Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 61 10
Medusa Massage
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα
211639
Γενική βαθμολογία
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Ποιότητα μασάζ
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Μεσημεριανή Συνάντηση με Αντριαννα.
Καταρχήν να αναφέρω πως ο χώρος είναι πολύ προσεγμένος ,πεντακάθαρος και με άνετα δωμάτια .
Η κυρία στην υποδοχη αρκετα ευγενική ,προσφέροντας αναψυκτικό και φιλική συζήτηση δυο λεπτών έως να εμφανιστεί η Αντριάννα.
Επέλεξα προγραμμα μιας ώρας και αποδείχτηκε ότι έπραξα σωστά .
Το πως θα εξελιχθεί το προγραμμα ( εννοω την σειρά ) η συγκεκριμένη κοπέλα το άφησε στη κρίση μου .
Διάλεξα πρωτα ερωτικη επαφή ,έπειτα μασάζ και για κλείσιμο ξανά ερωτικη επαφή .
Η Αντριάννα είναι μια πραγματικά σεξυ γυναίκα,η οποία γνωρίζει αρκετα καλά πως να ικανοποιήσει έναν άντρα . Πολύ φιλική ,σπάει το πάγο πανεύκολα και στα του αγώνα είναι δυναμίτης . Από εμφάνιση είναι ακριβώς ότι βλέπετε στις φωτογραφίες και όσον αφορά το πρόσωπο της ,εγώ προσωπικά το βρίσκω πολύ όμορφο .Θα ξαναδοκιμασω οπωσδήποτε !!
Καλό υπόλοιπο
Καλοκαιριού .
Καταρχήν να αναφέρω πως ο χώρος είναι πολύ προσεγμένος ,πεντακάθαρος και με άνετα δωμάτια .
Η κυρία στην υποδοχη αρκετα ευγενική ,προσφέροντας αναψυκτικό και φιλική συζήτηση δυο λεπτών έως να εμφανιστεί η Αντριάννα.
Επέλεξα προγραμμα μιας ώρας και αποδείχτηκε ότι έπραξα σωστά .
Το πως θα εξελιχθεί το προγραμμα ( εννοω την σειρά ) η συγκεκριμένη κοπέλα το άφησε στη κρίση μου .
Διάλεξα πρωτα ερωτικη επαφή ,έπειτα μασάζ και για κλείσιμο ξανά ερωτικη επαφή .
Η Αντριάννα είναι μια πραγματικά σεξυ γυναίκα,η οποία γνωρίζει αρκετα καλά πως να ικανοποιήσει έναν άντρα . Πολύ φιλική ,σπάει το πάγο πανεύκολα και στα του αγώνα είναι δυναμίτης . Από εμφάνιση είναι ακριβώς ότι βλέπετε στις φωτογραφίες και όσον αφορά το πρόσωπο της ,εγώ προσωπικά το βρίσκω πολύ όμορφο .Θα ξαναδοκιμασω οπωσδήποτε !!
Καλό υπόλοιπο
Καλοκαιριού .
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 08, 2023
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
- Handjob (μαλακία)
- Γλωσσόφιλα
- Πίπα χωρίς προφυλακτικό