Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 80 10
Μασατζίδικα
280671
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Ποιότητα μασάζ
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Το 2022 επισκέφτηκα τον ναο με τις milfs δύο φορές, μία ακόμα φέτος τον Σεπτέμβριο με το άνοιγμα των σχολείων, και τις τρείς με Λένα. Άμα την δεις στο δρόμο δεν σου προκαλεί εντυπώσεις και δεν φαίνεται το απαράμιλλο σώμα της. Εγώ την είχα δει στον δρόμο την δεύτερη φορά και δεν την αναγνώρισα, την συνάντησα στο μάρκετ απο κάτω. Υπάρχει εξήγηση για αυτό, δεν θέλει να προκαλεί χωρίς να το θέλει, να την ενοχλούν στο δρόμο. Πάνω σε κερνάει εγκεφαλικά αμα την δεις φτιαγμένη. Η Λένα είναι περίπου 1,70 ύψος, κόκκινα σγουρά μαλλιά με πρασινογάλαζα μάτια. Το σώμα της είναι διατηρημένο γιατί έκανε πολλά χρόνια πολεμική τέχνη. Το στήθος της είναι σιλικονάτο 2+, Ουκρανή με πολλά χρόνια στην Ελλάδα που μιλάει και τα αντίστοιχα Ελληνικά. Στα μασαζ παω για να γαμήσω μουνιά που μου αρέσουν ,σε κανένα δεν έχω κάνει μασαζ εκτός απο εδώ με την Λένα. Το μασαζ το κατέχει καλα ,είναι χειροδύναμη. Την πρώτη φορά μου λέει κάτσε ξέρω να κάνω μασαζ, εγώ είχα αντιρρήσεις γιατί με τέτοιο μουνί ήθελα και τα 60 λεπτά να την έχω πάνω στο καυλί μου. Έκανα περίπου 5-7 λεπτά μασαζ και κατάλαβα το έχει αυτό το κομμάτι, μετά γύρισα ανάσκελα και της είπα πάρτο στο στόμα σου. Πιπα χωρίς δαχτυλήθρα κλασικά όπως μου αρέσει, δεν το κατέχει πολύ όπως άλλες milf αυτό το συναρπαστικό μέρος των περιπτύξεων , αποζημιώνεσαι πάντως λόγο των πλούσιων στάσεων που παίρνει, δεν κλέβει ,είναι συνεργάσιμη. Απο στάσεις πιπα στα γόνατα και όρθια, ιεραπόστολος με κλείδωμα μέσης με τα υπέροχα γυμνασμένα πόδια της, πισοκολιτό, δαχτύλιασμα στο μουνί της. Συνοπτικά, VFM, master στο μασαζ, ευλύγιστη στις στάσεις σαν γάτα. Αρνητικό είναι ότι δεν έχει καναπέ όπως άλλοι παρεμφερή ναοί ώστε να υπάρχει άνεση, πόσο μάλλον κρεβάτι.
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 15, 2023
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Μασάζ
Όνομα κοπέλας
Λένα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
απο την μια δεν σου αρεσει το μασαζ,
δεν εγκρινεις το χωρο (δωματιο) γιατι δεν εχει καναπε και αρα ολα τα καλα του σεξ με την κοπελα δεν μπορεις να τα χαρεις,
αλλες παιρνουν καλυτερες πιπες απο αυτη,
οτι καλο παιρνεις απο την κοπελα ειναι μονο πανω στον μασαζοκρεβατο και αρα οχι και τοσο καλο...
με ολα αυτα τα αρνητικα, γιατι να πιστεψω οτι εδωσεις 240 ευρω??????
μηπως εισαι λιγο μακακας τοσο γιατι εδωσεις (αν εδωσες) 240 οσο και γιατι με ολα αυτα που γραφεις, εγω δεν προκειτε να παω εκει (και της κοβεις τη δουλεια)