Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 490 10
Nirvana Massage
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα
731384
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Ποιότητα μασάζ
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Η ημερομηνία πλασματική! Η κριτική γράφτηκε πριν σχεδόν 10 μήνες! Απλά τις βάζω τώρα γιατί είχα ξεχάσει να τις δημοσιέυσω! Ίσως η κοπέλα να μην δουλευει πλέον εκεί!
Επίσκεψη στο εν λογο μασατζιδικο. Ειχε 3 διαθεσιμες και μετα απο ερωτηση ως προς το ποια ειναι η καλυτερη στο μασαζ μου ειπε αντριαννα. Να πω την αμαρτια μου αυτη θα διαλεγα και χωρις να μου το λεγε! Μια μικρουλα απο Ρουμανια, στο μασαζ ανω του μεσου ορου. Ελληνικα καλα! Μου ειπε οτι μπορουσα να καταθεσω στο στομα αλλα χρεώνεται εξτρα. Όταν ακούω έξτρα αυτό ,έξτρα το άλλο ξενερώνω, μου φάνηκε και λίγο διεκπεραιωτική/βιαστική! Εάν ξαναπάω δεν θα την προτιμήσω πάντως!
Επίσκεψη στο εν λογο μασατζιδικο. Ειχε 3 διαθεσιμες και μετα απο ερωτηση ως προς το ποια ειναι η καλυτερη στο μασαζ μου ειπε αντριαννα. Να πω την αμαρτια μου αυτη θα διαλεγα και χωρις να μου το λεγε! Μια μικρουλα απο Ρουμανια, στο μασαζ ανω του μεσου ορου. Ελληνικα καλα! Μου ειπε οτι μπορουσα να καταθεσω στο στομα αλλα χρεώνεται εξτρα. Όταν ακούω έξτρα αυτό ,έξτρα το άλλο ξενερώνω, μου φάνηκε και λίγο διεκπεραιωτική/βιαστική! Εάν ξαναπάω δεν θα την προτιμήσω πάντως!
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 04, 2022
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Σεξ
Όνομα κοπέλας
Αντριάννα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Όσον αφορά τα "έξτρα" ούτε εμένα μου αρέσουν ειδικά όταν είναι κρυφά κάτι που από ότι είδα σε ενημέρωσε από πρίν. Έχω πάρει Αντριάνα και για αυτό μπορώ να έχω πλήρη άποψη.
Στο συγκεκριμένο μαγαζί έχεις την επιλογή νά ρωτήσεις την υποδοχή ότι απορία έχεις ή ακόμα καλύτερα μιλάς προσωπικά με την κοπέλα καί ρωτάς πριν πάς δωμάτιο.
Την Παρασκευή στο νήμα του Μέδουσα γράψατε : "...Καλημερα εμείς σαν μαγαζί το χουμε γράψει πάρα πολλές φορές. Και δεν λέμε ποτέ γράφεται μόνο καλά σχόλια,και τη καλη και τη κακη κριτική . Και έχουμε πει όπως στρώσεις θα κοιμηθείς, είναι καλή να έχει ανταπόκριση δεν είναι καλή δε σέβεται το πελάτη να το πούμε και αυτο. Γιατί έτσι βοηθάτε και τις κοπέλες και στους ανθρώπους που επισκέπτονται το κάθε χώρο στα μασαζ μαζί και το δικό μας ...."
Γιατί τώρα πυροβολείτε αυτόν που κάνει αυτό που ακριβώς προτρέψατε ; Τις θέλετε τελικά τις κριτικές ή όχι; Ακόμα και αν είναι αρνητικές; Για να ξέρουμε....
Επίσης προσωπικά διαβάζω κριτικές μέχρι και 2 χρόνια πίσω!
Το ότι λέω για το μασάζ άνω του μετρίου δεν σας ευχαριστεί ώς καλό στοιχείο τις περιγραφής μου? Το ότι είναι όμορφη και για αυτό θα τη διάλεγα και μόνος μου δεν είναι θετικό στοιχείο? Απλά εμένα προσωπικά με χάλασε μόνο αυτό που αναφέρω!
Τα λεγόμενα σας ότι προσπαθώ να μειώσω την κοπέλα με ποιό σκεπτικό το αναφέρετε? Τι έχω να ωφεληθώ με το να μειώσω μια κοπέλα?