Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 450 10
Μασατζίδικα 686191
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Ποιότητα μασάζ

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Επίσκεψη στο εν λόγω ίδρυμα μεσημεράκι ...προσπερνω την υποδοχή γιατί είμαι σαπιος ...παρέλασαν 3 κορίτσια..και επιλογή της Αλεξάνδρας...

Ξανθιά μιλφ 40+- πάνω κάτω ,με ωραίο σωμα- το μόνο που με χάλασε ίσως ήταν λίγο η κοιλιά που δεν ήταν φλατ..

Μόλις δω έκφυλο ξανθό να μιλάει σπαστά ελληνικά καταλαβαίνω ότι θα συνεννοηθούμε αυτή με το πάνω κεφάλι και εγώ με το κάτω κεφάλι...

Με το που μπαίνει ξεκινάει ένα αρχιδογλυψιμο και ένα γλειφωκολι για ένα 15' χωρίς να έχει αγγίξει πουτσα καθόλου...η πουτσα μου να στάζει από καύλα και ηδονι στην γλώσσα της που ήταν κυριολεκτικά πινέλο...τον παίρνει και λίγο στο στόμα και εκεί βασανιστηκα...και να μου λέει θα σε φάω είσαι τόσο καθαρός...πλαστικό αερόστατο και ανεβαίνει από πάνω ...να χώνω την μούρη στα βυζιά της και να τα τρώω λαίμαργα...απόλαυση..

Γυρνάει reverse cow από μόνη της..και να χτυπιέται...και έλεγε κάτι ξένα και ρωσικα-πολωνεζικα δεν ξέρω τέλος πάντων...την πάω στα 4 όπου ήταν τελείως στενό το μουνι της..σταματουσα να μην χυσω μπας και το καθυστερήσω...@@ τα τίναξα μέσα στην καποτα...

Μπάνιο και χάδια,δεν Μ άφηνε σε ησυχία και όλο κομπλιμέντα ...
Ψυχολογία στο φουλ πάνω...
Με ξαπλώνει και αρχίζει πάλι πίπα με γυάλισμα σε όλο το σύστημα όπου την κερασα το δεύτερο υγρό πυρ μου μέσα στο στόμα της...

Απίθανη η Αλεξάνδρα...
Υγ ..κωλο δίνει με έξτρα 20...
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 18, 2024
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!