Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 226 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 509356
Γενική βαθμολογία

5.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Ποιότητα μασάζ

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Τώρα να τα πιάσουμε τα πράγματα από την αρχή.

Έχω ένα ανατομικό θέμα. Γνωστό και ως στένωση. Ιατρικό θέμα, που έχω μιλήσει με το γιατρό για να το λύσω αλλά πρέπει πρώτα να υπάρξουν κάποιες προϋποθέσεις.....
Η στένωση, λοιπόν, εμποδίζει το κεφάλι να δει τον μάταιο τούτο κόσμο με αποτέλεσμα μέρος της αίσθησης χάνεται από το δέρμα.

Η MIKAELA ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ....... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣΟ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΕΓΩ.

Και τώρα που έβγαλα τον ελέφαντα από το δωμάτιο ας γράψω και εγώ την κριτική μου.

Έρχεται μέσα η μαγκιορισα που είναι στην είσοδο και μου λέει 60€ μισάωρο, 80€ μια ώρα. Κομπλέ λέω εγώ, τίμιο τιμές αγοράς.
Με ρωτάει πριν φύγει "θες ελεύθερο στοματικό"? Ε ποιος στρατός δε θέλει το φως του.
"20€ έξτρα" μου λέει.

Μπαίνει λοιπόν μέσα η κοπέλα και αρχίζει τα γνωστά του μασάζ. Χαλάρωσα δεν μπορώ να πω. Και αυτό που έκανε το έκανε καλά. Δεν ήταν ποιοτικό μασάζ όμως ήταν αισθησιακό.

Όταν ήρθε η ώρα να γυρίσω στη σωστή πλευρά του πλανήτη, εκεί δηλαδή που ο πιτσιρικάς καταβάλει προσπάθειες να νικήσει τη βαρύτητα, αρχίζουμε και μπαίνουμε στο ψητό της υπόθεσης.

Η πεολειχία ήταν άψογη. Του γκουντ του μπι τρου. Αλλά ήταν μόνο αυτό. Μπορεί να είχε μπουκώματα, περιποιήσεις στους πέριξ θαμώνες κλπ αλλά ήταν μόνο αυτό. Να πω την αλήθεια κάποιες φορές κοντεψαννα πω τον Δεσπότη Παναγιώτη αλλά προσπάθησα να κρατηθώ για να μην λήξει το πανυγήρι από την πίπα.

Τίποτα. Εκεί εργάτρια.

Ούτε καν έβγαλε τα εσώρουχα.

Και έρχομαι και ρωτάω εγώ και θέλω και τη γνώμη σας. Αν δηλαδή δεν είχα δώσει το έξτρα 20€ τι θα κάναμε; Θα βλέπαμε ταινία του Αγγελόπουλου;;;;;

Απογοήτευση. Δεν είμαι ακόμα σίγουρος αν πρέπει να κακοχαρακτηρισω το μαγαζί για τα 20€ ή την κοπέλα που σίγουρα και να με πληρώνανε δεν ξαναπήγαινα μετά από αυτο
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 22, 2023
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
Όνομα κοπέλας
Μικαέλα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Νέο Μέλος
5
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 5 review reaction 1 anavATIous, anthotypos, giorgiodelafuentes2 και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Ιουλίου, 2023
Άποψη μου, να μην κάνεις ερωτήσεις τέτοιου είδους κ να ενεργεις κατά την έμπνευση της στιγμής.
Δεν είμαστε ειδικοί κ ο καθένας βλέπει την κάθε υπηρεσία που του παρέχεται από διαφορετικό πρίσμα.
Δεν πίεσε κανείς κανέναν για τίποτα κ από τη στιγμή που κάτι δεν μας αρέσει ή δεν μας κάνει ή νομίζουμε ότι μας εκμεταλλεύονται είναι κ αυτό θέμα προσωπικό.
Είσαι ένας από τους πολλούς άτυχους τυχερούς που έπραξε κ έφερε είς τέλος μία αποστολή που παρόλο το πρόβλημα σου τουλάχιστον πήρες μία Α ικανοποίηση.
Διαβάζεις τι γίνεται δω μέσα δα ;
Άλλοι σκάνε διπλά τουλάχιστον κ μερικές φορές παραπάνω, κ σε 10' αρχίζουν ήδη κ τα κλαίνε το λεφτά τους.
Η περίπτωση σου σε σύγκριση με τα υπόλοιπα που διαβάζω εδώ μέσα περισσότερο μου ακούγεται σαν προσωπικό παράπονο παρά σαν διαλειτουργικότητα ή αποτυχημένη συνάντηση.
Καλά να περνάμε
review reaction 1 SEXTYPHOON
23 Ιουλίου, 2023
τυπε στενωση εχεις ή φιμωση; γιατι απτην περιγραφη σου μοιαζει με φιμωση, και με μια περιτομη λυνεται. Αλλα αφου μιλας ηδη με ειδικο, εκεινος ξερει καλυτερα.
Καλη τυχη οτι κι αν ειναι.
review reaction 1 delios, anavATIous
23 Ιουλίου, 2023
Καλά, γιατί δεν την σταμάτησες και να της έλεγες, "ωραίο το πρώτο πιάτο, στήσου τώρα να πάμε και στο κυρίως";
23 Ιουλίου, 2023
Φίλε μου αν κατάλαβα καλά τελειώσες στην πίπα, σωστα; Και τι έγινε μετά; Η κοπέλα σηκώθηκε και έφυγε; Πόσος χρόνος είχε απομείνει; Ρωτάω για να καταλάβουμε καλύτερα τι έγινε. Επίσης δεν μπορώ να κάνω σύνδεση του προβλήματος σου με το περιστατικό.. Φιλικά ρωτάω τι σχέση είχε... Σε πονέσε; σου ειπε κάτι; Τέλος αν το "κεφαλάκι" δεν μπορεί να βγει τελείως εξω είναι φίμωση. Αν βγαίνει αλλά ο κορμός πιέζεται προς τα μέσα γιατι το πετσάκι έχει χάσει την ελαστικότητα του λέγεται στένωση. Οπως το περιγράφεις μια περιτομή θα σε βοηθούσε απίστευτα και θα σου έλυνε όλα τα προβλήματα. Τώρα όσο για την κοπέλα είχα προσπαθήσει να την δω αλλά δεν τα κατάφερα και δν είχα χρόνο να περιμένω. Προσωπικά έχω καταλήξει στο μασάζ είναι σχεδόν αδύνατο να πάρεις κοπέλα που να είναι και πραγματικό πιπίνι και με καλές υπηρεσίες. Αν είναι να δώσω 100-120 ευρώ για να πάρω full υπηρεσίες προτιμώ να δώσω άλλα 30 και να πάρω έσκορτ. Αν θέλω ένα γρήγορο ξεφόρτωμα με μια μουνάρα προτιμώ να πάω σε studio και με ένα 50ρικό να κάνω την δουλειά. Γνώμη μου φυσικά ο καθένας έχεις τις προτιμήσεις του....
review reaction 1 Baby face
23 Ιουλίου, 2023
Αν δεν είχες δώσει έξτρα +20€, νομίζω απλά πως θα είχες πίπα με προφυλακτικό κ δε θα βλέπατε ταινία του Αγγελόπουλου, αλλά την τσόντα σας στον καθρέπτη του δωματίου, με σκηνοθέτη εσένα, καθώς τα 60€/μισάωρο κ 80€/μια ώρα, περιλαμβάνουν κ τα 2, το Σεξ με προφυλακτικό.

Προσπάθησες να της βγάλεις τα εσώρουχα κ σου είπε όχι;
23 Ιουλίου, 2023
Δηλαδη δεν εκανες σεξ?
review reaction 4 anavATIous
30 Ιουλίου, 2023
Διάβασα όλα τα σχόλια. Έχω να προσθέσω ότι το θέμα μου δεν είναι πως ένιωσα εγώ. Ή αν θίχτηκα, αλλά να μεταφέρω μια εμπειρία ώστε κάποιος επόμενος να είναι πιο προσεκτικός, ακριβής σε αυτά που ζητάει, απαιτιτικος στα δικά του δεδομένα ή ακόμα και θαρραλέος στο να ζητήσει αυτό που του αρέσει, από εμένα που έκανα το λάθος και εμπιστευτηκα μια υπόσχεση.

Όλοι πάμε στα μαγαζιά αυταμε κάποιες προσδοκίες. Καλό θα ήταν να είμαστε πλήρεις προς το εαυτό μας.

Τώρα αν το μετέφερα μέσα από το δικό μου πρίσμα και μέσα από το παράπονο μου, ας είναι.

Αυτό είναι το νόημα του φόρουμ. Ο διαμοιρασμός εμπειριών για να γίνουμε καλύτεροι.

ΥΓ: προσπαθούσε να ξεπεράσω το υποκειμενικό κομματι, το γεγονός ότι δεν έβγαλε καν εσώρουχα.... Λέει πολλά. Θα μπορούσα να έχω το ίδιο αποτέλεσμα και σε ένα στριπτίζ άδικο με τα ίδια λεφτά. Και θα έβλεπα και περισσότερα. Μην γελιομαστε το μασάζ είναι εκεί μόνο για να φτιαξει ατμοσφαιρα.
12 Αυγούστου, 2023
Φίλε Mpetosavros, με όλο τον σεβασμό, πες μου σε παρακαλώ,
τι σε εμπόδισε να της βγάλεις εσύ με τα χεράκια σου τα εσώρουχα;Καπέλο

ΥΓ: Σε κάποιες από τις κοπέλες τους αρέσει πολύ αυτό κ ας είναι του επαγγέλματος!Ματάκι
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8