Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 130 10
Diamond Spa
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα
359574
Γενική βαθμολογία
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Ποιότητα μασάζ
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
2.0
Ημ/νία ενδεικτική
Παρέβην την αρχή μου να δοκιμάζω καθε κοπέλα ξεχωριστά και την πάτησα.
Η αξιόπιστη Αθηνά μου πρότεινε DUO με την Αντζελα (Την ειχα δοκιμάσει) ειπα ΟΚ
Οταν τηλεφώνησα να κλείσω ραντεβού η Ατζελα μας τελειωσε. (περίοδος είπε η Αννα)
Προταθηκε η Κατερίνα . Μου ειπαν ότι η Αθηνά συνεργάζεται καλά μαζί της και ειπα ναι (γκάφα μου) Η Κατερίνα μελαχρινη μίλφ της διπλανής πορτας. Τσάμπα λεφτά
Στο δωματιο η Αθηνά εκανε την πιο πολλή δουλειά όντας φιλότιμη επαγγελματίας. Η άλλη το πηγαινε για κομμοδίνο. Αρα 50% αποτυχια που στο DUO σημαινει τελικά αρνητικό αποτέλεσμα. Αν σας προτείνουν Κατερίνα απλα κάντε μεταβολή-εντελώς ακατάλληλη για το μέρος . Θα αργήσω αν ξαναπεράσω....
Παρέβην την αρχή μου να δοκιμάζω καθε κοπέλα ξεχωριστά και την πάτησα.
Η αξιόπιστη Αθηνά μου πρότεινε DUO με την Αντζελα (Την ειχα δοκιμάσει) ειπα ΟΚ
Οταν τηλεφώνησα να κλείσω ραντεβού η Ατζελα μας τελειωσε. (περίοδος είπε η Αννα)
Προταθηκε η Κατερίνα . Μου ειπαν ότι η Αθηνά συνεργάζεται καλά μαζί της και ειπα ναι (γκάφα μου) Η Κατερίνα μελαχρινη μίλφ της διπλανής πορτας. Τσάμπα λεφτά
Στο δωματιο η Αθηνά εκανε την πιο πολλή δουλειά όντας φιλότιμη επαγγελματίας. Η άλλη το πηγαινε για κομμοδίνο. Αρα 50% αποτυχια που στο DUO σημαινει τελικά αρνητικό αποτέλεσμα. Αν σας προτείνουν Κατερίνα απλα κάντε μεταβολή-εντελώς ακατάλληλη για το μέρος . Θα αργήσω αν ξαναπεράσω....
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 16, 2023
Κόστος συνάντησης
120
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Όνομα κοπέλας
Αθηνά
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Κατερίνα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι