Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 78 10
Μασατζίδικα 270611
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Με έτρωγε εδώ και καιρό αυτή η μεγαλοκοπέλα. Διάβαζα, και ξαναδιαβαζα θετικές κριτικές αλλά όμως όλες είχαν κάποια μικρά ψεγαδια. Ο ένας έλεγε πίπα με δόντι, ο άλλος έλεγε ότι τον ψιλοξεπεταξε ο άλλος έλεγε άλλα...
Ο Διανοούμενος έπρεπε λοιπόν να κάνει από μόνος του την διαπίστωση γιατί συμφωνα με τα λεγόμενα των υπολοίπων στις κριτικές ΟΛΟΙ οι συναγωνιστές συμφωνουσαν σε τουτο: ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΗ ΚΟΠΕΛΑ. Γι'αυτο και πηγα!
Πάμε λοιπόν για τις εντυπώσεις μου πλεον μετά από μια άριστη συνεδρεία:
Φοβερή υποδοχή από την υπηρεσία, ευγενική και με χαμόγελο παντα στα χείλη. Προσεγμένο ντυσιμο και περιποιημενο βάψιμο επίσης. Θα μου πειτε ομως "Ρε παπαρα Διανοούμενε την τσατσά θα γαμησεις; Τι σε νοιάζει πως είναι;;".
Απαντάω όμως τουτο: Όταν η υπηρεσία έχει επαγγελματική συμπεριφορά και τέλεια εμφάνιση είναι η βιτρίνα ενός σοβαρου μαγαζιου. Προδιαθέτει οργάνωση, ευταξία, προοδευτικότητα και επαγγελματισμο σε ότι συνεπάγεται αυτό!! Με λίγα λόγια σοβαρός εργοδότης είναι αυτός ο εργοδότης που θέλει όλοι οι υπάλληλοι του να είναι σοβαροί, από εμφάνιση μέχρι και τις τακτικές ιατρικες εξετασεις που κάνει η κάθε εργαζόμενη που δίνει σεξουαλικες υπηρεσίες (τις οποίες μου επιβεβαίωσε και η Ντιάνα την ώρα της συνεδρίας).
Τα ακους ξυνη του Σ 40-42;;!!.....
που έχεις τη MERCEDES Μαρίνα και τη BMW τη Βικη ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟΥ κι εσυ είσαι παντελώς ακοινωνητη και θρασυτάτη! Τεσπα...
Πάμε λοιπόν στην ουσία... Η Ντιάνα είναι μια εντυπωσιακή 50αρα, και κάτι ψιλά, Ρωσιδα, η οποία έχει απίστευτο σώμα για την ηλικία της καθώς και περηφανη κορμοστασιά. Δονταρες που όταν χαμογελάει τρίζουν τα μάρμαρα! ΤΕΛΕΙΑ ΔΟΝΤΙΑ! Ναι τα δόντια είναι το κόλλημα μου! Καθρεπτης υγιεινής κυριοι! Όταν με υποδέχθηκε ήταν τελείως αβαφη και φάνηκε η ηλικία της. Μετά από λίγο και αφου με άφησε για να μπανιαριστω ήρθε με ένα πολυ ήπιο βάψιμο το οποίο την ανέδειξε παρα πολυ και φάνηκε άκρως εντυπωσιακη. Έτσι είναι οι γυναικαρες κυριοι, με ένα κραγιόν λίγο ρουζ και βάψιμο του 5λεπτου γίνονται μουναρες. Οχι στόκο για μια ώρα και παλι με χάλια αποτελέσματα!
Με είδε γυμνο λοιπόν και έκανε παρα πολλα κοπλιμέντα για το σωμα μου και του ότι είμαι αρκετά αθλητικός για τα 45 μου χρόνια. (...αλλη Μυρτώ με βρήκε ειπα απο μεσα μου που όλο χάιδευε τους κοιλιακούς κι έλεγε ότι είμαι σαν άγαλμα). Είχα παει και φρεσκοκουρεμενος και τριμμαριαμενος στο στήθος και επαθε πλακα πως προσεχω την εμφάνιση μου. Φρέσκοξυρισμένος στη σκατοφατσα μου επίσης και με καλό after shave. Μπιμπελο είχα γινει ο μπουστης...! Με χαϊδευε, παντου και με ξεκίνησε μια πολυ καλη πιπα και περιποιηση της γυρω περιοχης που πολλες φορες τη σταματουσε κι έλεγε ποσο με γουστάρει. Κοπλιμεντα συνέχεια και για το μέγεθος του πουλιου μου και την εμφάνιση του γενικά. (Δεν έχω χαλινο διότι το είχα εξαφανίσει με καυτηριασμο στα νιάτα μου). Ωραιο σκηνικό όπως και να εχει. Ιδιαίτερο κιόλας. Ανεβάζει την αυτοπεποίθηση του πελατη ψυχολογικά όπως και να έχει το όλο αυτό σκηνικό.
Τελείωσα λοιπόν πανηγυρικά στο στόμα - προσωπο της, όπως κάνω με όλες τις συνεδρίες μασάζ που πηγαινω. Πρώτο χέρι χοντραδια στην πιπα και δευτερο χέρι δίνω πονο! Έτσι έκανα παντα, έτσι θα κάνω παντα!
Αφου εχυσα πρωτη φορα λοιπον η γυναικαρα πηγε για φρεσκάρισμα κι εγώ ένα μίνι ντουζ. Ήρθε γρήγορα και με έβαλε στο μασαζοκρεββατο για μαλάξεις. Εκεί κάναμε ένα ωραίο κουσκουσακι και οπως παντα βρήκα την ώρα να ρωτήσω για της εξετάσεις που κάνει για προοληψη ΣΜΝ. Πολυ διαβασμενη! Φαινόταν άλλωστε! Πεντακαθαρη, πολυ προσεγμενα και όμορφα άκρα, πανω κάτω. Επισης όλη λέιζερ, κορμι τελειως ατριχο, αχνουδο θα έλεγα. Φοβερη αυτοπεποίθηση η γυναίκα και γιατι όχι εξάλλου;; Αφου εχει εντυπωσιακο παρουσιαστικο που με το κατάλληλο ντυσιμο και βάψιμο σπανε τα πεζοδρομια για παρτη της και σίγουρα θα γυρνουσαν πολλα βλέμματα στο δρόμο. Απιστευτο χαμογελο επαναλαμβανω και υπογραμμιζω! Με έκανε για κανα 10λεπτο μασάζ λοιπον και μου ξανάσηκώθηκε καλά. Για την ποιοτητα του μασάζ δε με νοιάζει, εξάλλου να γαμησω παω, τιποτα αλλο. Το μασάζ είναι ένα μικρό διάλειμμα για να γεμίσω μπαταριες. Το κατάλαβε και άρχισε μια ωραία πιπα παλι με παθος και μοναδική τεχνική. Επίσης προσπαθουσε να τον βάλει όλον μέσα αλλά που να μπει αυτό το πράμμα;! Όπως και να έχει η Ντιάνα είχε πολυ καλη τεχνική στο στοματικό, ιδιαίτερη και καβλωτικη!
Αφου ήρθε το 100% της στυσης μου της είπα να βάλει λάστιχο. Από μόνη της πηρε την στάση ορθιου πισωκολλητου κι έδωσα πονο για κανα τέταρτο όπου κι εχυσε πολυ έντονα. Το καταχαρηκα κι εγώ και εκείνη.
Μετά μου λέει να μου κάνει μια πιπα για να με ευχαριστήσει, όπου έτσι και έκανε κι εχυσα μετά από κανα τέταρτο κι εγώ.
Τέλος με έπλυνε κιόλας τόσο σχολαστικά που έμεινα μαλακας!! Πλάτη, χέρια, ποδια, όλα! Με έκανε λαμπικο! Στη ντουζιέρα Betadin, καλο αφρόλουτρο και καινουριο σφουγγάρι! Είπαμε, το αφεντικό του καταστήματος πρεπει να είναι πολυ μάγκας και εργοδότης που ξέρει τη δουλειά καλά και γνωρίζει τα σημεία αυτά που προσεχει ο ώριμος πελατης.
Άρτια συνεδρία λοιπόν την οποία θα ξανά επαναλάβω σίγουρα από το νέο έτος.
Τέλος θα ήθελα να πω αυτά τα ολίγα πραγματα για να φρεσκαρω τις γνώσεις των παλιων και επίσης να μεταλαμπαδεύσω την εμπειρία μου στους νέους συναγωνιστές.
Μια καλή συνεδρία λοιπόν δεν είναι άρτια ΜΟΝΟ την ώρα της σεξουαλικής πράξης, είναι άρτια και όταν έχεις φυγει απο το μαγαζί ξεροντας ότι πηγες με μια κορασις που σε προσεξε, ήταν πολυ καθαρή και άκρως επιμελής στις προοληπτικες υγειονομικες εξετάσεις της για ΣΜΝ. Να μην έχεις τους όποιους ενδιασμους έπειτα μην κολλήσεις τίποτα επειδη είδες κάτι και δε σου άρεσε με την υγιεινή της παρτενερ σου. Η Ντιάνα λοιπόν αλλά και όλο το ελαιοτριβείο παιρνει 10'! Συγχαρητήρια!
Συμπλήρωση: όταν λέμε ότι οι Ρωσίδες είναι οι πρωτες σε αυτό το επάγγελμα να το αποδέχεστε γιατί έτσι είναι! Μπορεί να μην είναι τόσο όμορφες όσο οι φυσικές ξανθιες πανεμορφες Σουηδέζες που έχουν μαυρίσει κάτω από τον ελληνικό καλοκαιρινό ήλιο κι έχουν φτιάξει το τέλειο μελί χρώμα που θες να γλυφεις μέχρι να στερέψει το σάλιο σου και να σου πεσουν τα μασούλια, να μην είναι τόσο γλυκιές όσο οι αξεπεραστες απιστευτες μελαχρινές Γιαπωνέζες, αλλά είναι οι καλυτερες επαγγελματίες του αγοραίου έρωτα παγκοσμίως. Αυτές που απογειωσαν το επάγγελμα της πορνείας! Τις εμπιστευομαι 25+ χρόνια!
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 28, 2023
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Body to Body Μασάζ
  • Handjob (μαλακία)
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Ντιάνα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Διανοούμενος
Ανώτερος
Εγγραφή:
28 Ιαν 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
33
Likes:
29.378
Πόντοι:
9.846
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, Hase, maradona7 και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Δεκεμβρίου, 2023
Ααααααχχχχχ στα νιάτα μου έχω εισπράξει κι εγώ τα κοπλιμέντα για την αθλητική κορμοστασιά μου!!! Εύγε διανοούμενε!!!
review reaction 3 Διανοούμενος
31 Δεκεμβρίου, 2023
45 ειναι ο ανθρωπος..οποιος αθλειται στην ηλικια αυτη..πετυχαινει τα καλυτερα αποτελεσματα! Και το εισπραττει απ τις γυναικες φυσικα! Αντε να τη δοκιμασω αυτη τη Ντιανα..πηγα εκει αλλα διαλεξα Λενα..καλα ηταν οκ..αλλα αφου ολοι γραφετε γι αυτην τα καλυτερα..ωστοσο δε μου κανε τοσο κλικ...
review reaction 1 Διανοούμενος
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2