Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 57 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 155461
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Ελειπε το στανταρακι μου σημερα..κι ετσι αποφασισα να περασω με Celin που την εχω προσεξει απο καιρο..Χυμωδης..με πλουσιο στηθος χαλαρο λιγο σωμα..αλλα με φουλ αυρα..αν και προτιμω λεπτουλες..πιο κοντα στο σωματοτυπο το δικο μου..καμια φορα λειτουργουμε και διαφορετικα..Υπεροχο μασαζ...πολυ θερμη με ωραιο γλυκο και λαγνο βλεμμα ταυτοχρονα...body to body τελειοο..διαθεση για παιχνιδια μεχρι και για...βιτσια...με " πειραξε" λιγο εκει χαμηλα...ειχε το τροπο της..αν και ηθελα λιγο πιο γλυκα..πιπα εναλλαξ καλη με παθος..σεξ εκανα λιγο μια σταση μονο, ενιωθα και κουρασμενος και ημουν λιγο πεσμενος...ολη μερα στο δρομο ημουν εξαλλου..το ηξερα πως θα με προδωσουν οι δυναμεις μου μετα απο μια τοσο κουραστικη βδομαδα...Η Celin ειναι υπεροχη κaι στο social...απ τις πιο ωραιες παρεες-κουβεντες που εχω κανει με κοπελα του χωρου...Σιγουρα θα τη ξανασυναντησω...Να κανω κι αλλα μαζι της...Θα χρειαστουν πολλες συνεδριες...Να μου "λυσει" τα μαγια...please..( ξερει αυτη...)
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 25, 2023
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Body to Body Μασάζ
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Celin
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
63
Πόντοι:
2.666
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 dcfuck, giorgiodelafuentes2, Yatoputso και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Ιανουαρίου, 2024
Ξαναδιαβαζοντας τη κριτικη μου διορθωνω το "χαλαρο σωμα" δεν ισχυει...πλουσιο με καμπυλες σεξυ ισχυει...και οποιος αντεξει!!!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1