Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 63 10
Massage Princess
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα
176196
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Ποιότητα μασάζ
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Για την εμφάνισή της υπάρχουν προηγούμενες κριτικές οι οποίες την περιγράφουν με ακρίβεια. Αποφάσισα να την επισκεφτώ βασιζόμενος περισσότερο στην διαίσθησή μου αυτή την φορά και λιγότερο στις φωτογραφίες και στις προηγούμενες κριτικές, τις οποίες παρά ταύτα, θεωρώ και πάλι, απόλυτα ακριβείς. Δεδομένου ότι γενικά δεν προτιμώ τις “στρουμπουλές”, για κάποιο λόγο αποφάσισα να πάρω το “ρίσκο” και ευτυχώς αυτή την φορά δεν έπεσα έξω! Το κορίτσι είναι πανέμορφο χαμογελαστό και κυρίως έχει ατέλειωτη “αύρα”, με το που μπήκε την άπλωσε στο δωμάτιο! Απίστευτη διάθεση, ατέλειωτα χαμόγελα που εύκολα σε πείθουν ότι δεν προσποιείται και απολαμβάνει αυτό που κάνει.
Στα διαδικαστικά τώρα, ασταμάτητα φιλιά, στοματικό χωρίς, ικανοποιητικό και εξελίξιμο με δεδομένο την διάθεσή της, η απόλυτη GFE κατάσταση, με λίγα λόγια με “εξετέλεσε” με συνοπτικές διαδικασίες αλλά ήταν πραγματικά ένας γλυκός “μικρός θάνατος”! Η Αμίρα μου θύμισε την φιλενάδα μου την φοιτήτρια ( προ αμνημονεύτων χρόνων!) και την λαχτάρα και το πάθος που είχαμε κάθε φορά που συναντιόμαστε και επίσης μου υπενθύμισε ότι και οι ¨στρουμπουλές” μπορεί να έχουν ταλέντο!
Στα διαδικαστικά τώρα, ασταμάτητα φιλιά, στοματικό χωρίς, ικανοποιητικό και εξελίξιμο με δεδομένο την διάθεσή της, η απόλυτη GFE κατάσταση, με λίγα λόγια με “εξετέλεσε” με συνοπτικές διαδικασίες αλλά ήταν πραγματικά ένας γλυκός “μικρός θάνατος”! Η Αμίρα μου θύμισε την φιλενάδα μου την φοιτήτρια ( προ αμνημονεύτων χρόνων!) και την λαχτάρα και το πάθος που είχαμε κάθε φορά που συναντιόμαστε και επίσης μου υπενθύμισε ότι και οι ¨στρουμπουλές” μπορεί να έχουν ταλέντο!
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 02, 2023
Κόστος συνάντησης
50
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Σεξ
Όνομα κοπέλας
Αμίρα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!