Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 366 10
Μασατζίδικα 811976
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0

Ξαφνική έφοδος στο λιοτρίβι καθώς έβγαλε ο δρόμος προς τα κει .
Είχα μιλήσει με Σοφία από νωρίς το πρωί να μου τυλίξει μία παστούλα για όταν φτάσω Ματάκι
Είχα ενημερωθεί από τις πρώτες εμφανίσεις της, από έγκυρους παίκτες εδώ στο site ( petergsp , professor x ) και από την Σοφία προς τιμήν της ,ότι η μικρή αν και έχει αποστειρωμένο πρόγραμμα αξίζει δοκιμής .

Η sweety Άντζελα το λοιπόν πρόκειται για ένα πιπινοιδές χαριτωμένο κορίτσι 20 χρονών από Ρουμανία , με όμορφο νεανικό σώμα με διάσπαρτα τατουάζ , αδύνατη , μακριά μαύρα μαλλιά , πολύ αξιόλογο βύζο διάρι , κωλαράκι πολύ δυνατό που δεν διατίθεται όμως ούτε για δάχτυλο , και δύο υπέροχα γαλανά μάτια σε ένα όμορφο αντικειμενικά πρόσωπο με έντονα αλλά φυσικά χείλη . Ελληνικά αποδεκτά , δεν τρώει χρόνο σε μεταφράσεις .
Μετά τα διαδικαστικά , επανήλθε με αληθινά χαμόγελα αλλά και μία μικρή αμηχανία που πάντα υπάρχει στα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά . Είχαμε γνωριστεί ήδη από κάτω και στην συνέχεια στο ασανσέρ καθώς δεν αφήνω χρόνο ανεκμετάλλευτο .
Χαμουρεμα στο όρθιο , αρωματισμένη παντού , αφαίρεση της λευκής στολής με ταχυδακτυλουργικο τρόπο Χεχε! και η πιπίνα στα χέρια μου με ένα σετάκι μαύρα εσώρουχα με εντυπωσιακή στρινγκάρα που τόνιζε το θεσπέσιο κωλί . Φιλιά με μέτρο , πασπάτεμα , λίγο δαχτύλιασμα στο όρθιο και μεταφορά στο μεγάλο κρεβάτι .
Άρχισε να τον παίζει με τα χεράκια , της πίεσα ελαφρά το κεφάλι και ωπ ρε πουστη , ξεφλουδισε το λάστιχο ... Δάκρυ
Συμπαθητική πιπούλα , τσαχπίνικη , προσπαθεί , γυαλίζει και μπάλες , αλλά να πω την αλήθεια πιο πολύ καύλωσα όπως μου γρατζουνουσαν οι ρώγες της τα μπούτια μου παρά με αυτή καθεαυτή την πίπα ...
Στην δική της περιποίηση δεν θα πει όχι , αντιθέτως καθοδηγεί με τα δύο χέρια της το κεφάλι σου και σε πηγαίνει εκεί που θέλει .
Ένα δάχτυλο αέρα , δεύτερο δάχτυλο με προσοχή και σε συνδυασμό με την γλώσσα τα πρώτα ζουμάκια έκαναν την εμφάνιση τους μέσα σε πνιχτά βογγητά .
Πεντακάθαρες φρέσκιες ροζ τρυπούλες τιμήθηκαν δεόντως , μετά από λίγο με γύρισε μόνη της και καβάλησε , στην αρχή με τόν δικό της αργό ρυθμό με εμένα να χαϊδεύω τα βυζάκια και όταν είδα ότι το έχει , λαβή από τα κωλομέρια και δυνατό κάρφωμα με όμορφα βογγητά και τα μαλλιά να ανεμίζουν Πλατύ χαμόγελο. Ένιωσα το τέλος να πλησιάζει και έκοψα άμεσα . Γύρισμα στα τέσσερα να ρεφάρω .
Εντυπωσιακό θέαμα τα καπούλια της νεαράς ψηλά στον αέρα και το πρόσωπο της να ακουμπά στο κρεβάτι , το μουνάκι ήδη δουλεμενο από πριν και μούσκεμα με δέχτηκε σχετικά εύκολα .
Τα μουνόχειλακια πολύ ελαστικά , τα έβλεπα να έχουν αγκαλιάσει τον πούτσο μου και να ακολουθούν όλη την διαδρομή , τέλεια εφαρμογή των οργάνων μας , σε συνδυασμό με τα καυλωτικα βογγητα αφέθηκα και την έχυσα βαθιά μέσα στο φιλόξενο μουνάκι .
Με άφησε ήρεμα να στραγγίξω και μπήκαμε μαζί για ντουζάκι .
Μασάζ δεν πήρα , ο χρόνος κύλησε με κουβεντουλα .
Ευγενική κοπελίτσα , με άποψη , πάντα σε συνάρτηση με την ηλικία της .
Πλήρως συνειδητοποιημένη για την δουλειά που κάνει .
Ο δεύτερος γύρος ξεκίνησε με ένα γευστικό 69αρι όπου σαλιωσα όλη την περιοχή για ώρα , πιπίλα την κλειτορίδα και παίξιμο με τα δάχτυλα ενώ και το Αντζελάκι προσπαθούσε να με καταπιεί . Έβλεπα το ρολόϊ στον τοίχο να τρέχει σαν τρελό , ήθελα τουλάχιστον άλλη μισή ωρίτσα να την εγλυφα . Δεν μας έπαιρνε άλλο , την σήκωσα στα χέρια μου και την έβαλα στο μασαζοκρέβατο με τελείως ανοιχτές τις ποδάρες και εμένα όρθιο . Έβαλε τα χέρια της στους ώμους μου και πιάσαμε ένα αισθησιακό τέμπο . Εκεί έκλεψα και την γλώσσα της αρκετές φορές . Ο επιμένων νικά . Το τέλος μας βρήκε στο λευκό καναπεδάκι σε ένα περίεργο συνονθύλευμα χεριών , ποδιών , βυζιών και μαλλιών Χεχε! .
Τίμια συνεδρία , πήρα είς γνώσιν μου ότι μπορεί να προσφέρει η κοπέλα .

Αν ζητάτε μία ευχάριστη ώρα με ένα κορίτσι της διπλανής καφετέριας Μεγάλο χαμόγελο με ζωντάνια , ανεμελιά , νεανική φρεσκάδα , έμφυτη ευγένεια και άψογο κορμί , δοκιμάστε .

Αν ψάχνετε dirty talking , bdsm , anal , swallow , golden shower , brown shower κτλ δεν κάνει .
ΜΑΚΡΙΑ !!!

Μετά το πέρας των συνεδριών τρώτε καμία παστούλα , κατά προτίμηση σοκολατίνα . Βοηθά στην ανάκτηση ενέργειας .

Τα σέβη μου παίκτες Καπέλο
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Όνομα κοπέλας
Άντζελα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
24 Ιουν 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
59
Likes:
23.741
Πόντοι:
20.486
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, Milfomaniac, kelenor και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Σεπτεμβρίου, 2023
Ωραίος ο @dimigoall
Ή Άντζελα αυτή είναι αυτά προσφέρει καί περνούμε είς γνώση μας όσοι θέλουμε.
Τώρα κάτι σχόλια που γράφονται αριστερά και δεξιά για τό πού δούλευε ή κοπέλα καί αν είναι έμπειρη ή άπειρη αυτά είναι μόνο για γέλια είναι.
review reaction 1 SB2023, kelenor, dimigoall και 1 ακόμα μέλος
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1