Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 490 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 731286
Γενική βαθμολογία

5.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Ποιότητα μασάζ

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Χρωστούμενη κριτική για Σάμι!
Ενδεικτική ημερομηνία κλείσιμο ραντεβού για μια ωρίτσα, για Ίρις πήγαινα αλλά δεν την πρόλαβα οπότε είπα να κλείσω το άλλο-κοντό καυλάκι τότε τη Σάμι.
Η κοπέλα στην υποδοχή εξαιρετική να μην τα ξαναλέμε το μαγαζί πολύ σοβαρό!

Τώρα στα σημαντικά. Η εμφάνιση της κοπέλας είναι ότι βλέπετε στις φωτο κοντό καυλάκι με latin body 100%.
Στα του αγώνα φουλ διάθεση έχει κωλάρα την άφησα να κάνει παιχνίδι 100%, γουστάρει να γαμιέται καβαλάει καλά και τρομερή στα 4. Μπορεί να σε τελειώσει σε 3-4 λεπτά άνετα. Αλλά,
η κοπέλα δεν είναι για πρόγραμμα μίας ώρας σε καμία περίπτωση, οι υπηρεσίες της μου φάνηκαν πολύ στουντιακές. Μασάζ δεν παίχτηκε, τελείωσα στο 20λεπτο και μετά από 2 λεπτά αφού φρεσκαρίστηκε και ήθελε 2ο γύρο.
Να χαλαρώσω πήγα όχι να προετοιμαστώ για Ολυμπιακούς!!!

Anyways ίσως και να μου έκατσε εμένα στραβά αυτό ίσως και να μην έπρεπε να την αφήσω να κάνει παιχνίδι στο φουλ, αν την είχα πάρει ένα μισάωρο πρόγραμμα θα ήτανε πολύ πολύ καλή περίπτωση.

Στα + ότι είχε πολύ όρεξη: έγλυφα το πεντακάθαρο μουνάκι της τελείωσε ενώ βοηθούσε με το χέρι της και μου πίεζε το κεφάλι ασταμάτητα και καπάκια με καβάλησε γιατί όπως είπε ήθελε να τελειώσει κι άλλο.
Νομίζω ότι ένα τέτοιο μισάωρο θα ήταν αρκετά καλό αν κάποιος γουστάρει κοντούλες λατίνες με κωλάρα.
Σίγουρα δεν είναι vfm για πρόγραμμα μίας ώρας ακόμα!!!

Υ.Γ. να λέμε και μερικά πράγματα για να βελτιωθεί και το μαγαζί λίγο. Από τη στιγμή που έχει site βάλτε και ποιες ώρες θα δουλεύει η κάθε κοπέλα θα βοηθήσει πολύ!

Καλή διασκέδαση σε όλους!
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 01, 2023
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Sami
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
anepidektos_mathisews
Ενεργό Μέλος
5
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 xagnostos2006, Yatoputso, tarifas pirea και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Νοεμβρίου, 2023
Ή Sami έτσι είναι μέσα,αν σέ γουστάρει λίγο τά δίνει όλα.... θέλει κάι άλλο..... όσο πάει όσο μπορείς όσο αντέχεις......
Έχω πάρει και αν δεν με τελείωνε καί τρίτη φορά δεν έφευγε από το δωμάτιο, και το προσπάθησε με κάθε δυνατό τρόπο.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1