Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 81 10
Μασατζίδικα 284386
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Ποιότητα μασάζ

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Αν και απομακρυσμένο από την πιάτσα του κέντρου το κατάστημα στο Αιγάλεω είναι πολύ αξιόλογο και εξηγούνται.
Βρίσκεται στον όροφο μια διοροφηε παλιάς διπλοκστοικιας. Ωραίος χώρος καθαρός και η υπεύθυνη Λιζα πολύ ευγενική και εξυπηρετική. Κάθεται μαζί σου σου εξηγεί τα συν και τα πλην κάθε κοπέλας σου αναλύει τα προγράμματα σε κερνά ποτό. Είχα διαβάσει για την Λένα αλλά ήταν σε πρόγραμμα οπότε επέλεξα την Νίκη μια συμπαθητική Ουκρανή . Ψιλή με μακρυά πόδια γεμάτο σώμα ανοιχτά μάτια μελαχρινή. Περίπου 35-38 ετων. Κλασσικό πρόσωπο σλαβας. Με τον που την είδα δεν μου έδωσε αίσθηση εκδιδομενης.ωεχει ένα στυλ καθημερινής γυναίκας. Την λες γοητευτική αλλά όχι μουναρα. Η Λίζα με διαβεβαίωσε πως έχει καλές υπηρεσίες κι κάνει καλό μασάζ οπότε την επέλεξα. Ελληνικά μιλά έτσι και έτσι καταλαβαίνει αλλά στην ομιλία θέλει δουλειά. Αγγλικά γιοκ. Μασάζ αξιολογοτατο. Έχει δύναμη και το κάνει σχολαστικά . Πίπα πάρα πολύ καλή αφιλτρη που είναι όπως κατάλαβα και το δυνατό της χαρτί. Σεξ σαν να γαμας μια γυναίκα όχι επαγγελματία. Αυτό σε κάποιους σίγουρα θα αρέσει όπως άρεσε και σε εμένα γιατί δεν έχει τίποτα το προσποιητο εκ μέρους της. Κατεβάζει υγρά και καβλωνει. Θα υπάρξει σίγουρα και δεύτερη δοκιμή στο μέλλον γιατί μου άρεσε και το μαγαζί και η Νικη
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 05, 2023
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Γλειφομούνι
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Θα την ξανασυναντούσες;