Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 372 10
Μασατζίδικα 829110
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Ποιότητα μασάζ

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Η συνεδρεία έγινε περί τον Νοέμβριο 2023 με αρχές Δεκεμβρίου. Κάπου εκεί τελοσπαντων γιατί δεν θυμάμαι. Πήγα ένα πρωι και με την ευκαιρία είδα όλα τα κορίτσια που εργάζονταν εκει. Παρόλο που έχω παει με Βαλεντίνα με την οποία περασα καλά, την Ντιάνα που δυο φορές περασα ακόμη καλυτερα είχα παει στοχευμένα για την Ειρήνη. Πρώτη εντυπωση λοιπόν : Με την ρόμπα μια κουγκαραρα 45 με 50 χρονών άκρως εντυπωσιακη και περιποιημενη. Γάμπες που με τα τακουνια φαινονταν πολυ γυμνασμενες. Α ρε καργιόληδες Ρωσία ρε, με τις μουναρες της!
Σκάει στο πολυ καθαρό δωμάτιο, αψεγάδιαστο από τακτοποίηση και καθαριότητα, και βγάζει ρόμπα. Εντάξει, έμεινα μαλαξ με την κορμάρα της. Μπάλες ενισχυμενες κορμί χαλαρά ένα 9/10! Το 8/10 είναι συλλογική εμφάνιση προσώπου κορμιού. Τι να λέμε τώρα. Η τυπισσα είναι Η ΚΟΡΜΑΡΑ! Άκρα περιποιημενα, δόντια προσεγμενα, όλα στην εντέλεια! Λέω από μέσα μου "βάλε τα δυνατά σου Διανοούμενε μη γίνεις ρόμπα με τη Λαμποργκινι! ". Αρχίσαμε λοιπόν τα έντονα χάδια και η κυρία άρχισε ένα αρκετά καλό στοματικό χωρίς χέρι αλλά όχι όλος μέσα. Όχι επειδή είχε τέτοιου είδους τεχνική, αλλά γιατί είμαι λίγο άνω του μέσου όρου και από τις 100+ κοπέλες που έχω παει , μόνο δυο τον βάλανε όλον μέσα. Άρα δεν απαιτω παραλογα πραγματα. Διαρκείας λοιπόν στοματικό κι έτσι μετά από κανα 15λεπτο τελείωσα πανηγυρικα στο στομα της. Έπειτα φρεσκάρισμα και από τους δυο και μετά από 10 λεπτά άρχισε το δευτερο χέρι που ήταν άκρως εντυπωσιακό. Θα ήθελα να αναφερθώ στο ότι η κοπέλα τελείωνει αρκετά ευκολα και όταν τελειώνει είναι με στην γκαβλα. Μασάζ στο ενδιάμεσο δεν ζήτησα και παρόλο που προσφέρθηκε εγώ αρνήθηκα γιατί παω για να γαμησω μια γυναίκα, δεν παω για μαλλαξεις. Γι αυτό και η μηδαμινη βαθμολογία. Εν κατακλείδι μια πολυ καλη επιλογή με μια 50αρα γυναικαρα που έχει κορυφαιο σώμα, περιποιημενη, καθαρή και πολυ δοτική με σκοπό να ικανοποιήσει τον πελατη.
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 02, 2023
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Ειρήνη
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Διανοούμενος
Ανώτερος
35
Πόντοι:
9.846
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, Hase, panathasta και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Απριλίου, 2024
Φαινεται καλη επιλογη ..ομως: εγω σημασια στους βαθμους δε δινω και η γνωμη μου ειναι πως επρεπε να υπαρχει μονο περιγραφη...οπως και να χει..μια και πρεπει να "βαθμολογησουμε"...εδω τι εννουν "ποιοτητα μασαζ" μηπως εννουν το συνολο της ολης φασης(δηλαδη και το σεξ μεσα !)κι εσυ βαθμολογησες με..1? Γιατι ετσι βαθμολογικα την εβαλες στο πατο...? εχω μπερδευτει..
13 Απριλίου, 2024
Hase: Σε όλες τις κοπέλες μασατζιδικων βαθμολογώ με 1 διότι ΔΕΝ πάω για μασάζ. ΔΕΝ με νοιάζει το μασάζ. Πάω για να γαμησω. Όλες οι κοπέλες επιμένουν να μου κάνουν αλλά εγώ ΔΕΝ θέλω. Άρα από τη στιγμή που δεν κάνω βάζω 1. Είναι πολύ απλά τα πράγματα. Πώς μπερδεύτηκες εσύ ρε άνθρωπε δεν μπορω να καταλάβω..... Άμα θες να πας να κάνεις μασάζ τραβά σε κανέναν φυσικοθεραπευτη. Εσύ τι περιμένεις από τις κοπέλες; Να σου κάνουν αποθεραπεία τις κοιλες που έχεις στη μέση ή να σου αποσυμπιέσουν τον μηνίσκο;;;; Πραγματικά έλεος.....
14 Απριλίου, 2024
Οχι δε καταλαβες σε τι μπερδευτηκα? .μηπως ομως στη βαθμολογια στη παραμετρο " ποιοτητα μασαζ" εννοουν το αυτονοητο..την ολη φαση με το σεξ μαζι...γι αυτο η απορια..καλα ουτε εγω παω για μασαζ εκει...
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3