Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 450 10
Μασατζίδικα 686799
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Ποιότητα μασάζ

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Αυτό το πετιτ κορίτσι το είχα γενικά στα υπόψη αλλά δεν είχε δοκιμαστεί ποτέ. Το είδα στο σαλοναρισμα και αποφάσισα ότι έπρεπε να το δαμασω! Μεγάλο χαμόγελο Και πραγματικά ήταν μια ιδιαίτερη εμπειρία που μόνο ο συγκεκριμένος σωματοτυπος μπορεί να προσφέρει: να σε κάνει να νομίζεις ότι έχεις καμία αλογοπουτσα όταν στην πιάνει με τα 2 της χεράκια για να την σπρώξει με ζόρι στο στοματάκι της! Προσκύνημα Άσε που το πιάνεις και το γυρνάς και το σκίζεις εύκολα σαν πούπουλο που είναι και έχει τόσο στενό μουνάκι που νομίζεις ότι σκιζεις κανένα κοριτσάκι!

Γρηγόρη περιγραφή της κορασιδας: δηλώνει Ρωσίδα (και Ρουμανα να έλεγε, δεν βλέπω διαφορες), σίγουρα κοντά στα 45, αλλά με απίστευτα σφριγηλο σώμα για την ηλικία της χωρίς κυτταρίτιδα, κοιλιές να κρεμονται, σπυράκια κλπ. Πολύ λίγα ταττου και καμία σημάδια από εγχείρηση που πρέπει να προσέξεις πολύ για να τα δεις.
Εξαιρετικό χαμόγελο και πολύ ευδιάθετη γενικά. Για συμπεριφορά κλπ θα έβαζα 8-9. Γενικά δεν υπάρχουν ψεύτικα χείλη, σιλικόνες σε μαγουλα κλπ, εκτός από το στήθος που πρέπει να είναι 3-4 πλαστικό νούμερο. Θα το προτιμούσα μικρότερο, αλλά οκ

Στα του αγώνα τώρα. Σκαει με μαύρα-χρυσαφι εσώρουχα πολύ κυριλέ και ξεκινάμε τα γλωσσικα μόλις έρχεται μπροστά μου και ξεκινάω το χαιδεμα. Ξεκινάει να ξυπνάει το εργαλείο μου και εκεί έρχεται το σοκ για το κορίτσι: το πιάνει με το ένα χεράκι της και πραγματικά φαινόταν να είναι τεράστιο σε αυτή την μικρή παλάμη! Μου κάνει μεταξύ σοβαρού αστείου: εγώ τι πρέπει τώρα να κάνω με αυτό!
Αλλά μην ανησυχείτε, μετά από λίγο το είχε καβαλήσει και πίεζε με όλη της τη δύναμη να τον πάρει όσο γίνεται βαθύτερα, τόσο που νόμιζα θα βρει πίσω στην πλάτη της! Χαχαχα!

Μέχρι να φτάσουμε εκεί,είχε προηγηθεί απίστευτη πίπα με εκείνη να έχει μπει ολόκληρη ανάμεσα στα πόδια μου, να τα κρατάει ώρες ώρες με το κάθε χέρι πισω από τον κάθε μηρο για στήριγμα και να σπρώχνει όλη τη λεκάνη μου προς τα μπροστά για να γαμησω όσο πιο βαθιά γίνεται το στόμα της, σε φάση που πρέπει να εξυνα φάρυγγα! DT προσπάθησε αλλά δεν παίζει να τον πάρει όλον μέσα και επίσης τον εφτυνε και λίγο που δε με χαλούσε, ενώ ασχολιόταν κυρίως με το κεφάλι.
Φυσικά έπαιξε περιποίηση και από μένα και πώς να μην ππαίξει αφού έχει ένα τόσο μικρούλι μουνάκι, χωρίς κλειτορίδα ή μουνοχειλα να προεξέχουν, που νομίζεις ότι γλύφεις παγωτακι! Έρωτας

Όπως ανάφερα πριν, ζοριστηκε αλλά ανέβηκε από πάνω και τον πήρε όσο βαθιά γινόταν. Μετά την ξαπλώνω και αρχίζω σφυροκόπημα χωρίς να διαμαρτύρεται και να στήνει τα πόδια της όπως πρέπει για βαθιά διείσδυση. Εκεί πλησιάζω για τελείωμα, βγάζω κλασικά καποτα και της τον δίνω στομα. Μου λέει ότι δε θέλει στο πρόσωπο, οπότε της τα πετάω όλα στο στήθος και κοιλιά ενώ τον ετριβα και στις σιλικόνες της.

Διάλλειμα για μασάζ και κουβέντα. Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, οπότε προχωράμε στον επόμενο γύρο και το εκτιμώ ότι δεν παει να κλέψει χρόνο. Ομιλιτικη όσο πρέπει και χαμογελαστή ενώ μου έλεγε πράγματα για μαγαζιά που δούλευε πιο παλιά κλπ.
Ξεκινάμε πάλι κλαρίνο, αυτή από πάνω, μετά εγώ από πάνω και αυτή τη φορά την είδα να θέλει να γυρίζει και στο πλάι για να τον πάρει στριφογυριστα, ενώ στο τέλος γυρνάει στα 4,κλείνει πόδια και σηκώνει κωλο ψηλα για φουλ διείσδυση από σωστή γωνία στο μουνάκι της. Έχει όμως ήδη έρθει η κόπωση, αφού είχα ρίξει και ένα μανίκι μια μέρα πριν,και εκεί αποφασίζω να τον βγάλω, πετάω καποτα και της τον δίνω να με τελειώσει με μπουκι .
Στο τέλος, βάζω χέρι για να τη βοηθήσω, έρχομαι από πάνω της και της βάζω το κεφάλι κάτω από τα μπαλάκια, ώστε να ξεκινήσει φουλ γλύψιμο από κάτω και σε λίγο τα παίρνει για άλλη μια φορά πάνω στο στήθος, ενώ κάλυπτε το πρόσωπο μην την παρει καμία αδέσποτη. Κρίμα που δεν γουστάρει τελείωμα στόμα πάντως αλλά σίγουρα θα την ξαναπάρω λόγω συμπεριφοράς και επειδή γουστάρει αυτό που κάνει και το δείχνει!
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 20, 2023
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλειφομούνι
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Ντάρια
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
X
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tarifas pirea, giorgiodelafuentes2, Hase και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Σεπτεμβρίου, 2023
Κι εχω καιρο να κανω καταδρομικη σε αυτο το μασατζιδικο..θα το επισκεπτω για να δω τη συγκεκριμενη...
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1