Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 50 10
Σινώπης 29
Εκκρεμεί έγκριση
Μασατζίδικα
202655
Γενική βαθμολογία
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Ποιότητα μασάζ
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Καλησπέρα στην παρέα. Χρωστούμενα κριτική που πραγματοποιήθηκε πριν λίγο καιρό. Ήθελα να δοκιμάσω κάτι το πιο εξωτικό και λόγω ελλείψεως ασιατικών κοριτσιών είπα να πάω από το μασσατζίδικο της Σινώπης που είχε διαθέσιμη την Σίντυ. Αφού πέρασα μέσα, ήρθε η Ράνια, μια άλλη κοπέλα που δεν συγκράτησα το όνομα και η Σίντυ. Διάλεξα την ασιάτισσα αφού γι' αυτην πήγα. Βέβαια η κοπέλα δεν είναι για τους λάτρεις των μοντέλων, ούτε γι' αυτούς που γουστάρουν πιτσιρίκες. Είναι γύρω στα 40+, κοντούλα με πιασίματα, κατηγορία chubby, μεγάλες βυζάρες, λεπτές ρώγες και ευγενέστατη. Απ' ότι μου είπε έχει καταγωγή από Σιγκαπούρη και Μαλαισία, άσχετα αν στο site του καταστήματος την γράφει ότι Είναι από Ταϋλανδη. Μένει πολλά χρόνια στην Ελλάδα και η συνεννόηση ήταν πολύ καλή. Στα του αγώνα τώρα. Αφού έκανα το μπανακι μου, σφραγιστη πετσέτα και παντόφλες, ξάπλωσα στο μασαζοκρέβατο για λίγο ίσιωμα. Η κοπέλα ξεκίνησα με ένα απλό και ήρεμο σχετικά μασάζ, ερεθιστικο θα έλεγα, αφού περνούσε τις βυζάρες της πάνω από την πλάτη μου. Η ίδια είχε μείνει με το κάτω εσώρουχο με δική μου προτροπή. Και μιας και άρχισε να σηκώνεται το εργαλείο της είπα να ξεκινήσει να γλύφει. Με ρώτησε αν θέλω ακάποτο αλλά επιθυμούσα με προφυλακτικό. Βαθιά πιπα, λίγο deep throat και παράλληλα χάϊδεμα στα μπαλάκια. Ο ερεθισμός άρχιζε να αυξάνει και την γύρισα στα τέσσερα για να απολαύσω την κωλάρα, τουλάχιστον οπτικά, αφού δεν την δίνει. Μετά από λίγο τελείωσα και με άφησε μέσα της μέχρι να στραγγίξω. Στη συνέχεια και μετά από ενδιάμεσο μπανάκι την περιποιηθηκα και εγώ με την σειρά μου χαιδεύοντας την και παράλληλα την εγλυφα στα επίμαχα σημεία όπου της άρεσε. Χρόνος υπήρχε, όπου ξεκίνησε στοματικό, πάλι με προφυλακτικό όπως της είπα και μετά από λίγο ήρθε το τέλος. Με γύρισε μπρούμυτα και αφού υπήρχε λίγος χρόνος ακόμα, μου άρχισε ένα μασάζ πιο δυνατό στα σημεία που της είχα υποδείξει. Μετά φιλάκια, αγκαλίτσες, μπάνιο και αποχώρηση από το λαδομάγαζο. Ως εμπειρία ήταν καλή. Αλλά είναι για τους λάτρεις, όπως είπα και παραπάνω, των chubby σωματότυπων. Δεν μπορεί να θεωρηθεί μοντέλο αλλά έδειξε ότι ήταν καλός χαρακτήρας και φιλότιμη από το social που υπήρξε κάποιες στιγμές. Προσέχει και ακούει ότι τις λες, παίρνει πρωτοβουλίες, είναι ομιλητική. Σε γενικές γραμμές πέρασα καλά. Σίγουρα θα ξαναδοκιμασθεί κάποια στιγμή για να αποκτήσω πιο σφαιρική εικόνα. Ο χώρος καθαρός, ζεστό νερό υπήρχε στο μπάνιο, η μουσική ήταν σε βαθμό που δεν ενοχλούσε. Όποιος θέλει να περάσει ήρεμα και να γουστάρει Ασιάτισσα, αλλά στο πιο milf με chubby προδιαγραφές και να επιθυμεί πιο αποστειρώμενο sex σε ότι κάνει, μπορεί να τις το ζητήσει. Μπορεί να κάνει και ελεύθερο στοματικό ή να παρέχει και άλλες υπηρεσίες σε άλλους, αλλά όλα αυτά περί ορέξεως του κάθε συναγωνιστή και κατόπιν επικοινωνίας μαζί της. Τουλάχιστον με αυτά που είδα εγώ, την συνιστώ. Τέλος, θα πρέπει το λαδομάγαζο να ενημερώνει πιο τακτικά το πρόγραμμα του εδώ και να βάζει και νέες φωτογραφίες των κοριτσιών κι όχι συνεχώς τις ίδιες. Θα έβαζα παραπάνω βαθμούς αλλά το σύστημα δεν με αφήνει. Καλή συνέχεια μάγκες.
Κόστος συνάντησης
70
Διάρκεια συνάντησης
45 λεπτά
Όνομα κοπέλας
Σιντυ
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού