Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 490 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 730973
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Είδα Κίττυ, κοπέλα που δεν είχα πάρει και είχα διαβάσει καλά σχόλια στο φόρουμ. Οι φωτο δεν έδειχναν τιποτα και κάτι με έψηνε να δοκιμάσω. Είδα τελευταία μέρα στο μαγαζί και κάτι μέσα μου με ώθησε για ραντεβού στα τυφλά. Είχα και καιρό να γαμήσω, πήγα και πήρα.
Skinny σωματότυπος που δεν είναι και το καλύτερο μου αλλά δεν με χάλασε. Λίγο το πρόσωπο σπασμένο ηλικιακά αλλα το έφτιαχνε με το κόκκινο μαλλί, τα τατουάζ και τα μαύρα goth εσώρουχα. Μου έβγαλε μία καύλα, μία λύσσα απο μεριάς της κι ας μην είναι φαινομενικά ο τύπος μου.
Με ξάπλωσε και ξεκίνησε ένα καυλωτικό στριπτίζ και μετά λάδωσε το σωμα της και ξεκίνησε body to body να με καυλώσει. Μου άρεσε που πήρε πρωτοβουλίες και με έκανε τούρμπο. Έγλειψε δυνατά μπάλες αλλά πίπα με καπότα. Φάουλ για μένα. Ανέβηκε πάνω μου και ξεκίνησε δυνατό ride με κάποιους θεατρινισμούς αλλά έδινε πόνο. Αρκετά σκίννυ για να την σηκώνω οπότε όταν κουραζόταν έδινα εγώ πόνο. Αρκετά υποτακτική συμπεριφορά και διάφορους μορφασμούς που έδειχνε να γουστάρει. Τα ψεύτικα ηχητικά παρόλο που τα έπιανα μάρεσαν. Την έβαλα στα 4 και της έδωσα το μουνί στο χέρι με αυτή να πάιρνει τη σωστή στάση, κώλος πάνω πρόσωπο κάτω. Τελέιωσα δυνατά και με ξεκίνησε μασσάζ. Τίμιο μασσάζ καλύτερο από όλες τις Λατίνες του μαγαζιού.
Μου έλεγε την ιστορια της ζωής της με τα λίγα ελληνικά που ξέρει και πως ήταν στρίππερ. Καυλωτικά χαϊδέματα κα γλείψιμο στις μπάλες για να ξαναγίνω τούρμπο και πάλι πίπα με καπότα. Σκληρή προσπάθεια για deepthroat και απλά σκεφτόμουν πόσο καλύτερη θα ήταν αυτή η πίπα χωρίς. Πραγματικά προσπαθούσε. 2ος γύρος όπως ο 1ος απλά τελείωσα δυνατά σε ιεραποστολική με τα πόδια της στους ώμους μου. Ευλίγιστη ευδιάθετη και δυναμική με πρωτοβουλίες. Αν ξανάρθει θα ξαναπάρω αν και η εμφάνιση δεν με τρέλανε. Κρίμα να κάνει τέτοια πιπα με καπότα.
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Body to Body Μασάζ
  • Handjob (μαλακία)
  • Πίπα με προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Κίττυ
Vuzolagnos9
Σπουδαίος
45
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Rebirthed Sapiens Sapiens, Johnny Red2, Rokko28 και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Φεβρουαρίου, 2024
Εδωκες 100σταρα για πιπα με κρανος???Κακος
review reaction 1 Johnstef, drifter81
27 Φεβρουαρίου, 2024
100..χμ..αυτο ομως που εχει σημασια εχει να ειναι δοτικη και να σε κανεις να περασεις καλα...μπορει να αποφευγει καποια το ακαποτο...για λογους καθαριοτητας υγιεινης κλπ..αλλα τοτε επρεπε και να χρεωνε λιγοτερο.
27 Φεβρουαρίου, 2024
Αυτό το πίπα με καποτα πάει να γίνει καθεστώς .
Σε λίγο no ακα ,no φιλιά και υπηρεσίες στούντιο.

review reaction 5 review reaction 1 Johnstef, petergsp, professor x
27 Φεβρουαρίου, 2024
Την είχα δεί όταν ήρθε στις αρχές τής πρώτες μέρες στό Φ2 πού δεν ήξερε γρι ελληνικά, τότε έκανε χωρίς σκούφο πίπα αλλά όχι cim, από γλωσσοφιλα όμως φουλ, μετά την δασκαλεψαν καί τό πήγαινε καλύτερα τό έργο.....Ματάκι
28 Φεβρουαρίου, 2024
παίδες η κίττυ πλέον δεν είναι για να την παίρνει κάποιος όχι για την πίπα στην καπότα αλλά γιατί είναι πλέον σκέτο κόκκαλο....αλλά όπως και να έχει πάντα θα έχει μετρημένες μέρες στα μασάζ και γενικά στα μέρη του αγοραίου έρωτα γιατί είναι φευγάτη..
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5