Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 490 10
Nirvana Massage
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα
730883
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Ποιότητα μασάζ
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Είχα ρεπό από την δουλειά και σαν πρωινός τύπος που είμαι αποφάσισα να πάω με το άνοιγμα του μαγαζιού για να προλάβω και τα αρπακτικά που κλείνουν τα μεγάλα προγράμματα.Ετσι κάι έγινε σκάω σαν πρώτος πελάτης και για πρώτη φορά ήταν διαθέσιμες όλες οι κοπέλες.Η πλειοψηφία τους ήταν λατινες για να πω την αλήθεια καμία δεν μου έκανε τρομερή εντύπωση αλλά επέλεξα Βαλεντίνα λόγω μιας γλυκύτητας που έβγαζε σε πρόγραμμα milking table όπως πάντα.Λοιπον η Βαλεντίνα πρόκειται για μια γλυκιά κοπέλα σε στυλ petite teen για όσους τους αρέσουν αυτές οι κατηγορίες με ωραίο σωματακι μέτριο στήθος με μεγάλη ρώγα όμως.Απο την αρχή μου έβγαζε μια γλυκύτητα και ήταν με το χαμόγελο κάτι που για εμένα μετράει πολύ.Ξεκινησαμε με μασάζ/αισθησιακό χάδι το οποίο κυμαίνεται στον μέσο όρο του μαγαζιού μετά ξαπλωσε στο κάτω κρεβάτι για πίπα (με ρώτησε αν θέλω προφυλακτικό)κατόπιν λίγο σεξακι και για τέλος την έβαλα να με στραγγιψει στο πνεύμα του προγράμματος που επέλεξα.Η όλη φάση μου έβγαζε gf συναισθήματα αν και δεν δοκίμασα για φιλιά παρόλο που στις αγκαλιές που την πήρα ήταν θερμή και ίσως αν το συνέχιζα να αποσπούσα κάποιο γλωσσοφιλο.Εν κατακλείδι επιβήτορες και λοιποί δεν νομίζω να ξετρελαθειτε αν την επιλέξετε η κοπέλα είναι ξεκάθαρα για χαλαρά προγράμματα και για όσους θέλουν λίγες στιγμές γαλήνης από την κοινωνία που ζούμε.Καλη συνέχεια σε όλους
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 10, 2023
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Handjob (μαλακία)
- Μασάζ
- Πίπα με προφυλακτικό
- Σεξ
Όνομα κοπέλας