Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 77 10
Lelas Massage and Relax
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα
312337
Γενική βαθμολογία
4.8
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Ποιότητα μασάζ
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Ημερομηνία συνάντησης ενδεικτική!
Η συνάντηση εγινε πρωινή ώρα. Όπως καταλαβα ημουν το δεύτερο ραντεβού της.
Ειχα καιρο να ασχοληθώ με το άθλημα λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων και αφου βρηκα ελεύθερο χρονο ειπα να ξεκουράσω το σώμα και την ψυχή μου. Αλλα τελικα τα κούρασα περισσότερο και τα δυο.
Μετα από μια γρήγορη έρευνα επέλεξα να παω στο συγκεκριμένο μασατζιδικο στην Βικτωρια.
Η κοπέλα ειναι όντως ελκυστική και ίσως η πιο ωραια που εχω δει σε τέτοιου είδους μαγαζια αλλα δεν ειναι και τοπ μοντέλ να πω οτι τρελάθηκα.
Εμφάνιση: 8/10 λόγο του οτι δεν μου αρεσε το στήθος και ο κωλος που παίρνουν σιγά σιγά την κάτω βόλτα
Πίπα: προσπάθειες για ντιπ χωρίς επιτυχία αλλα σε γενικές γραμμές ειμαι ικανοποιημένος λόγο του οτι ασχολείται με όλη την γύρω περιοχή. Ο πρώτος γύρος τελείωσε στο στόμα της (τα έφτυσε)
Σεξ: Στο δεύτερο γύρο δεν άργησε ο φιλος μου να σηκωθεί και ξεκινησαμε σχεδόν στο καπάκι. Αλλα δεν άντεξε για πολυ. Όταν πήγαμε για την πρώτη στάση στα τέσσερα μου ήρθε μια παρα πολυ περίεργη μυρωδιά η οποία με ξενέρωσε φουλ. Το θέμα ειναι οτι η μυρωδιά δεν έλεγε να εξαφανιστεί. Εχω την εντύπωση οτι η κοπέλα το κατάλαβε γτ προσπαθούσε να αποφύγει το σεξ και να με ικανοποιήσει με πίπα. Που στο τέλος αυτο και εγινε γιατί δεν μπορούσα να λειτουργήσω. Προσπάθησα να δώσω πολυ πόνο δεν αρνήθηκε αλλα δεν βοηθήθηκα παρα μονο κουραστικα. Στο τέλος την έβαλα να μου πάρει πίπα έκλεισα τα μάτια μου και σκεφτομουν την πρώην μου?
Ε λοιπόν τελειωσα πολυ γρήγορα
Γράψτε στα σχόλια αν σας εχει τυχει το ίδιο σκηνικό με την Βικτωρια.
Η συνάντηση εγινε πρωινή ώρα. Όπως καταλαβα ημουν το δεύτερο ραντεβού της.
Ειχα καιρο να ασχοληθώ με το άθλημα λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων και αφου βρηκα ελεύθερο χρονο ειπα να ξεκουράσω το σώμα και την ψυχή μου. Αλλα τελικα τα κούρασα περισσότερο και τα δυο.
Μετα από μια γρήγορη έρευνα επέλεξα να παω στο συγκεκριμένο μασατζιδικο στην Βικτωρια.
Η κοπέλα ειναι όντως ελκυστική και ίσως η πιο ωραια που εχω δει σε τέτοιου είδους μαγαζια αλλα δεν ειναι και τοπ μοντέλ να πω οτι τρελάθηκα.
Εμφάνιση: 8/10 λόγο του οτι δεν μου αρεσε το στήθος και ο κωλος που παίρνουν σιγά σιγά την κάτω βόλτα
Πίπα: προσπάθειες για ντιπ χωρίς επιτυχία αλλα σε γενικές γραμμές ειμαι ικανοποιημένος λόγο του οτι ασχολείται με όλη την γύρω περιοχή. Ο πρώτος γύρος τελείωσε στο στόμα της (τα έφτυσε)
Σεξ: Στο δεύτερο γύρο δεν άργησε ο φιλος μου να σηκωθεί και ξεκινησαμε σχεδόν στο καπάκι. Αλλα δεν άντεξε για πολυ. Όταν πήγαμε για την πρώτη στάση στα τέσσερα μου ήρθε μια παρα πολυ περίεργη μυρωδιά η οποία με ξενέρωσε φουλ. Το θέμα ειναι οτι η μυρωδιά δεν έλεγε να εξαφανιστεί. Εχω την εντύπωση οτι η κοπέλα το κατάλαβε γτ προσπαθούσε να αποφύγει το σεξ και να με ικανοποιήσει με πίπα. Που στο τέλος αυτο και εγινε γιατί δεν μπορούσα να λειτουργήσω. Προσπάθησα να δώσω πολυ πόνο δεν αρνήθηκε αλλα δεν βοηθήθηκα παρα μονο κουραστικα. Στο τέλος την έβαλα να μου πάρει πίπα έκλεισα τα μάτια μου και σκεφτομουν την πρώην μου?
Ε λοιπόν τελειωσα πολυ γρήγορα
Γράψτε στα σχόλια αν σας εχει τυχει το ίδιο σκηνικό με την Βικτωρια.
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 01, 2023
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Βικτώρια
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Η Βικτώρια στη Λέλα δεν κάνει τελειωτικό στο στόμα. Τη ρώτησα και τις δύο φορές που πήγα μαζί της. Και είχα φουλ πρόγραμμα, της ώρας. Δεν κάνει ποτέ.
Και από μυρωδιά, μοσχοβολάει το κορίτσι.
Και από καθαριότητα, στανταρντ κάνει μπάνιο και στο ημίχρονο και στο τέλος του προγράμματος.
Πήγα χθες ξανά με τη Βικτώρια (τι να κάνω, έχω κολλήσει) και της είπα για τελειωτικό στο στόμα και τρελάθηκε το κορίτσι.
Δεν κάνει ποτέ και σε κανέναν.
Έχει κι άλλες Βικτώριες η αλυσίδα και μάλλον την έχεις μπερδέψει με άλλη.
Η Βικτώρια που λέω εγώ είναι το αστέρι στης Λέλας.
Και λυπάμαι που σε λίγο σταματάει και δεν ξέρω πότε θα γυρίσει!
Μολδαβια
167cm ύψος
55κιλα
32 ετών
Μου ειχε αναφέρει οτι δεν τα πέρνει στο στόμα από όλους
Απαντήστε μου οποιος μπορεί αν τελικα μιλαμε για την ίδια κοπέλα