Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 57 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 155493
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Ποιότητα μασάζ

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πρόσφατη συνάντηση με την Zara.

Καταρχάς πριν πω το οτιδήποτε για την κοπέλα πρέπει να ειπωθεί για το συγκεκριμένο κατάστημα το πόσο άκυρη ήτανε η όλη φάση. Από την τσατσά που καλύτερη θα ήταν να πούλαγε καρπούζια στην άκρη της εθνικής οδού έως τη μουσική που έπαιζε… Ελληνικά των έιτίς φάση τσάι με λεμόνι στο μπαλκόνι που δεν ταίριαζε καθόλου με την Ασιάτισσα ιέρεια που είχα διαλέξει.

Γλυκιά κοπέλα μικρή στην ηλικία 25 +- θα ‘λεγα που μοιάζει πιο μικρή. Φοβερή στα εσώρουχα της τα άσπρα. Καταπληκτικά πόδια. Γλυκό πρόσωπο. Δε μου έβγαλε καύλες το πρόσωπο της όπως μου τα έβγαλε η Σιντυ αλλά είναι φρέσκο και αρκετά όμορφο.
Κορμί λαμπάδα. Το στήθος της, μεγάλες ρώγες για πολύ πιπίλισμα αλλά το σχήμα θα ομολογήσω λίγο παράξενο. Δεν ξέρω άμα είναι από πλαστική αλλά μοιάζαν λίγο σαν κατσουφιασμένα φρύδια χαχαχα. Το κέντρο τους είναι λίγο ψηλά και μοιάζουν λίγο κατεβασμένα ενώ είναι ωραίο το μέγεθος…. εντάξει μαλακίες ψιλό υπερβάλω μια χαρά ήτανε…
Με πήγε σε δωμάτιο που είχε κανονικο κρεβάτι και κάναμε μασάζ εκεί. Το συνιστώ σ´οποιονδήποτε έχει την ευκαιρία. Έκανε πολύ ωραίο body το body, πάρα πολύ ωραίο μασάζ δυνατό εκεί που έπρεπε με ωραία ενδιάμεσα διαλείμματα χαιδέματος. Επικοινωνία ανύπαρκτη σχεδόν. Η πίπα της ξεχώρισε!! Ισως το καλύτερο γλείψιμο και ρούφηγμα αρχιδιών που μου έχουνε κάνει ποτέ. Ο τρόπος που έπιανε το καυλί μου και έγλυφε ενώ με κοιτούσε στα μάτια ήταν το κάτι άλλο! Ύστερα με καβάλησε, τα σουφρωμένα βυζάκια της χαμογέλασαν λιγάκι με το αναπηδηχτώ αλλά πολύ γρήγορα την έστησα στα τέσσερα και την πήρα από πίσω. Το κωλαράκι της θέα ήταν καταπληκτικό.

Η ίδια ήταν μια πολύ καλή εμπειρία, το μαγαζί όμως άκυρο γενικά. Στο τέλος της ημέρας όμως αυτό που έχει σημασία είναι η κοπέλα οπότε το πιο πιθανόν να την ξανά δοκιμάσω κάποια στιγμή.
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Όνομα κοπέλας
Ζάρα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Tantrikos80
Ενεργό Μέλος
4
Πόντοι:
300
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 xagnostos2006, Rokko28, black crow και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Αυγούστου, 2023
Ετσι ειπα κι εγω..θα τη ξαναπαρω καποια φορα...τελικα την εχω παρει ηδη πολλες φορες..λυσσαξα...και σκοπευω αλλες τοσες..μεχρι να παει Ταυλανδη..στο τελος θα τη παρω κι εκει! Οσο για το μαγαζι ...οντως..αλλα who cares?
review reaction 1 Analripper, Tantrikos80
30 Αυγούστου, 2023
Καλημέρα μπορεί ο χώρος να είναι λίγο άκυρος αλλά η συγκεκριμένη κοπελα είναι από τα πιο καλά Σχιστοματικα που εχω συναντήσει τόσο σε υπηρεσίες όσο και σε εμφάνιση ή Τελοσπάντων Προτιμώ να την παίρνω εκεί παρά στο studio που δουλεύει κατά καιρούς
review reaction 1 Tantrikos80
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2