Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 490 10
Nirvana Massage
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα
731245
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Ποιότητα μασάζ
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Επίσκεψη στο μαγαζί.Παρελασαν κάμποσες κοπέλες .Εμφανισημες αρκετές . Διάλεξα την Βαλερί γιατί και μου άρεσε αλλά θυμόμουν και θετικές κριτικές . Αφού οδηγήθηκα στο δωμάτιο με άφησε για προετοιμασία και μετά από λίγο ήλθε .
Η Βαλερί είναι ένα ωραίο κορίτσι από Βενεζουέλα. Ύψος 1,67 περίπου ,24 Μαιων κατά τα λεγόμενα της. Μαύρο μακρύ μαλλί,δεν είναι σκούρα σαν τις άλλες ,καλό κορμί, μικρό βυζάκι και δυνατό κωλο. Μιλά κάτι λίγα Αγγλικά και μπορείς να συνεννοηθεις υποτυποδως.
Με ρώτησε αν θα ξεκινήσουμε με μασάζ .Της είπα άστο αυτό και πάμε στα ωραία. Αφού ανταλλάξαμε μερικά φιλιά με έβαλε να καθήσω στο καναποκρεβατο και άρχισε το show !!!!
Έβγαλε την ποδιά και άρχισε να λικνιζεται μπροστά μου. Αφαίρεσε τα εσώρουχα της ,ενώ κουνιόταν αισθησιακά .Γύρισε και μοστραρε τον κωλο της μπροστά στη μούρη μου. Τον κουναγε με χάρη .Εγώ τεντονομουν να της τον φιλήσω ,αλλά δεν με άφηνε για πολύ .Γύριζε ανάποδα μου μοστραρε το βυζάκι της ,τογλυφα για λίγο και φτου από την αρχή. Έπαιζε ένα παιχνίδι που ήθελε ναναι αυτή η οδηγός. Κατόπι έκατσε απέναντι μου στο μασαζοκρεβατο άνοιξε τα πόδια της και αφού χαιδευοτανε άρχισε να μαλακίζεται κανονικά .Γύρισε και ανάποδα ,τουρλωσε τον κωλο της ,ενώ το δάκτυλο ποτέ χάιδευε την κωλοτρυπιδα της ,ποτέ μπαινοβγαινε στο μουνι της. Αισθησιακές κραυγές συνόδευαν το σκηνικό.
Ένα κανονικό sex show εξελίχθηκε μπροστά μου .
Στο θέαμα αυτό άρχισα ασυναίσθητα και γω να τον παίζω .Τότε πήρε το χέρι μου τοβαλε στο μουνι της ενώ εκείνη μουπιασε το καβλι.Ξεκινησε μια αλληλομαλακινση ενώ επαιφταν και γλωσσοφιλα. Το μουνι της είχε υγραίνει .Της το ρουφηξα για λίγο και μετά αυτή αφού μου πιπιλισε το στήθος πήρε το πουλί μου στο στόμα της .Το εγλυφε το έφτυνε ,πέρασε και από τα @@@@@ ,με κοίταζε ,μου φιλαγε το στήθος ξανά και ξανά πίπα. Με ρώτησε για sex ,της είπα ναι .Πέρασε προφυλακτικό και στήθηκε
στον καναπέ για .
Ωραίο στήσιμο.Μπηκα μέσα της και άρχισε το.
Σε μια φάση τουρλωσε περισσότερο τον κωλο της και γω συνέχισα σε πιο έντονους ρυθμούς.Δεν χορταινα να την πηδάω .
Μόλις πλησίαζε το τέλος βγήκα ,γύρισε ανάποδα και τελείωσα στα χέρια και το σώμα της. Δεν ξέρω αν κάνει cim.Σε μένα πάντως δεν έκανε.
Χρόνος έμεινε λίγος οπότε μασάζ δεν έπαιξε, εγώ μάλλον την ετριψα λίγο στην πλάτη γιατί είδα πως της αρεσε.
Η Βαλερί γενικά μου πρόσφερε ένα ωραίο και γεματο. πακέτο σεξουαλικών υπηρεσιών.Το ξεκίνημα ειδικά με το sex show δεν το συναντάς εύκολα .
Ένα ωραίο και ευχάριστο κορίτσι με καλές υπηρεσίες.
Θα ξανατιμηθει .
Η Βαλερί είναι ένα ωραίο κορίτσι από Βενεζουέλα. Ύψος 1,67 περίπου ,24 Μαιων κατά τα λεγόμενα της. Μαύρο μακρύ μαλλί,δεν είναι σκούρα σαν τις άλλες ,καλό κορμί, μικρό βυζάκι και δυνατό κωλο. Μιλά κάτι λίγα Αγγλικά και μπορείς να συνεννοηθεις υποτυποδως.
Με ρώτησε αν θα ξεκινήσουμε με μασάζ .Της είπα άστο αυτό και πάμε στα ωραία. Αφού ανταλλάξαμε μερικά φιλιά με έβαλε να καθήσω στο καναποκρεβατο και άρχισε το show !!!!
Έβγαλε την ποδιά και άρχισε να λικνιζεται μπροστά μου. Αφαίρεσε τα εσώρουχα της ,ενώ κουνιόταν αισθησιακά .Γύρισε και μοστραρε τον κωλο της μπροστά στη μούρη μου. Τον κουναγε με χάρη .Εγώ τεντονομουν να της τον φιλήσω ,αλλά δεν με άφηνε για πολύ .Γύριζε ανάποδα μου μοστραρε το βυζάκι της ,τογλυφα για λίγο και φτου από την αρχή. Έπαιζε ένα παιχνίδι που ήθελε ναναι αυτή η οδηγός. Κατόπι έκατσε απέναντι μου στο μασαζοκρεβατο άνοιξε τα πόδια της και αφού χαιδευοτανε άρχισε να μαλακίζεται κανονικά .Γύρισε και ανάποδα ,τουρλωσε τον κωλο της ,ενώ το δάκτυλο ποτέ χάιδευε την κωλοτρυπιδα της ,ποτέ μπαινοβγαινε στο μουνι της. Αισθησιακές κραυγές συνόδευαν το σκηνικό.
Ένα κανονικό sex show εξελίχθηκε μπροστά μου .
Στο θέαμα αυτό άρχισα ασυναίσθητα και γω να τον παίζω .Τότε πήρε το χέρι μου τοβαλε στο μουνι της ενώ εκείνη μουπιασε το καβλι.Ξεκινησε μια αλληλομαλακινση ενώ επαιφταν και γλωσσοφιλα. Το μουνι της είχε υγραίνει .Της το ρουφηξα για λίγο και μετά αυτή αφού μου πιπιλισε το στήθος πήρε το πουλί μου στο στόμα της .Το εγλυφε το έφτυνε ,πέρασε και από τα @@@@@ ,με κοίταζε ,μου φιλαγε το στήθος ξανά και ξανά πίπα. Με ρώτησε για sex ,της είπα ναι .Πέρασε προφυλακτικό και στήθηκε
στον καναπέ για .
Ωραίο στήσιμο.Μπηκα μέσα της και άρχισε το.
Σε μια φάση τουρλωσε περισσότερο τον κωλο της και γω συνέχισα σε πιο έντονους ρυθμούς.Δεν χορταινα να την πηδάω .
Μόλις πλησίαζε το τέλος βγήκα ,γύρισε ανάποδα και τελείωσα στα χέρια και το σώμα της. Δεν ξέρω αν κάνει cim.Σε μένα πάντως δεν έκανε.
Χρόνος έμεινε λίγος οπότε μασάζ δεν έπαιξε, εγώ μάλλον την ετριψα λίγο στην πλάτη γιατί είδα πως της αρεσε.
Η Βαλερί γενικά μου πρόσφερε ένα ωραίο και γεματο. πακέτο σεξουαλικών υπηρεσιών.Το ξεκίνημα ειδικά με το sex show δεν το συναντάς εύκολα .
Ένα ωραίο και ευχάριστο κορίτσι με καλές υπηρεσίες.
Θα ξανατιμηθει .
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Handjob (μαλακία)
- Γλειφομούνι
- Γλωσσόφιλα
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
- Σεξ
Όνομα κοπέλας
Βαλερί
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Δεκεμβρίου, 2023
Ωραίος. Δεν έμεινες στο φάτε μάτια ψάρια. Έφαγε και η ...κοιλιά . Χαχαχα
JB
Jack Bing
09 Δεκεμβρίου, 2023
Χμμ..κι εμενα καπως ετσι μ αρχισε...αλλα γιατι η ατιμη εμενα δε με εγλυψε ελευθερα?? Και την εχω παρει 2 φορες..παντως περασα καλα!
H
Hase
09 Δεκεμβρίου, 2023
Αγαπητέ @Hase δεν ξέρω.Απο ότι έχω καταλάβει σε άλλους κάνει σε άλλους όχι. Εγώ πάντως προτού μπω το ζητάω .
B
baroc
09 Δεκεμβρίου, 2023
Λατίνες. Ξεπετουά κοροϊδουά.
JB
Jack Bing
10 Δεκεμβρίου, 2023
Καλα κανεις, εξηγεισαι, εγω...δε ζηταω τιποτα...δειχνω τις επιθυμιες μου και τις τασεις μου μες στο δωματιο..κι απο κει περα..ο,τι γινει..δε μ αρεσει να απαιτω αν και κακως! Αλλα οπου δω δοτικοτητα χωρις καν να το ζητησω...γινομαι δεκα φορες πιο δοτικος! Ειναι πως λειτουργει ο καθενας μας...
H
Hase
10 Δεκεμβρίου, 2023
Επισης οι Λατινες δεν ειναι ολες ξεπετες..οχι..μερικες ειναι τελειες..ειναι του υψους και του βαθους..αναλογα, καλο ειναι καποιος προτου διαλεξει..να το ψαξει κ λιγο..να ρωτησει ισως..αλλα για ολες ισχυει αυτο!
H
Hase
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6