσωπάρα υπέροχη, βυζάρες και ωραίο κωλαράκι.
Τα κιλάκια που έχει στην κοιλίτσα ούτε που με ενόχλησαν.
Μασαζακι για κάνα δεκάλεπτο και ξεκίνησε μια ωραία πίπα μέχρι που στην σταμάτησα για να πάμε στο παρασύνθημα.
Ξαπλα στο κρεβατάκι και ανέλαβε εκείνη ανεβοκατεβαίνοντας σε έντονους ρυθμούς όπου κι εκεί έληξε ο 1ος γυρος.
Λίγες ανάσες και μετά ξεκινάει ο 2ος γυρος με εξαιρετική πίπα και να την παίρνω στο κρεβάτι του μασάζ, ξάπλα πάλι στο κρεβάτι
και εκείνη από πάνω, πίπα μετά και παίξιμο καλό από εκείνη και τελείωμα στις βυζάρες της.
Σίγουρα θα την τιμήσω ξανά όπως και να 'χει την επόμενη φορά...και ίσως και μια Ισπανίδα με βυζάρες που είδα αλλά διαφεύγει το όνομα.
Στα πολύ θετικά και η ευγενέστατη κυρία στην υποδοχή.
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 26, 2024
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Γλειφομούνι
- Γλωσσόφιλα
- Μασάζ
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
- Σεξ