Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 80 10
Μασατζίδικα 280671
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Μετα την χθεσινή κριτική για την Ντιάνα, μου ήρθε στο μυαλό και η προηγούμενη επίσκεψη μου στον λαδοοίκο του SWEET ESCAPE όπου πήρα την Λένα. Λένα, Λένα πριν 20 χρόνια λογικά θα τον έπαιζαν και τα τσιμέντα και οι γλάστρες στο πέρασμα της. Τώρα στα 50ελα ή 50ήρθα τον παίζουν σίγουρα οι υπάλληλοι του σουβλακοπωλείου δίπλα που τις βλέπουν μπες βγες....(σιγά μη δεν ξέρουν ή δεν έχουν πάει μία βόλτα δίπλα), τα τζατζίκια , οι τυροκαυτερές , τα ποτήρια , τα πιάτα και τα ταβάνια!!!!!! Πρόκειται περι μίας σκέτης ομορφιάς....γυναικάρα με πράσινες ματάρες, κοκκινομάλα, κορμί φετόνι, μουνί μοσχομυριστό, βγαλμένη από elegand τσόντα όχι του salieri και του luca damiano αλλά του pierre woodman....the oldest know what I am talking about!!!Η κατάσταση είχε ως εξής : Μπαίνει δωμάτιο, βγάζει ρόμπα , βλέπω κορμί και λέω μέσα μου......τη γαμήσαμε τώραααααα!!!!!!!!! Ξαπλώνω, αρχίζει ένα υπέροχο μασάζ σε όλο το σώμα με πολύ.... αγάπη και φροντίδα(άντε ρε μπαγάσηδες και προδέρμ!!!!) στην πορεία του μασάζ και καθώς πλησίαζε περίτεχνα στην επίμαχη περιοχή του...λουχάνσκ, νιώθω την δύναμη του σεξουαλικού vibe της και αμέσως γυρίζω ημιανάσκελα, την κοιτάω με κοιτάει και τι κάνει η τύπισσα???? με σπρώχνει να γυρίσω ανάσκελα και ανεβαίνει πάνω....στο μασαζοκρέβατο σαν λυσσασμένη μητρομανής που θέλει να μου φάει κάτι....από αυτί, μάτια, μύτη, δάκτυλα μέχρι πέος!!!!!!!Τί σάλτος ήταν αυτός? τί ορμή θέε μου??? άρχισε τα γλωσσό παθιάρικα και να μου τρίβεται στον μήτσο μέσα στα λάδια με όλη την κορμάρα της....εεεε εντάξει μαλάκες αυτά είναι θήλεα, αυτές είναι οι γυναίκες που ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ!!!!!!!!!!! Οι λατρεμένες γυναίκες της Στέπας, της Τούνδρας, του Κρύου που όμως μέσα τους κρύβεται καυτή λάβα. Την αρχίζω σε ένα γλυψιμο όπου το μουνί της πρέπει να πρήστηκε λες και την τσίμπησε μπάμπουρας. Μιλάμε για επικές κραυγούλες από το υπέροχο λουλουδένιο στοματάκι της...Μετά αν και ήταν ανάποδα το ξέρω(πρώτα πάει η πίπα και μετα το γλυφομούνι) με πλακώνει σε μία τσιμπουκοδρομία εξαιρετική(όχι όπως η ΩΔΗ ΤΗΣ ΝΤΙΑΝΑΣ) αλλά υπέροχη και καλλιτεχνική και μετά από λίγη ώρα διείσδυση σε 2 στάσεις αν θυμάμαι καλά επήλθε το τέλος της ζωής των σπερματοωρίων μου αφού δε θηλύκωσαν μέσα στη μήτρα της ΛΕΝΑΣ....κρίμα και μπορεί να έβγαιναν τα ομορφότερα παιδάκια της πλάσης.
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 16, 2023
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Λένα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!