Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 60 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 204639
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Ποιότητα μασάζ
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Πέρασμα από κέντρο για δουλειές και καθώς πήγαινα να πάρω το μετρό σκέφτηκα να επισκεφτώ το νέο μαγαζί, περισσότερο για τσεκάρισμα του χώρου και των νέων Λατίνων του μαγαζιού. Μου άνοιξε η πάντα ευγενική Λαρίσα και πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Είναι πραγματικά ο καλύτερος χώρος στην Ελλάδα. Φουλ σύγχρονος, φαίνεται φουλ προσεγμένο και σύγχρονο. Νιώθεις ότι μπαίνεις σε σπα ξενοδοχείου. Μου παρουσίασε τις κοπέλες (όλες Λατίνες) και διάλεξα την Λόλα η οποία μου φάνηκε με το μεγαλύτερο στήθος αλλά μου είπε κιόλας η Λαρίσα ότι είναι αυτή που έχει δουλεψει και μια βδομάδα στον Πειραιά και έχει μια σχετική εμπειρία σε σχέση με τις άλλες που είναι καινούριες.
Περάσαμε στο δωματιάκι, φουλ καθαρό και ευρύχωρο (το μόνο που έλειπε είναι ενας καθρέφτης αλλά η έλλειψη του το κάνει πιο κανονικό μασσαζ) και ένιωσα πολυτέλεια. Έκανα το μπανιο μου και περίμενα. Η κοπέλα μιλάει 2-3 φράσεις ελληνικών εγω 5-6 φράσεις ισπανικών κάπως βγάλαμε άκρη.
Μεγάλο ζουμερό φυσικό(που οι περισσότερες Λατίνες δεν έχουν) στήθος, κλασσική Λατίνικη κωλάρα και ωραίο νεανικό προσωπο. Στα αρνητικά λίγα έξτρα παχάκια στην κοιλια αλλά σε καμία περίπτωση δεν την λες ούτε χοντρή ούτε άσχημη. Γλυκιά κοπέλα που τα τίμησε τα λεφτά της.
Πιπούλα σχετικά καλή αν και σε κάποια σημεία έβαζε δοντάκι, στην αρχή δεν ηθελε φιλιά αλλα ήταν δοτική με το σώμα της. Ξέρει οτι το στήθος είναι το μεγάλο ατού της και στο δίνει στο πιάτο. Μόνο πρόβλημα ήταν αρκετά στενές οι καπότες και δυσκολεύονταν να κάτσουν μέχρι κάτω. Δεν μου έχει ξανατύχει να δυσκολευτώ τόσο πολύ και η κοπέλα μαζί για να το βάλουμε. Ανέβηκε απο πάνω και πραγματικά έδωσε πόνο, έκανε twerk την κωλάρα της και πραγματικά το κουνούσε. Ένιωθα βεβαια ότι το κάνει λίγο μηχανικά αλλά την έβαλα στα 4 και τελείωσα δυνατά.
Μου έκανε ικανοποιητικό μασάζ αφου της ειπα για massage duro και πραγματικά έβαλε τα δυνατά της. Ίσως το πιο αξιόλογο μασαζ από Λατινα. (παραμένει μακριά απο το φυσιοθεραπευτικό αλλά δεν πάμε στις Λατίνες για αυτό.)
Δεύτερος γύρος ξεκίνησε με λάδωμα και μπροστά, πίπα και καλό ισπανικό. Ανέβηκα από πάνω και είδα περισσότερη ζωντανια και πρωτοβουλία. Το ζουσε και έπαιρνε πρωτοβουλίες, μου φάνηκε ότι γούσταρε περισσότερο καθώς μου έδινε απο μόνη της φιλιά και γλειψίματα στο λαιμό. Με καύλωσε και την πήρα δυνατά ιεραποστολικά για ώρα μέχρι που κουράστηκα και τελειώσα δυνατά στα βυζιά. Με είχε κάνει τουρμπο και βγήκε αρκετή ποσότητα.
Πέρασα αρκετά καλά και η κοπέλα ενώ στην αρχή μου φάνηκε λιγο μηχανική τελικά ήταν γλυκιά και επικοινωνιακή (όσο μπορούσε). Θα την ξαναεπισκεπτόμουνα καθώς και το μαγαζί αλλά δεν επισκέπτομαι συχνά το κέντρο και δεν με βολεύει προσωπικά το κέντρο. Όπως και να χει καλές δουλειές!
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Όνομα κοπέλας
Λόλα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Vuzolagnos9
Σπουδαίος
Εγγραφή:
19 Σεπ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
45
Likes:
1.900
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 musician, Score73, boeder και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Ιουνίου, 2023
100 πήγε το μασσατζίδικο; μάλιστα
23 Ιουνίου, 2023
Έκανες δύο φορές σεξ; Γιατί βλέπω έσπασες 100αρικο.

Προσοχή με τις κάποτες, μου έχει σπάσει όσο ήμουν μέσα ευτυχώς το πρόλαβα κατευθείαν.
Αυτές οι Λατίνες είναι τόσο άσχετες που δεν ξέρουν να στην φορέσουν μου έχει τύχει πολλές φορές να αναγκάζομαι να την βάλω μόνος μου.
review reaction 1 musician, Vuzolagnos9
23 Ιουνίου, 2023
Τα κορίτσια μπορούμε κάπου να τα δούμε;
23 Ιουνίου, 2023
Την κριτική την διάβασες ή μόνο τον τίτλο? Αφού λέει δεύτερος γύρος ......
review reaction 1 professor x
23 Ιουνίου, 2023
Φορτηγατζής : υπάρχη νήμα καί σελίδα για φωτογραφίες από τίς κοπέλες ή πατάς στό baner MEDUSA
24 Ιουνίου, 2023
spa ξενοδοχείου με ρόστερ άνω λιοσίων!!!
review reaction 1 pirateman
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6