Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 490 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 730394
Γενική βαθμολογία

6.0
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Ποιότητα μασάζ

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Αν και η ημέρα δεν προσφερόταν για εξάψεις...εν θερμώ,η επίσκεψη στο σαιτ του Nirvana και οι φωτό της εν λογω μιλφοκοπελιάς γύρισαν τον διακόπτη μου...στο φουλ επιθεση!!!!Επίσκεψη για πρώτη φορά στο ομορφο και προσεγμένο μασαζοστούντιο και η λεπτοκαμομένη ξανθιά κοπελιά στην υποδοχή με καλωσόρισε με αφοπλιστικό χαμογελο τοσο που...κοντεψα να ξεχάσω για ποιά ακριβως πήγα!!!Μετα απο μια μικρή επίδειξη του υπόλοιπου προσωπικού,σκάει μπροστά μου ο βυζοδυναμίτης Στέλλα!!!Ψηλή, μελαχρινή,με προσόντα για ξεζούμισμα και ομορφο προσωπακι με χαιρέτησε ευγενικά,συστηθήκαμε και βούρ...για χαλάρωση πριν την απολυτη εξαψη!!!!Ντουζάκι απαραιτητο για να φύγουν τυχόν οσμές της βιοπάλης και μετα απο 10 περιπου λεπτα ξεκινάει μια καλη και απαραιτητη χειρομάλαξη....δεν μπορώ να πω οτι ενθουσιάστικα με αυτο το κομμάτι,ηταν ομως πολυ κοντά σε αυτο που λέμε "χαλαρωτικο μασάζ"...καθολου πασάλειμμα!!!Φιλοτιμη,ορεξάτη και αρκετά έμπειρη η Στέλλα περιποιήθηκε ποδια,πλάτη και αυχένα αρκετα πειστικά και χωρις βιασύνες...με εξέπληξε ευχαριστα!!!Γυρισμα ανάσκελα,αφαίρεση των εσωρούχων της και...βαθιά συγκίνηση!!!Τελειες,στητες,μεγάλες φυσικές βυζάρες μου...κατεβασαν ολο το αιμα στο κεφάλι..ατακα κι επιτόπου!!!Το παιχνιδι ξεκινησε με ομορφα,καβλιάρικα γλώσσόφιλα τα οποια τα δέχεται ευχάριστα..και τα επιδιώκει ως ενα βαθμό!!!Περιποίση απο μεριάς μου στις θεικές ζάρες της οπου ανταποκρίνεται αμεσα με μικρά βογγητά αρκει να μην εισαι ατσούμπαλος και τις βουτηξεις απότομα...μου το εκμυστηρεύθηκε αργότερα πως εχουν περάσει δύσκολα και θέλει προσοχή...συνέχεια στην μάχη με άριστη πίπα αρκετά βαθειά και ψυχωμένη με την γλώσσα της να παιζει δυνατά σε κεφάλι και μπάλες χωρις διακοπή,αν έρθεις "φορτωμένος" με υλικο παίζει και να καταθέσεις στο πνευστο της και μονο...υπερδύναμη!!!Πέρασμα απο το μασαζοκρέββατο στο ανετο ντιβανάκι διπλα, οπου στρογγυλοκάθησε στο αγριεμένο παλαμάρι μου άμεσα και χωρις έλεος...με τις βυζάρες της να πηγαινουν πανω κατω σαν τρελες το πράγμα φυσικά δεν πηγε πολυ μακριά...μετα απο ενα σύντομο δυνατό σφυροκόπημα η κατάθεση...ψυχής ηταν σφοδρή και αβίαστη!!!!Μετα απο ενα βαθυ γλωσσόφιλο με δυνατο χούφτωμα στα καβλομαστάρια της Στελλάρας σηκωθήκαμε, χαιρετηθήκαμε σε θερμό κλιμα και δώσαμε ραντεβού για την επόμενη φορά...που την βλέπω λιαν συντόμως!!!Εν τέλει η δοκιμή άξιζε με το παραπάνω...τίμιο μασαζάκι χαλάρωσης και συμμετοχή δυναμική στον δευτερο σεξουαλικό γύρο...οτι καλυτερο για να φτιαξει η μέρα...και η νύχτα σου,χωρις να καταθέσεις και το νεφρό σου στο οικονομικό!!!Θα ξαναπροτιμηθεί σίγουρα...Στέλλα κρατάω...σφιχτά την ανατολίτικη αρχοντιά σου!!!!!!
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 09, 2023
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Στέλλα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Intruder80
Ενεργό Μέλος
2
Πόντοι:
456
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, Yatoputso, Johnny Red2 και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Νοεμβρίου, 2023
Η Στέλλα κάνει ΑΚΑ, κάνει CIM ;
11 Νοεμβρίου, 2023
Ακαποτη πιπα ναι...δινει ρεστα!!!!Το CIM δεν το κατεχω...κανε μεταφραση!!!!
review reaction 1 anavATIous
11 Νοεμβρίου, 2023
CIM: Τελείωμα στο στόμα.
review reaction 1 Intruder80
12 Νοεμβρίου, 2023
Δεν το ζητησα,ουτε το επεδιωξα...δεν μπορω να σου πω σιγουρα,πιθανων αν το ζητησεις να το κανει...με εξτρα "μαρουλακι" οπως καταλαβαινεις...!!!!
review reaction 1 anavATIous
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4