Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 226 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 509215
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Ποιότητα μασάζ

2.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Καλημέρα Είχα πάρα πολύ καιρό να πάω στο συγκεκριμένο μαγαζί και τώρα με τις ανακαινίσεις που έχουν κάνει τα άλλα φαίνεται πολύ παρωχημένο το δωμάτιο ήταν Απαράδεκτο πολύ μικρό και καθόλου βολικό.
Σταματάω την γκρίνια και μιλάμε για τη Μικαέλα είναι μία πανέμορφη γυναίκα χωρίς σιλικόνες μελάνια piercing αλλά έχει μία απίστευτη συμμετρία σώματος και προσώπου είναι ουσιαστικά το πρότυπο της γκόμενας που μπορεί να σου καυλώσει το μυαλό ειδικά μόλις γδυθει και δεις τα tanLines.
Στην αρχή τα φιλιά της με μία υποψία γλώσσας στην πορεία έγιναν παθιασμένα γλωσσόφιλα το στοματικό της αρκετά καλό Αν και στην αρχή ξεκίνησε διστακτικά.
Εκεί που μου γάμησε το μυαλό ηταν Όταν ανέβηκε από πάνω και είχε ψιλό καυλώσει και άρχισε να γαμιεται με κινησεις αργες ελέγχοντας ουσιαστικά αυτή τη διείσδυση χύσαμε και οι δύο ταυτόχρονα και ένιωθα τα ζουμιά της να τρέχουν στα παπάρια μου και ένοιωθα ότι έχω αδειάσει. Δεν ξέρω τι είναι αλλά αυτή η γυναίκα έχει μία Αύρα που την κάνει ερωτεύσιμη.
Μασάζ δεν δοκίμασα Αγγλικά δεν ξέρει σχεδόν γρι δεν με ενόχλησε τίποτα από αυτά μαζί της .
Η γκόμενα είναι ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΕΚΑΡΙ εμφανισιακά και στο σεξ στο χωρο του μασζ χωρίς να ξέρω και να μπορώ να εξηγήσω το γιατί
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 24, 2023
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Γλωσσόφιλα
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Μικαέλα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Analripper
Ανώτατος
63
Πόντοι:
11.380
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Baby face, anthotypos, giorgiodelafuentes2 και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Ιουλίου, 2023
Θα εισαι ομορφοπαιδο γιαυτο σου ξηγηθηκε ωραια ,σε αλλους γιοκ.
review reaction 1 Analripper
26 Ιουλίου, 2023
Καλημέρα. Μπα νομίζω στο πληρωμενο σεξ ότι οι σημαντικότεροι παράγοντες για να πάρεις καλές υπηρεσίες είναι καθαριότητα και να μην νοιώσει ότι πας να σπάσεις με το έτσι θέλω τα προσωπικά της ορια(συναισθηματικά και σωματικά)
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2