Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 490 10
Nirvana Massage
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα
730839
Γενική βαθμολογία
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Ποιότητα μασάζ
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Απογευματινη βολτιτσα..σκοπευοντας να ξαναπερασω με μια αλλη κοπελα..που παω στανταρ σε αλλο μαγαζι αλλα αποφασισα να κανω κατι διαφορετικο...να περασω απ το νιρβανα που ειχα καιρο να παω...γινεσαι και καπου γραφικος αν διαλεγεις συνεχως την ιδια κοπελα...χρειαζονται οι αλλαγες! Ειδα καρλα, αριελ, στελλα και ευα..πιο πολυ μου αρεσε η τελευταια..και την επελεξα. Ημουν και καπως αμηχανος, μου συμβαινει καμια φορα οταν κανω αλλαγη κοπελας..παραημουν ομως...λες και δεν εχω ξαναπαει σε τετοια μαγαζια..σαν να αμαρτανα για 1η φορα...τες παντων...ψυχολογια ειναι αυτη...Η Ευα μαλλον προκειται για καινουργια...ομορφη, ενισχυμενο στηθος- λιγο φαινονται οι ουλες, αλλα δε με χαλασε- ωραιο σωμα με καποιες καμπυλες ομορφες, λατινα κλασικη λιγο juicy.. με το " επιθυμητο επιπλεον"...πολυ ευγενικη, ξεκινησαμε κανα τεταρτακι μασαζακι για να σπασει κι η αμηχανια μου...μετα γυρισα...ομορφα πιπιλισματα απο μεριας της, καποια χαδια και κυλισμα του γλυκου κορμιου της πανω μου, πιπα λιγο ρηχη αλλα με αισθησιασμο..μετα με καβαλησε...την αφησα σε αυτη τη σταση εχοντας κολλητα τα σωματα μας..κι αν εχανα καπου το στοχο με διορθωτικες τον ξαναεβρησκα..ωραια ηταν..με γλυψιματα ταυτοχρονα απο μεριας μου και μεριας της σε στηθος λαιμο και διεισδυσεις..που γινονταν βαθυτερες..τελειωνοντας..με ευχαριστησε με καθαρισε..μετα με φυγαδεψε...διακριτικα κοιτωντας με ομορφα..κι εφυγα δινοντας θετικο προσημο για το πως περασα...σημειωνω βεβαια πως η κοπελα δεν ειναι για κατι απαιτητικο..ουτε ειναι απο εκεινες..που θα σε βαλουν κατω κλπ..κλπ..ομως με ευγενεια καθαριοτητα και αισθησιασμο...σου ανταποδιδει και λυνεται! Ομορφα λοιπον..ισως επαναλαβω..γιατι μια σταση δεν ειναι ποτε αρκετη!!
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 07, 2023
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Μασάζ
- Πίπα με προφυλακτικό
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
- Σεξ
Όνομα κοπέλας
Εύα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
- και αγαπούλης, αλλά αυτό το έχουμε πάθει ... πολλοί !