Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 370 10
Μασατζίδικα 823009
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
ΠΩΣ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ η μοίρα. Εκεί που κάποτε έλεγα ότι δεν χρειάζεται να επισκεφθώ μασατζίδικο (sic), τελικά έκρινα ότι άξιζε η περιήγηση και η δοκιμή. Από τη στιγμή που σε οίκους ανοχής υπάρχει πλήρης παρακμή.:undecided-old: Αναφέρομαι πάντα στις διαθέσιμες ιερόδουλες. Και από τη στιγμή που δεν σε καλύπτει η παράσταση, πας σε παραπάνω επίπεδο. Από όσα βέβαια είδα, τα μασάζ διαφέρουν από τους οίκους ανοχής σε ΔΥΟ σημεία: χώρος και χρόνος. Καθαρό χώρο έχουν και τα Studio, αλλά θα πληρώσεις πολύ παραπάνω για την ίδια ώρα. Στους δε οίκους ανοχής η ώρα κοστίζει 120€, αλλά σε μη καθαρό δωμάτιο. Οπότε λογικό να προτιμήσει πολύς κόσμος τα μασάζ, ως φθηνά studio ή φθηνά πορνεία, με 80-100€ για σεξ μέχρι δύο φορές σε καθαρό χώρο και καλές υπηρεσίες (αυτές που δεν βρίσκεις σε studio). Φυσικά το κάθε κατάστημα μασάζ έχει την πολιτική του, το κοινό του και αναλόγως τα βαλάντια, παίρνεις το επιθυμητό πρόγραμμα. Επίσης, συμφέρει από το να πάρεις ακριβό call girl, αν δεν έχεις απαιτήσεις για εμφάνιση και δυνατό service.Κουλ Απλή διαπίστωση. Ο γράφων έχει εμπειρία στους οίκους ανοχής ως ενημερωτής, οπότε εύκολα προσαρμόστηκε στην εξερεύνηση των μασάζ και την παρουσίαση αυτών στην ημερησία ενημέρωση. Αξίζει και ως εμπειρία η έρευνα, ακόμη και για κάποιον αδαή. Τέλος, τα αναθέματα κατά μαγαζιών και εργαζομένων τον αφήνουν αδιάφορο.

ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ να κινηθεί σε καταστήματα μασάζ με παροχή συνουσίας, υπάρχουν πολλές επιλογές. Κατέληξα στο νεοκλασικό κτήριο της οδού Λαγουμιτζή 23, διότι και οι πέτρες ξέρουν ότι είναι καινούριο και πολύ καθαρό. Φυσικά δεν ήξερα ποια θεραπαινίδα να διαλέξω. Εκεί διαλέγεις οποία σου αρέσει, αν σε καλύπτει το πρόγραμμα. Εγώ, επειδή δεν εμπιστεύομαι πλέον κριτικές, είχα ρωτήσει τον φίλο Mindreader. Μου πρότεινε τρία ονόματα εργαζομένων. Παρήλασαν επτά εργαζόμενες κι από αυτές προέκρινα Ειρήνη και Ιλόνα. Διαθέσιμη ήταν μόνο η δεύτερη, οπότε την επέλεξα. Φυσικά στο σημείο αυτό έγινε ερώτηση στην κ. Σοφία και στην Ιλόνα για το πρόγραμμα (owo, cim) το οποίο με κάλυπτε. Πλήρωσα 80€ για το γνωστό ωριαίο πρόγραμμα.

ΚΑΘΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΑΜΕ στο δωμάτιο του ορόφου, πρέπει να κάνω μια βασική επισήμανση για την Ιλόνα: μου ξεκαθάρισε ότι θα έχει μισή ώρα σεξ και μισή ώρα μασάζ, διότι ήταν κουρασμένη.Ουάου! Δηλ πάρε τ’ αυγό καί κούρευτο. Κάποιος άλλος στη θέση μου ίσως να έκανε μεταβολή για να πάρει τα χρήματα πίσω. Ήμουν κι εγώ βέβαια κουρασμένος και δεν θα άντεχα για παραπάνω σεξ, ούτε για δυο εκτονώσεις (άλλωστε, είχα ήδη συνευρέσεις τις προηγούμενες μέρες), οπότε συνεχίσαμε. Να επισημάνω ότι εισήλθα τον χώρο καθαρά για την εμπειρία, χωρίς να έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις.Κουλ Τούτη η εκ των υστέρων ανακοίνωση της πόρνης έχει διττή ερμηνεία: ή ήταν όντως κουρασμένη από την συνεχή εργασία, αλλά κακώς δεν το ανέφερε εξαρχής• ή δεν ήθελε να κάνει σεξ για παραπάνω ώρα. Πάλι φάουλ. ***Αυτά τα λέγω για να τα ξεκαθαρίζουν από τούδε στο σαλόνι οι επόμενοι θαμώνες. Βέβαια νωρίτερα η κ. Σοφία στην ερώτηση ποιες είναι καλές στο σεξ (πρίν ζητήσω ξανά τα τρία ονόματα) ανέφερε και δύο άσχετες για τα γούστα μου. Από αυτό εικάζω ότι προωθεί εργαζόμενες που δεν έχουν ζήτηση, ενώ αποκρύπτει άλλες πιο καλές (το καλές στο σεξ είναι σχετικό από όσα βίωσα).Ντροπή

ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ οι αναγνώστες πως είναι τα δωμάτια. Υπάρχουν και φωτογραφίες: ευρύχωρα. Δεξιά μεγάλη ντουζιέρα με πετσέτα σώματος και παντόφλες μιας χρήσης. Κρεβάτι μασάζ στον διάδρομο. Αριστερά τηλεόραση με τσόντα της πλάκας και ηχείο με ραδιοφωνικό μουσικό σταθμό. Στα δεξιά καναπές και στο βάθος διπλό κρεβάτι. Απέναντι ένας μικρός καθρέπτης. Η Ιλόνα έστρωσε ένα πολύχρωμο πανωσέντονο στο δερμάτινο κρεβάτι και έβαλε κώλυμα στο μασαζοκρέβατο. Βγήκε μέχρι να κάνω μπάνιο και επέστρεψε όταν ήμουν έτοιμος.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για εμφανίσιμη χαμογελαστή κύρια περίπου 38-40 ετών εξ Ουκρανίας, καστανόξανθη αδύνατη με καλό πρόσωπο και ύψος περίπου 1.65m. Μου είπε ότι μόνο 3 μήνες εργάζεται εδώ (βλέπω τώρα ότι έχει κριτική από Δεκέμβριο) και ζει 5 έτη στην Ελλάδα. Ξέρει κάποια ελληνικά, αρκετά για να συνεννοηθείς τα βασικά που απαιτούνται. Έβγαλε την λευκή ποδιά και τα εσώρουχα. Έχει ωραίο σώμα πάντως, περιποιημένο και άτριχο. Και πίσω όψη καλοσχηματισμένη (όχι τύμπανο βέβαια). Στο δεξί πόδι (μηρός) έχει τατουάζ με ένα περίστροφο και από πάνω μια φράση στα λατινικά. Νομίζω γράφει Fide, sed cui vide (να εμπιστεύεσαι, αλλά να προσέχεις σε ποιον) χωρίς να είμαι βέβαιος. Φυσικό 2ρι στήθος, αλλά πεσμένο (φαίνεται άσχημο όταν ξαπλώνει ανάσκελα) με πολύ μεγάλες θηλές.Ουάου!

ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ με παθιασμένα γλωσσόφιλα, τα όποια ομολογώ ήταν απολαυστικά. Δηλ σαν βεντούζα και η γλώσσα όλη μέσα. Το κατέχει καλά άδω. Θωπείες και τα λοιπά προκαταρκτικά. Κατόπιν επιδόθηκα σε μια απολαυστική αιδοιολειχία (είναι πεντακάθαρη), η οποία της άρεσε, αλλά δεν εκδηλώθηκε με φωνές, καθώς είχε πάντα τα μάτια κλειστά. Αυτό με τα μάτια το έκανε σε όλες τις στάσεις σεξ που έγιναν. Η ΑΚΑ πίπα της ήταν μετριοτάτης ηδονικότητας προς αερόπιπα. Καθόλου δεν με διέγειρε, αφού ουτε ως τη μέση έπαιρνε το μόριο. Άσε που έβαζε χέρι πιο πολύ για διέγερση. Απορώ τώρα, γιατί διαβάζω κείμενα παρακάτω για «αρκετά καλή πίπα». Τής Παρασκευής το γάλα. Σε μένα δεν έγινε κάτι τέτοιο, ούτε γίνονται έτσι οι ωραίες πίπες. Φυσικά δεν περιποιήθηκε τη γύρω περιοχή.Money Mouth Διαδικαστικός ρυθμός να τελειώσω γρήγορα. Το τραγικό ήταν ότι στη στάση 69, που δοκίμασα για λίγο, έβαζε δόντι στην πίπα! Παράδοξο διότι δεν μου είπε πριν και μετά να κόψω την αιδοιλειχία.

ΣΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΟΥΣΙΑΣ, η πρώτη στάση ήταν σε cow girl, το οποίο κατέχει αρκετά καλά (πάλι έκλεινε τα μάτια) και έδωσε εξαιρετικό ρυθμό. Ένιωσα έντονα την τριβή και την διέκοψα για να μην ολοκληρώσω πρόωρα. Καταλαβαίνεις ότι η Ιλόνα δεν είναι πρωτάρα του επταμήνου στο sex, αλλά έχει εμπειρία πολύ πριν εμφανιστεί στο εν λόγω κατάστημα. Γι’ αυτό και προσπάθησε εδώ να χύσω γρήγορα. Δεύτερη στάση σε spider (δεν την κατέχει) με συνεχή παθιασμένα γλωσσόφαγα. Μετά σεξ στον καναπέ και επιστροφή για αιδοιολειχία στην κλίνη και ιεραποστολικό. Δεν έκλεψε πάντως σε καμία στάση, παρότι μου ζήτησε να μην ανεβάσω ρυθμό έντασης διότι (τάχα) την πονάνε τα μεγάλα μεγέθη. Πρωτοβουλίες δεν πήρε, καθότι είχα πάντα τον έλεγχο. Η τελευταία στάση έγινε ξανά σε cow girl, διότι είχαμε κλείσει μισάωρο και ήθελα να ολοκληρώσω. Οπότε εκεί αύξησα έντονα τον ρυθμό των παλινδρομήσεων και ολοκλήρωσα σύντομα στο στόμα της.Πλατύ χαμόγελο Τα έφτυσε στον νιπτήρα.

ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΊΑ, έκανα μπάνιο και ξάπλωσα στην μπρούμυτα στην ειδική κλίνη του μασάζ. Παρατήρησα βέβαια ότι η Ιλόνα δεν πλύθηκε στο ντους, αλλά σκούπισε τα απόκρυφα με χαρτί κουζίνας. Το μασάζ ήταν χαλαρωτικό και απολαυστικό, παρότι δεχθηκα για πρώτη φορά στη ζωή μου, οπότε δεν δύναμαι να κρίνω σωστά. Μου άρεσε πάντως. Επικεντρώθηκε στην πλάτη και στα πόδια. Μια ώρα η διάρκεια της συνεδρίας (35λ το sex & 25λ το μασάζ). Θεωρώ επιτυχημένη την συνεύρεση με την Ιλόνα, διότι ήταν καθαρά αναγνωριστική συνεδρία. Ας πούμε το βάπτισμα του πυρός στα μασάζ, καθώς έγινε για την εμπειρία και μόνο.Έτσι!

ΔΙΟΤΙ είναι προφανές ότι θα συνεχίσω να κερδίζω εμπειρίες σε αυτήν την κατηγορία, πάντα με κριτήριο την σίγουρη λύση. Ναι μεν η ΙΛΟΝΑ φιλάει ωραία, είναι σχετικά εμφανίσιμη και δεν κλέβει στο σεξ που κάναμε. Όμως δεν είχε και την καλύτερη συμπεριφορά: το «μισή ώρα σεξ και μισή ώρα μασάζ, διότι κουράστηκα» να το ανακοινώνει στο σαλόνι.Κεφάλι σε τοίχο! Διότι είναι ωραίο καλαμπούρι να το ακούς κάτω, όχι πάνω. Προφανώς ήταν κουρασμένη, διότι δεν θα είχε κλείσει πόδια από το πρωί, αλλά δεν θα είναι όλοι ηλίθιοι ή ανεκτικοί. Δηλ στο πρόγραμμα των 60€ θα πει «15λ σεξ & 15 μασάζ»; Αυτό ούτε στα μπουρδέλα της οδού Φωκαίας γίνεται. Και η άκα πίπα που διαλαλούν κάποιοι, για μένα ήταν περισσότερο μηχανική αερόπιπα.Money Mouth Γενικά η όλη συνουσία μαζί της ήταν καθαρά σε GFE. Φυσικά αν θέλω μόνο μασάζ, θα πάω σε άλλη επαγγελματία. Το κατάστημα θα το επισκεφθώ ξανά• με Ιλόνα δεν ξαναμπαίνω διότι αποκόμισα ό,τι ήταν να πάρω, ανεξαρτήτως συμπεριφοράς. Δεν κλαίς τα χρήματα, αλλά για μια φορά μόνο αξίζει και σε ρυθμό χλιαρού GFE με κόφτη στο σεξ. Εμένα αυτό δεν με καλύπτει. Οπότε πρέπει να τα ξεκαθαρίζουμε στο σαλόνι πόση ώρα διαρκεί το καθετί. Για να μην έχουμε φασαρία στη συνέχεια.

ΣΥΝΕΠΩΣ θα φανεί βραχυπρόθεσμα αν θα τραβήξει το όλο ρόστερ και η τακτική. Χρειάζεται βέβαια πάντα η ανανέωση, αλλά μέχρι τώρα η παράσταση κόβει εισιτήρια. Είτε με απόδοση, είτε με καλαμπούρια. Οπότε δύσκολο να αλλάξει το έργο ή ο θίασος. Ούτε φυσικά να απομακρυνθούν οι ταξιθέτριες.
Καπέλο
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 22, 2023
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Γλειφομούνι
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Ιλόνα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Borgia21
Ανώτατος
Εγγραφή:
26 Ιουν 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
58
Likes:
11.598
Πόντοι:
18.036
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Don Pornos, stadeos, maradona7 και 19 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Ιουνίου, 2023
Λάθος προϋπόθεση ετεθει σε άλλες φάσεις έτσι άμα προδιαγραφέις απλά δεν αξίζει να συνεχίσεις πας να ξενοιασεις όχι να σκέφτεσαι αν είναι κουρασμένη η τάδε Έφη κοπέλα αν δεν μπορεί η κουράστηκε απλά τίμια Σχολάει
Ευχαριστώ και με το συμπαθειο
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1