Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 491 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 733578
Γενική βαθμολογία

4.8
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Ποιότητα μασάζ

2.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Έχοντας συμπληρώσει την κάρτα μου που δικαιώμουν ενα free μισάωρο πήγα για να το εξαργυρώσω. Είδα πολλές κοπέλες και με τράβηξε η Αφροδίτη καθώς φάνηκε να έχει πλούσια τα ελέη. Πήγαμε στο δωμάτιο και έδωσα άλλα 40 για να συμπληρώσω τη μία ώρα που παίρνω πάντα. Έκανα το ντους μου και περίμενα την κοπέλα. Ήρθε και προσπάθησα να συννενοηθώ κάπως με τα σπαστα ισπανικα μου. Δεν φάνηκε να είχε όρεξη όταν μπηκε στο δωμάτιο αλλά καθώς ξεκίνησα να της μιλάω κάπως στα ισπανικά βελτιώθηκε. Δεν κάτσαμε καθόλου στο μασσαζοκρέβατο καθώς είχε χαλάσει και δεν κατέβαινε η πλάτη. Με έβαλε απευθείας στο καναπεδάκι και άρχισε να τα βγάζει όλα. Πρόσωπο μέτριο, βυζάρες και κωλάρα τεράστια όπως μου αρέσουν αλλά έχει και κάποια παραπάνω κιλά που δεν φαίνονται αρχικά στο σαλονάρισμα. Μοιάζει πολύ με την Violet Myers για οποιον ξερει απλά με κάποια περισσοτερα κιλά.
Ξεκίνησα επίθεση στις βυζάρες και μου ελεγε συνεχεια πιο χαλαρά ενώ δεν έκανα κάτι τρελό, ουτε καν δάγκωσα ρόγες. Το σεβάστηκα κα πήγα σε πιο χαλαρή φάση και μετά την έβαλα στη πίπα. Εκεί πραγματικά αερόπιπα, μόνο το κεφάλι και αυτό μετα βίας. Πολύ χέρι και δεν ένιωθα τίποτα ιδιαίτερο. Την έβαλα να γλειψει και λίγο μπάλες που εκεί έκανε καλύτερη δουλειά αλλα φαινόταν οτι δεν είχε όρεξη. Η κατάσταση άλλαξε όταν άρχισα να παίζω με τις βυζάρες της. Η ισπανική της ήταν αρκετά καλή και με βοήθησε να τελειώσω παρά την κακή πίπα.
Το μασάζ (ο θεός να το κάνει) έγινε στο καναπεδάκι που ήταν ελάχιστα καλύτερο από χάδι και κράτησε ούτε 10 λεπτά. Μου είπε ότι ήταν κουρασμένη και ήθελε να της κάνω εγώ μασαζ. Εγώ το είδα σαν ένα παιχνίδι αυτο και προτιμούσα για να ξανακαυλώσω να χαιδέψω τις βυζάρες και την κωλάρα της παρα να περιμένω να με ξανακαυλώσει αυτή. Φαινόταν πραγματικά ότι ήταν κουρασμένη και δεν μπορούσε πολλά πολλά. Άλλος στη θέση μου θα είχε φύγει στη μέση αλλά το παιχνίδι με το μασσάζ με είχε ξανακαυλώσει και μόλις μπήκα μέσα της φάνηκε να βελτιώνεται η κατάσταση και απο την όρεξη της και από τη συμμετοχή της. Ξεκίνησα με αυτην απο πάνω, ιεραποστολικά για συνέχεια και τελείωσα δυνατα στα 4. Φαινόταν να το θέλει πιο πολύ και ήταν καλύτερα ο 2ος γύρος.
Γενικά δεν έκλαψα τα λεφτά μου γιατι έδωσα μονο 40 ευρώ για τον 2ο γύρο που ήταν καλύτερος. Η κοπέλα φάνηκε κουρασμένη και χωρις πολύ όρεξη που όμως βελτιώθηκε όσο περνούσε ο χρόνος. Δεν θα ξαναδοκιμάσω αν και μπορεί να είναι τυχαία η κακή της απόδοση
Κόστος συνάντησης
40
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Όνομα κοπέλας
Αφροδίτη
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Vuzolagnos9
Σπουδαίος
45
Πόντοι: