Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 450 10
Μασατζίδικα 687057
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Ποιότητα μασάζ

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Είχα ακούσει καλά σχόλια για τη συγκεκριμένη κοπέλα και αν και είμαι Ουκρανοφιλος, είπα να τη δοκιμάσω αφού δεν έβρισκα κάτι άλλο.
Και όμως έμεινα φουλ ευχαριστημένος αφού όσο μπόι της λείπει το αναπληρώνει με την πιπαρα της και το στήσιμο της κωλαρας της στα 4!

Η Τζούλια είναι Αλβανίδα, γύρω στα 30. Στο δρόμο δε θα γύριζα καν να την κοιτάξω αν και δεν είναι άσχημη. Απλά δεν έχει τίποτα εντυπωσιακό. Ουδέτερο πρόσωπο, μέτριο μήκος μαλλιού, χωρίς ιδιαίτερο μεικαπ, αδύνατη από μέση και πάνω και με δυσανάλογη κωλαρα, που κρυβόταν κάτω από τη ρόμπα, ενώ το βυζι είναι σχεδόν ανύπαρκτο. Δεν έχει κάποιο άσχημο σημάδι ή κοιλιές να κρεμονται, ενώ έχει και λίγα μικρά τατουαζ.
Βγάζει όμως μια γλυκύτητα, μιλάει ήρεμα και όχι τέλεια ελληνικά, αλλά συνεννοείσαι. Δεν είναι όμως για αγριαδες.

Στον αγώνα, έπαιξαν 2 γύροι με ενδιάμεσο μασάζ.
Στον πρώτο γύρο ξεκινάμε όρθιοι με φιλιά σε λαιμο και στόμα, αλλά φάνηκε να μη θέλει γλώσσα. Με το που ξαπλωνουμε έκανε πέρασμα από τις ρωγες μου και μόλις κατέβηκε κάτω ξεδιπλωσε τις ικανότητες της. Φτυσιματα, πέρασμα όλον τον κορμό πάνω κάτω, προσπάθεια για deepthroat (αλλά δεν τον καταφέρνει όλον μέσα) και μικρό πέρασμα από μπαλλες.
Αφού με είχε υπερκαβλωσει, φοράει λάστιχο και καβαλάει γρήγορα από πάνω για να τον πάρει αργά όλον μέσα και ξεκινάει ένα πολύ δυνατό κούνημα που δεν άργησε πολύ να με κάνει να τελειώσω μέσα της . Μάλιστα είχα τέτοιες καυλες που ενώ είχα τελειώσει συνέχισα να τη γαμαω για κανενα 3λεπτο αφού ήμουν ακόμα σκληρός.
Το μόνο λίγο που θα μπορούσε να αλλάξει είναι κάποιες ψεύτικες υπερβολικές φωνές που ίσως κάποιους φτιάχνει αλλά εγώ τις θεωρώ περιττές.

Στο μασάζ ήταν χρόνος απλά για ξεκούραση. Η κοπέλα δεν το έχει, αλλά δεν με απασχολεί κιόλας. Είναι ένα απαραίτητο κενό πριν τη συνέχεια. Όμως ασχολήθηκε χωρίς να χασμουριεται όπως κάνουν άλλες.

Κάνω μπανάκι και τη βρίσκω ξαπλα μπρούμυτα στο κρεβάτι. Εκεί είπα να παίξω λίγο με την κωλαρα και αφού αρχίζω να της τον ανοίγω τον πάτο και να παίζω με το μουνακι, αποφάσισα να της το υγρανω καλύτερα. Και έχει ένα πολύ νεανικό λεπτό μουνάκι με πολύ διακριτικά και μικρά χειλάκια και κλειτορίδα. Ξεκινάω γλύψιμο και συνδυασμό δάχτυλο και γλώσσα μέσα και τρίψιμο κλειτορίδας. Φάνηκε να γουστάρει και συνέχισα μέχρι να γίνει μούσκεμα.
Γύρισε μετά, ξεκινάει πάλι πίπα και αφού περνάει λάστιχο ξεκινάμε με εμένα από πάνω, να της κρατάω ανοιχτά και τεντωμένα ψηλά τα πόδια και να την καρφωνω δυνατά. Τη χάρηκε πολύ τη φάση καθώς ξεκινάει σαν μανιασμενη να τρίβει το μουνάκι της όσο την εσκιζα.
Αλλαγή στα 4 και εκεί στήνεται απίστευτα με χαμηλωμένη μεση, ώστε να ανοίξει εντελώς τα κωλομαγουλα και να ξεπροβάλλουν οι 2 τρυπουλες. Εντελώς καθαρή, χωρίς σημάδια ή τρίχα δεν ήξερα που να τον χώσω! Και πραγματικά το κωλοτρυπιδι φαινόταν ανοιχτό καλοδουλεμένο, αλλά είπα να μην το ζορισω το θέμα και τον έχωσα ολον με τη μια ξανά στο μουνάκι της, ενώ εγώ ήμουν όρθιος στο πάτωμα και με το δεξί πόδι να πετάω πάνω στο κρεβάτι για να πετυχαίνω βαθιά διείσδυση.
Μόλις ένιωσα έτοιμος, πετάω το λάστιχο, τη βάζω να ξαπλώσει ανάσκελα και της τον δίνω στο στόμα, ενώ ταυτόχρονα με το αριστερό χέρι ξεκίνησα να της παιζω το μουνάκι. Μετά από καλό γλύψιμο, της πιάνω το κεφάλι και ξεκινάω να τελειώνω καθώς της γαμουσα με δύναμη το στομα. Και δεν σταμάτησε μέχρι να βγει και η τελευταία σταγόνα, ενώ σηκώθηκε μετά και τα έφτυσε.

Μπανάκι μετά, ήρθε να με συνοδέψει έξω ενώ έπεσαν μερικά φιλάκια στο στόμα για χαιρετισμό.
Σίγουρα θα την ξαναπάρω αν δεν έχω κάποια πιο στάνταρ επιλογή!
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 10, 2023
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλειφομούνι
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό