Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 369 10
Μασατζίδικα 819166
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Δύσκολη ημερα η σημερινή.. για να μην πάει ακλαφτη.. λέω να πάω να κάνω κάτι ευχάριστο..
Τηλεφωνικο τσεκαρισμα με την Σοφία, αναμενόμενο το καστ και μέσα σε όλα μου λέει η ταδε.... Έχει 3ωρο κλεισμένο!
Ώπα, λέω.. αγριεψαν τα πράγματα! (Τι κάνετε ρε;;;) Έκλεισα τηλεφωνικο ραντεβού κι εγώ να είμαι σίγουρος ότι θα μείνει κάτι και για εμάς!

Ιλονα από περιεργεια λοιπόν.. Το κορίτσι το είχα προσπεράσει σε προηγούμενες καταδρομικές. Τελευταία φορά με συνόδεψε στο δωμάτιο για κλεισμένο ραντεβού με άλλη κοπέλα. Δεν με κέρδισε ούτε τότε, λίγο αυστηρό ύφος.. λίγο παγωμένη.. Βέβαια, έκανε και αγγαρεία για άλλη κοπέλα (να τα λέμε αυτά), αλλά και πάλι... Περίμενα μισό χαμόγελο.
Επιστρέφουμε στο σήμερα! 40 βαθμοί έξω, την "άκουσα" στα λιγοστά μέτρα από το αμάξι στον 1ο όροφο και τζουπ, με το που μπαίνω, η Σοφία μου δίνει την Ιλονα στο χέρι και φύγαμε.

Η Ιλονα είναι γύρω στα 40, καστανη με μπλε μάτια, ύψος 1.60, νορμάλ κιλά, σφιχτό ωραίο κορμί, πεσμένο στήθος και όμορφο- αλλά λίγο ψυχρό -πρόσωπο.
Την περίμενα στο κρεβάτι για τα πρώτα διαδικαστικά, να σπάσει λίγο ο πάγος.. Δεν έχασε χρόνο, πέταξε ρόμπα και εσώρουχα και έπεσε πάνω μου, 2-3 πεταχτά φιλιά από δω και από κει κ άρχισε με πίπα το πρόγραμμα..
Δεν την έβρισκα με τόσο μηχανικές κινήσεις και την φρεναρα.. της είπα ότι το πρόγραμμα θα πάει πιο χαλαρά και κάπως μαλάκωσε.

Ξαφνικά ανεβαίνει όρθια πάνω στο κρεβάτι!
Ώπα, τι κόλπο θα κάνουμε.. ρωτάω;
Θα φτιάξουμε το A/C μου λέει... Την χτύπαγε στην πλάτη και σκαρφάλωσε (με χάρη) να φτιάξει τις περσίδες. Αυτό χρειαζόμασταν..
Γελάσαμε, χαλαρωσαμε κι αρχίσαμε από την αρχή σε πιο gfe ρυθμούς. Φιλάκια, χαδακια και ξανά από την αρχή στο BlowJob!
Είναι αρκετα καλή! Είναι μικροκαμωμένη και περιστρέφεται γύρω από σένα και το καυλι σου με τρόπο! Έπαιξε με όλη την 3αδα χωρίς πολλά σάλια και υπερβολές! Τόσο όσο, θα έλεγα!

Σκουφάκι και από πάνω μου καβαλα η κυρία. Έκανε κάτι περίεργα μπρος πισω και κάποιες κινησεις που δεν τις κατάλαβα, μέχρι που θυμήθηκα ότι δεν την είχα γλείψει και ίσως πάλευε να κατεβάσει υγρά το μουνακι της...
Εγώ είμαι εδώ, σηκωτη από κάτω πάνω και την βάζω να κάτσει στη μούρη μου.. με 3 λεπτά δουλίτσα ήταν όλα έτοιμα, μούσκεμα και διαθέσιμα! Να σημειωθεί εδώ ότι το μουνακι της είναι πολύ ωραίο, καθαρό, μυρωδάτο και είναι must έστω να το φιλήσεις...

Πηδηχτηκαμε σε μερικές στάσεις και όταν φτάσαμε στα 4 κατάλαβα τι ωραίο κωλαρακι έχει! Τόση ώρα κοίταγα την μπροστά όψη..
Έχει φοβερό κωλο! σφιχτός, στενός, με ωραίο σχήμα..
Δεν άντεξα, ρώτησα; Μου είπε όχι.. σταμάτησα για λίγο το πήδημα, του έριξα μερικά φιλάκια και λίγο γλυψιμο -για να μου περάσει- και πίσω στο πήδημα..
Αμ δε... Είχε κολλήσει το μάτι στην στενή τρυπουλα και δεν μπορούσα να ξεκολλησω.
Τα παράτησα όλα, έπεσα σαν τον Αγά στο κρεβάτι, της ζητησα να τον πάρει στο στόμα κι εγώ.. κοιτούσα από τον καθρέφτη ακόμη το κωλαρακι της.
Έκλεισα τα μάτια, επικεντρώθηκα στις αισθήσεις και το cim βοήθησε να έρθει αυτό το χαζό χαμόγελο.. της επιτυχίας!

Μασάζ δεν έγινε ποτέ (βαθμολογία κατ'εκτιμηση), είχαμε λιώσει με το γλυψιμο-πηδημα κλπ.. που πέρασε ο χρόνος.
Από την όλη συμπεριφορά της όμως, επειδή προσπαθεί να ευχαριστήσει και είναι εκεί με διάθεση να περάσεις καλά, εκτιμώ ότι θα κάνει καλό.
Την επόμενη φορά ίσως μείνει λίγος χρόνος και για αυτό.

Τελικα η Ιλονα είναι VFM.. δεν της το είχα και πήγα λίγο δυστακτικα σήμερα, αλλά μόλις ξεκλειδώσει περνάς καλά μαζί της. Οι αντιδράσεις της είναι σαν μικρού παιδιού, το κορμί της (εκτός από το στήθος) σαν έφηβης, με εμπειρία και στάση πολύ επαγγελματική!

Θα ξαναπαω μαζί της, τώρα που ξεψαρωσα και πήρα λίγο τον αέρα.
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 23, 2023
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Γλειφομούνι
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Ιλόνα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
S
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού