Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 490 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 731389
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

2.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Είχα περάσει την Πέμπτη από το κατάστημα μυοχαλάρωσης αλλά έπεσε σε κίνηση και δεν μου έμεινε τίποτα για τα...σαγόνια μου....είδα όμως στο σαλονάρισμα ειρήνη και βάλερι και μπήκαν στους άμεσους στόχους....μου!!!!!! όπερ και εγένετο.....ήρθε το Σάββατο το απογεμόβραδο και είπα να περάσω μία βόλτα.....να τσεκάρω τί παίζει???? ήταν όλες σχεδόν ελεύθερες(μόνο η βάλερι ήταν σε δωμάτιο) και έτσι μετά την παρουσίαση των εκθεμάτων , ήρθε η ώρα της τελικής απόφασης....ήμουν μεταξύ ειρήνης και τζόυ(ο επόμενος στόχος γιατί μου βγάζει σεξουαλική αύρα δυνατού περιεχομένου) και διάλεξα Ειρήνη. Είχα ακούσει και τα καλά λόγια ενός φίλου που είχε περάσει μαζί της προ 15 ημερών περίπου, μου άρεσε και εμφανισιακά(από κοντά είναι πολύ πολύ καλύτερη απ' ότι στις φωτογραφίες) και έτσι ήμουν σίγουρος για την επιτυχία μου!!!!!! Σε όσους δεν την έχουν δει από κοντά...είναι πολύ ψηλή σχεδόν 1,78 κάπου εκεί.....(εξ' ού και ο τίτλος μις βενεζουέλα) με μικρό βυζάκι όχι το καλύτερο που έχει "κυκλοφορήσει" ποτέ αλλά σε όλα τα άλλα σχεδόν παίρνει άριστα εμφανισιακά αν συνειδητοποιήσουμε και τον τόπο καταγωγής της.....έχει σωματάρα...εντάξει μιλάμε για ΣΩΜΑΤΑΑΑΡΑΑΑ!!!!!! πιπώνει ελεύθερα και ωραία.....όχι κάτι πορνοσταρικό που θα το θυμάσαι για μια ζωή....αλλά καλή πίπα....,φιλάει μια χαρά......γλυφομούνι γουστάρει.....και στις στάσεις τα σπάει.....όπως καταλαβαίνετε με τέτοια σωματάρα χαίρεσαι να βλέπεις τις στάσεις όταν τη γαμάς.....με κορυφαία για μένα τα 2 cow(κανονικό και reverse) και φυσικά το πισωκολλητό και το πλαγιαστό.....την πήρα και ανάσκελα με τα 2 πόδια στον ώμο...ωραία πράγματα η μικρά...21 ετών μόνο....αξίζει για τα δεδομένα επαναλαμβάνω της εποχής.....δεν είναι ούτε η γιολάντα του μάγου, ούτε η δήμητρα και η Αλέξια του AGN, ούτε η φοβερή και τρομερή Νάγια....η Άννα η Σέρβα και δε συμμαζεύεται...(εντάξει άστοχες οι συγκρίσεις ξέρω ξέρω....)για μας τους παλαιότερους...Αλλά από τις καλύτερες αν όχι η καλύτερη του ΝΙΡΒΑΝΑ αυτή την περίοδο(μένει να δοκιμάσω βάλερι και τζόυ για να έχω πλήρη εικόνα)
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 11, 2023
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Ειρήνη
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Τιμημένος
42
Πόντοι:
5.916
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 TOMCRUISE, Hase, giorgiodelafuentes2 και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού