Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 99 10
Μασατζίδικα 231346
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Επισκεψη στον εν λογο ιδρυμα μετα την προτροπη φιλου για την ιουλια. Μου ανοιγει την πορτα ενα δυνατο μιλφακι ,μου παρουσιαζει τις υπολοιπες κοπελες και στο τελος μ λεει εγω ειναι ιουλια, χωρίς δεύτερη σκέψη περασα μαζι της. Η Ιουλία ειναι ενα ψηλο μιλφακι απο Ρουμανια , μελαχρινή με σπαστα, ωραιο ενισχυμενο 3αρι στηθος π λογο προσφατης επεμβασης δεν το εβγαζε τελειως εκτος σουτιεν ,λεπτο και καλο σωμα με κωλαρα. Καλο πρόσωπο με χειλαρες που σε προετοιμάζει για την συνέχεια. Στην αρχη ξεκινησαμε με μασαζ οπου ειναι πολυ καλη και χαλαρωτική μετα γυρισα για να δοκιμασω πως ειναι και στο δευτερο μερος. Φιλαει σχεδον ολο το σωμα και γλυφει μπαλακια με μανια. Η πιπα της αρκετα καλη και ασταματητη, αν δεν την σταματήσεις σε εχει στραγγιξει και κανει deepthroat. Με ειχε καυλωσει τρομερα, περασα σκουφο και αφου αλλαξμε καποια φιλια την ξαπλλωσα στο μασαζοκρεματι και γαμαγα ιεραποστολικα με μανια , γαμούσα και φιλιόμασταν λυσασμενα λιγο πριν χυσω την ρωτησα που προτιμαει και μ ειπε στο στομα, μεχρι να βγαλω το λαστιχο και να γονατησει της ειχα γεμησει ολο το κορμι γαλατακι..σιγουρα θα παω για επαναλιπτικη να χυσω στη στοματαρα της.
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 08, 2024
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Ιουλία
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!