Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 77 10
Lelas Massage and Relax
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα
311813
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Ποιότητα μασάζ
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Η Ρέα μέ καβλώνει μέ το χαμόγελο της καί τα ωραία βυζιά της. Μέ τό πού μπαίνει στό δωμάτιο αρχίζω ενα ατέλειωτο γλωσόφυλο πιάνοντας το βυζί της. Ειναι μελαχροινή υψος 1.79 τεσάρι βυζί. Ειπα οτι δέν'θέλω μασάζ. Τής ανοιγω τα πόδια καί της κάνω γλυφομούνι βάζωντας κωκοδάκτυλο το οποίο της αρεσε.Μετά τόν παίζω στά βυζιά της σέ ενα ωραίο ισπανικό. Της μιλάω πρόστυχα. Κάνε μία πίπα στόν αφέντη σου μωρή τής λέω. Αρχίζει ενα καπριολέ τσιμπούκι κοιτάζοντας μέ προκλητικά. Τήν στείνω στά τέσσερα της φυλάω τόν κώλο και βάζω δύο δάχτυλα μέσα. Βόγκαγε. Πάρε από τόν κωλο αλήτη μου λέει. Τής τών χωνω στόν κώλο και αρχισε δυνατό σφυροκόπημα. Ξέσκισε με γαμιά μου ελεγε. αρχίζει να βογγάει καί να χύνει. Τόν βγάζω εχω καί τήν χύνω στό πρόσωπο. Πάρτα'ολα πουτάνα της λέω. Μετα φιλάω μέ πάθος τά γαμημένα χείλη της καί αυτή τά καταπίνει. Συνεχίζουμε να φυλιόμαστε μέ πάθος. Ελα να μέ'ξαναγαμήσης μου λέει διότι εισαι από τους λίγους που μέ κάνουν να χύνω
Κόστος συνάντησης
50
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Γλειφομούνι
- Γλωσσόφιλα
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό
- Πρωκτικό σεξ
- Σεξ
Όνομα κοπέλας
Ρέα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
capitano
Σχόλια
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Κάνουν και άλλες πρωκτικό και δέχονται χύσιμο στο πρόσωπο στον εν λόγω οίκο εκτός από αυτήν;
Το πρωκτικό πρέπει να το άρχισε σχετικά πρόσφατα...
Ελπίζω να μην τα παρά λες για την απόδοσή της...
Την ρώτησα και μου είπε ότι δεν κάνει καθόλου πρωκτικό...
Ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό κάνει στα 70 ευρώ μου είπε...
Γιατί παραπλανάτε τον κόσμο;