Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 206 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 460124
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Ποιότητα μασάζ
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Δοκιμάστηκε η όμορφη Βραζιλιάνα πριν λίγο. Πραγματικά πολύ όμορφο κορίτσι δείχνει μικρότερη και από οτι είναι με κορμί ασύλληπτο. Το κορμί είναι μαυρισμένο όπως στη φωτογραφία πολύ σέξι και νεανικό Με άλλα λόγια εμφάνιση είναι άριστη. Τιμολογιακά το κορίτσι διαφοροποιείται λίγο Μιας και χρεώνεται το ελεύθερο στοματικό +20 ευρώ (δεν δοκίμασα μιας και ήμουν περίεργος να δω το βασικό πακέτο). Η κοπέλα είναι αρκετά αμηχανη με ένα νευρικό μικρό γέλιο και φαίνεται έξω από τα νερά της. Βέβαια είμαι και 20 χρόνια μεγαλύτερός της. Πιθανά να λειτουργεί πιο χαλαρά με κάποιον νεότερο. Το στοματικό της με προσπάθεια καλή για deep throat και με καλο γλύψιμο διδύμων. Συνολικά καλό και αν θα ήταν ακαποτο θα ήταν σίγουρα πολύ καλύτερο. Στην προσπάθεια να συνεννοηθούμε για το αν κάνει και ακαποτο νομίζω πως ήταν αρνητική. Μπορεί όμως απλά να ήταν και κακή συνεννόηση λόγω ελαχιστων ελληνικών και αγγλικών. Στο σεξ τώρα η κοπέλα έχει ωραία αίσθηση αν και προσπαθεί να αποφύγει έντεχνα την διείσδυση. Βέβαια το ξεπέρασα όταν την είχα στα 4 όπου και ανέβασα ρυθμούς. Η καλή αίσθηση του αιδίου της και η ασύλληπτη εικόνα να την έχεις στα 4 επιταχυναν το τέλος της συνεδρίας. Συμπερασματικα θα έλεγα παρόλο που ένιωσα την αμηχανία της και σίγουρα δεν αφέθηκε στο σεξ η συνεύρεση μαζί της ήταν μια εμπειρία που σίγουρα για εμένα αξίζει...Στην βαθμολογία του μασάζ έβαλα επίσης 7 αν και δεν ζήτησα για να μην επηρεάσω την συνολική βαθμολογία. Αν μπορούσα θα έβαζα 7 για υπηρεσίες και 10 για εμφάνιση.
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 28, 2023
Κόστος συνάντησης
60
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Πίπα με προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Μικαέλα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Μέλος
Εγγραφή:
19 Ιουλ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
552
Πόντοι:
21
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Score73, SEXTYRHOON, dcfuck και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Ιουνίου, 2023
Οι επαγγελματιας δεν εχουν θεματα με την ηλικια του πελατη!
review reaction 1 Διανοούμενος
29 Ιουνίου, 2023
Ένας εμφανίσιμος 25άρης ή 28ήρης δεν θα πάει σε μασάζ για σεξ με την καθε Μικαέλα. Θα βρει άνετα εξω γκομενα της ηλικίας του ή θα του την πέσει καποια μιλφ. Είναι καλυμένος. Όχι οτι δεν ξερετε απο ποια ηλικια επισκεπτονται τα μασαζ οι ανδρες. Οχι απο τα 25.

Όσον αφορα τον τίτλο, το "Όαση" μόνο του αρκεί. Διοτι εμπεριέχει την ομορφιά, το ωραίο. Η όαση υπαρχει μόνο στις άνυδρες ερήμους (εδω το ασχημο, το νεκρο). Δεν λεμε άσκημη ή στεγνή έρημος. Άρα πλεονασμός το 2ο ουσιαστικο του τίτλου. Δεν χρειαζόταν.
06 Ιουλίου, 2023
Με αφορμή το πιο πάνω σχόλιο του φίλου παραθέτω τίτλους σχολίων που είδα στο διαδίκτυο:

Όαση ομορφιάς κ ηρεμίας !!
……………………………….
ΟΑΣΙΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ
Κομμωτήριο - Κουρείο, Γλυφάδα
……………….
Μία όαση ομορφιάς στην Τήνο
…………..
Όαση ομορφιάς και χαράς η κατασκήνωση της Ι.Μ. Νικαίας
………………

EONIA SPA. Μια όαση ομορφιάς και χαλάρωσης στο Κολωνάκι

Πάντα καλοπροαίρετα.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3