Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 490 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 730874
Γενική βαθμολογία

2.0
Εμφάνιση κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

2.0
Ποιότητα μασάζ

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Για το γραφειο πρωτα ηθελα να γραψω οτι εχρι ευθυνη για το προγραμμα της καθε κοπελας γιατι οφριλει να εχει καποια στανταρντ. Μπορει να ειναι αριστο δεν γνωριζω αλλα θα επρεπε να μας αποτρεπει απο τις φολες. Η κοπελα τωρα εμφανισιμη αλλα αρκετα κοντη και καλο θα ελεγα σωμα. Αλλα μεχρι εκει. Δεν θελει ρε παιδι μου μην την κουραζετε. Αφηστε την να κανει αλλη δουλεια. Μασαζ μηδεν. Φιλι οχι. Πιπτα με προφυλσκτικο. Αντισηπτικο μαντηλακια οπως τα εγραψε και ο προυγουμενος. Βαλτε την να σκουπιζει πιστευω θα τα παει καλυτερα!
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 30, 2023
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
λιγότερο από μισή ώρα
Όνομα κοπέλας
Όλγα
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Νέο Μέλος
10
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 3 review reaction 1 review reaction 6 sweety72, tarifas pirea, TOMCRUISE και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Αυγούστου, 2023
Μία μόνο ερώτηση.
Φεύγοντας ή υποδοχή σέ ρώτησε πώς πέρασες; Καί αν ναι απάντησες;
Ευχαριστώ.
review reaction 1 massage nirvana
01 Σεπτεμβρίου, 2023
Άμα έχει λαό στο σαλόνι σιγά μην πιάσει κουβέντα
01 Σεπτεμβρίου, 2023
Ναι με ρωτησε και διαμαρτυρηθηκα.
review reaction 1 Johnstef, professor x
01 Σεπτεμβρίου, 2023
Παιδιά υπάρχει λόγος που λέγονται μασάζ και όχι μπουρδέλα.
Οι διαφορές λεπτές, αλλά υπάρχουν. Και δεν περιορίζονται στο κόστος και την διάρκεια.
02 Σεπτεμβρίου, 2023
για να είμαστε δίκαιοι:
- από σέρβις σίγουρα δεν είναι η πιο δυνατή κοπέλα του καταστήματος. Δεν παίρνει καθόλου πρωτοβουλίες ή έστω παίρνει ελάχιστες. Από την άλλη όμως, μαζί μου τουλάχιστον είχε καλή διάθεση και ακολουθούσε πρόθυμα, αν κι εντελώς παθητικά, τις δικές μου πρωτοβουλίες.
- για τα αντισηπτικά μαντηλάκια δεν νομίζω ότι μπορούμε να κατηγορήσουμε κάποια που βρίσκεται με κάμποσους άγνωστους νεάντερταλ την ημέρα. Εγώ μάλλον θα την κατηγορούσα για κατάχρηση κολπικού τζελ. Μου έδωσε την ευκαιρία να μάθω πώς λέγεται ο ιδρώτας στα ισπανικά.
03 Σεπτεμβρίου, 2023
Να πω ότι καλά κάνεις και τα γράφεις για να τα αποφύγουν άλλοι ΑΛΛΑ
Αυτό που λες για το γραφείο δεν το καταλαβαίνω. Δηλαδή πρέπει να τις δοκιμάζουν μια μια σαν να είναι καρπούζια στη λαϊκή? στοίχημα είναι η κάθε κοπέλα για το κάθε μαγαζί και τα στοιχήματα δεν βγαίνουν πάντα. Αν βλέπεις μια σταθερά κακή να συνεχίζει στο μαγαζί, να το καταλάβω το φταίξιμο. Επίσης η κάθεμια είναι με τις μέρες και τις ώρες της, μην πέφτουμε να τις φάμε με τη πρώτη στραβή. Σίγουρα δεν γνωρίζουμε τι παίχτηκε στο δωμάτιο, αυτά είναι μεταξύ σας, αλλά το σχόλιο για το σκουπισμα είναι μειωτικο.
review reaction 1 Pol Pan, Johnstef
08 Σεπτεμβρίου, 2023
Καλημέρα είμαι η Λάρισα φυσικά ρωτήσαμε το κύριο αν ήταν όλα καλά και μας είπε εντάξει και για την ακρίβεια μας απάντησε Όλα καλά... αλλά από τους μορφασμούς του προσώπου του καταλάβαμε ότι κάτι έγινε τον ξαναρώτησαμε δεύτερη φορά και για την ακρίβεια απέξω από το ασανσέρ και του είπαμε ήταν σίγουρα Όλα καλά. Και εκεί μας είπε το πρόβλημα προέκυψε αμέσως μετά την αποχώρηση του κυρίου φωνάξαμε την κοπέλα στη ρεσεψιόν και της είπαμε ότι κύριος είχε πρόβλημα η κοπέλα είπε τη δικιά της εκδοχή επειδή η συγκεκριμένη κοπελα αυτή τη εκδοχή τη την έχουμε ξανακούσει και από άλλο πελάτη θεωρήσαμε φρόνιμο η κοπέλα να της πούμε ότι δε μπορούμε να συνεχίσουμε τη συνεργασια μας και ότι πρέπει να αποχωρήσει από τον χώρο μας . Γιατί δεν μπορεί ένας πελάτης να σου προσφέρει τα χρήματα του και να βγαίνει με φυσιολογικά παράπονα και όχι να εχει παραλογες απαιτήσεις. Για αυτό και της δώσαμε διορία να βρει άλλο χώρο που θα επιλέξει η ίδια για να μπορέσει να εργαστη . Μας ευχαρίστησε για τη συνεργασία που ειχαμε ολο αυτό το καιρό και αποχώρησε . Για λίγες μέρες τη μεταφέραμε στον Πειραιά και απο εχθες σταματήσαμε οριστικά τη συνεργασία μας . Εχουμε τονίσει και στις κοπέλες και στους κυρίους που μας επισκέπτονται οτι πρέπει να υπάρχει αλληλοσεβασμός η κοπέλες δε είναι ένα κομμάτι κρέας και πρέπει να δείχνουν το σεβασμό τους στης κοπέλες σαν gentleman που είναι. Αλλά και οι κοπέλες πρέπει να σέβονται τους πελάτες γιατί και αυτοί δουλεύουν πολλές ώρες για να βγάλουν αυτά τα χρήματα που τους προσφέρουνε.
Καλημέρα και καλή συνέχεια σε όλους τους κυριους
review reaction 1 review reaction 2 billis23, TOMCRUISE, Arxontas tou skotous και 12 άλλα μέλη
19 Σεπτεμβρίου, 2023
γουαου το massage nirvana ειναι πολυ μπροστα,πολυ σπανια θα διαβασω απο γραφειο ή μασατζιδικο να δινει δικιο στον πελατη!
respect!
review reaction 1 professor x
20 Σεπτεμβρίου, 2023
Χμ..σκεφτομαι καπως διαφορετικα..δε μπορω να κατηγορησω καμια κοπελα του χωρου αυτου..ακομη και αν μου προσφερε κακες υπηρεσιες..μπορει να εκφρασω καποιο παραπονο..κυριως αν δω ασχημη συμπεριφορα..οχι αν τη θεωρησω οτι στο σεξ ειναι ανεπαρκης..μπορει να μη θελει σε πελατες να κανει και πολλα...μεχρι εκει ομως..δε την κανεις κτημα σου μια αγνωστη κοπελα..δινοντας καποια ευρω...απλα δεν την επαναλαμβανεις..ουτε χρειαζονται και πολλα σχολια γιατι εχουν και συνεπειες... Διαλεγεις απλα καποια αλλη!οποιος ψαχνει..βρισκει.
review reaction 1 Johnstef
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9