Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 494 10
Στουρνάρη 29
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα
835200
Γενική βαθμολογία
4.5
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Ποιότητα μασάζ
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
2.0
Καλησπερα κ Χρονια Πολλα σε ολους τους παιχτες. Δεν συνηθιζω να γραφω κριτικες.... οι πολυ παλιοι με ξερουνε..... αλλα εδω σημερα πρεπει να γραψω για να ενημερωσω τους συναγωνιστες για ενα τοσο χαλια service που εχω χρονια να συναντησω!! Επισκεψη μεσημεριανη, αφου παρελασαν οι γνωστες ξεπετες του ιδρυματος... Ελενη, Σοφια(Σοφι) κτλ... η Μονικα απασχολημενη, η Λια κ αυτη απασχολημενη, για κακη μου τυχη πηρα την Τζενη. Ηταν εντελως διεκπεραιωτικη, μασαζ μετριο, φιλι καθολου, πιπα με προφυλακτικο, δεν εδειξε καμια διαθεση να ευχαριστηση το ραντεβου, ψευτικες κραυγες που ουτε καν προλαβα κ να την πηδηξω. Ειναι ντροπη για το Ιστορικο αυτο Ιδρυμα πανω απο 20 χρονια λειτουργιας να εχει τετοιες κοπελες στο ενεργητικο του.. για αυτο βεβαια φταιει η Ζανα. κ καποια στιγμη το πληρωμα του χρονου ερχεται για ολους. Ελπιζω να γλιτωσω τους επομενους. Πολυ προσοχη στο συγκεκριμενο μαγαζι.
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 29, 2023
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Όνομα κοπέλας
Τζένη
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Εχεις δικιο μου ξεφυγε, η Λια ητανε δωματιο οπως κ η Μονικα... ημουνα κουρασμενος .... το μαγαζι φταιει κ η Ζανα φταιει... αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα!!