Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 372 10
Μασατζίδικα 827704
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Ποιότητα μασάζ

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Μετά από διαφήμιση της Σοφίας για νέο αίμα και την περιέργεια που μου προκάλεσε η κουβέντα στο forum, μεσημεριανή επίσκεψη στο ίδρυμα για να ελεγχθεί η Άντζελα. Σε 10 λεπτά τελείωνε από ραντεβού...

Πριν φτάσουμε στην κριτική να ενημερώσω ότι πρώτη μου φορά έζησα τέτοιο χαμό στο Λ23!
Με το που μπήκα στο μαγαζί, πάω δωματιάκι, σε ένα λεπτό άλλος παίχτης δίπλα μου, στο σαλόνι ήταν ήδη κάποιος και το κουδούνι χτύπαγε ξανά!
Η Σοφία σε πανικό, έπρεπε να γίνει χταπόδι για να βγάλει άκρη!
Κάποια στιγμή την βλέπω και της λέω εγώ να δω πρωτα ήθελα, αλλά έτσι που γίναμε στείλε μου την μικρή μόλις τελειώσει σε ένα δωμάτιο.
Με βουτάει η Σοφία, με πάει σε δωμάτιο και με παρκάρει. Στην σκάλα, ανέβαινε κι άλλος παίχτης... Της πουτανας γινόταν! (από πελάτες)

Λίγη ώρα μετά ήρθε η Άντζελα...
20-25 ετών, μικροκαμωμένη, μελαχρινή (βαμμένο μαύρο μαλλί) έντονα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο με μπλε ματάκια και φυσικά σαρκώδη χείλη.
Δήλωσε από Ρουμανία, αλλά μιλάει ελληνικά και αγγλικά αρκετά για να συνεννοηθούμε.

Το κορμάκι της είναι άψογο!Αδύνατο, ωραίο κωλαρακι, μικρά στητα βυζάκια και τις πιο μικρές και ευαίσθητες ρωγιτσες που έχω δει! Χαμογελούσε και ήταν αμήχανη και σφιγμένη.. της έπιασα την πάρλα -έμαθα αυτά που ΔΕΝ κάνει (πίπα ακα, Anal, Cim)- της είπα ότι δεν βιαζόμαστε, δεν θα κάνουμε μασάζ, δεν θα κάνεις πίπα.. την καθυσηχασα όσο μπόρεσα κι άρχισα να επεξεργάζομαι το κορμί της.

Δεκτική στο γλείψιμο, δάχτυλα στο μουνακι και την περιποίηση, κάπως χαλάρωσε, κάπως αρχίσαμε να το χαιρόμαστε κι οι δύο. Είχαμε κάποιες στιγμές αμηχανίας, μέχρι να πω γυρνά, κάνε, ρανε.. αλλά ακολούθησε!

Στο sex μικρές κραυγουλες και αρκετή προσπάθεια..κάπου σα να χανόταν κατά την διάρκεια , κάπου σαν το ένιωθε άλλες στιγμες. Δεν έβγαλα άκρη. Νομίζω ότι γουστάρει τον καθρέφτη, σα να την έπιασα να ποζάρει 1-2 φορές!
Ελέγξτε το οι υπόλοιποι, γιατί εγώ κόλλησα όταν την γύρισα στα 4. Έβλεπα το καυλι να μουσκευει από υγρά, το όμορφο κωλαρακι να ανοίγει κι αυτό το κορμάκι μπροστά μου να τεντώνεται που δεν έβλεπα τίποτα άλλο.
Τελείωμα εκεί.. πάνω της!

Είχε περάσει η ώρα, οπότε γρήγορο μπανάκι και βουρ για έξοδο.

Νέο το κοριτσάκι! Έχει φρεσκάδα, ομορφιά, έχει ακόμη αυτό το χνούδι στο δέρμα και σίγουρα θυμίζει πολλά πιτσιρίκια που βλέπουμε στην στάση του λεωφορείου, στην καφετέρια, στην παραλία.. και λέμε μέσα μας "το'τρωγα"!
Με την τεράστια διαφορά ότι αυτήν μπορείς να την φας μόλις καταβάλεις τον οβολό σου!
Οκ, δεν θα κάνεις πορνοσταρικα σχέδια, γλύτωσε τον χρόνο σου από την πίπα, αν δεν την παλεύεις με σκουφάκι και προχώρησε στο κυρίως που σίγουρα θα περάσεις καλά!

Σεβασμός στην απειρία και το μπλοκάρισμα της κοπέλας, προχθές ήρθε! Μείνετε σε ότι δίνει και θα περάσετε μια ευχάριστη ώρα με ένα κορίτσι που δύσκολα θα βγάλετε μόνοι σας.. (κυρίως λόγω ηλικίας)
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 11, 2023
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Γλειφομούνι
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Άντζελα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
S
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, ntinosam, Διανοούμενος και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Αυγούστου, 2023
Διάβασα καλά;
Της είπες ότι δεν θες πίπα;;Φιλί
X
xenitemenos
review reaction 1 nostradamosg
14 Αυγούστου, 2023
Μια χαρά τα διάβασες..
η επιλογή ήταν μόνο ΜΕ προφυλακτικό και εμένα δεν μου ακούστηκε καθόλου ενδιαφέρον αυτό.
S
SB2023
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2