Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 80 10
Μασατζίδικα 280107
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Μαζευτειτε θα πρωτοτυπησω...
Όταν σε ένα μαγαζί δουλεύουν τα σωστά κοριτσάκι,μην περιμένεις λιγότερα..
Η Λιζα (και η Λαρισα)είναι απ τις καλύτερες πατρωνες στο χώρο..
Άρα,σίγουρα θα σε φτιάξουν (οι κάφροι δεν χωρούν σ αυτά τα μαγαζά)..
Όταν δε,έχουν και Κυρίες σαν την Λένα,ε τότε τραβα και γαμησου αν δεν μην μείνεις ευχαριστημένος..
Μιλάω όχι προμοτορικα (εξ άλλου ΠΟΤΕ δεν λέω αν είμαι στο μπου και ποιος),αλλά σαν πολυπαθος ταλαιπωριδης στα 50κατι χρόνια μου από πορνοδικες που τις έχασα χωρίς να φταίω...Καταλαβαινομστε νομίζω όσοι την έχουν πατήσει από υπερτιμημενες γαλότσες που το παίζανε γαμευσιμες κι ωραίες..
Λοιπόν στα αγωνιστικά τωρα:
Δεν ξέρω αν υπήρχε Χημεία,Φυσική ή Τριγωνομετρια μεταξύ μας αλλά αν την πρώτη φορά κάναμε τέτοια,χου νοουζ δε σεκοντ τι θα γένει..
Α,αφήστε την πρώτα να σας γαμησει όμορφα λίγο και τα 2 τα κεφάλια με το μασάζ της και μετά τον χώνετε!
Εν κλειτοριδι,άλλη μια ευχάριστη έκπληξη για τον μπάρμπαΤζιμ που μοιράζεται μαζί σας..
Σεβαστείτε τα κορίτσια και όσες το χουν θα σας κάνουν δώρο το σεξακι που όλοι ψάχνουμε..
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 27, 2023
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Body to Body Μασάζ
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Λένα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σεβαστός
15
Πόντοι:
1.011
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Borgia21, flynow, giorgiodelafuentes2 και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Νοεμβρίου, 2023
Εύγε φίλε! Περιγράψεις την Λένα κα' τις υπηρεσίες αντικειμενικα. Το μαγαζί η οικοδέσποινα και τα κορίτσια εκεί είναι υψηλού επιπέδου διαχρονικά.
review reaction 1 BMWR75
05 Νοεμβρίου, 2023
μαλιστα...διαβαζοντας την αξιολογοτατη κριτικη και το σχολιο αυτης καταλαβα οτι Τονα χερι νιπτει το αλλο στο σκοπο
06 Νοεμβρίου, 2023
Psoloτετοιε παγαινε μια βόλτα από κει,δοκίμασε κι αν δεν μείνεις ικανοποιημένος στείλε Iban να σου βάλω τα λεφτά..Άιντε με τον κάθε κα(η)μενο δω μέσα..
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3