Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 372 10
Μασατζίδικα 827696
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Ποιότητα μασάζ

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μεσημεριανό πέρασμα από την Σοφία. Έχουμε 10 κοπέλες μου λέει... Γουρλωσε το μάτι!
Λες; Λες να πετύχω κάτι φρέσκο και καλό;; Στην παρέλαση τα κλασικά milf, gilf..
Παρατηρώ νέες (για εμένα) προσθήκες:
-μια κοντουλα και γεματουλα πιτσιρικα, Αλεξάνδρα νομίζω..
-μια 2μετρη 45αρα Ρωσίδα με κοντό καρέ μαλλί (το Ρωσίδα με κράτησε μακριά) και
-η Χριστίνα, 40αρα, Ουκρανή, μελαχρινή, γύρω στο 1.70, ωραίο λεπτό κορμί, πολυ μικρό στήθος αλλά η ρώγα τσίτα... Να κρεμάσεις το σακάκι! Λίγο αξύριστες οι γαμπες, αλλά οι τρυπουλες γυαλί!
Η Χριστίνα έχει ένα θέμα στο πρόσωπο, νομίζω ότι φταίει το στόμα, τα δόντια.. κάτι δεν πάει καλά, αλλά το κλέβει με το μαλλί και σε κερδίζει με τον τρόπο της.

Στο δωμάτιο:
Θετική, Δοτική, Χαμογελαστή, μονίμως πάνω σου.. γλωσσοφιλα και αγκαλιές, πολύ GFE εμπειρία. Με αιφνιδίασε γιατί πέταξε 5-6 προφυλακτικά στο τραπεζάκι, αλλά τελικά χρειάστηκε μόνο 1!

Στην πίπα είναι καλή,δεν γλύφει μπάλες, αλλά τις χαϊδεύει φουλ, βάζει πολύ σάλιο και μόλις ο λαιμός ήρθε στο σωστό level,έκανε αρκετές φιλότιμες προσπάθειες για DT!
Στο 69 άνετη και ας την πείραξα και λίγο από πίσω..

Στο κρεβάτι: Γαμιεται και το ευχαριστιεται.. δεν κλέβει, δεν τσιγκουνευεται, δεν λέει μαλακίες (δεν μιλάει ούτε Ελληνικά, ούτε Αγγλικά), δεν δυσανασχετεί... το ζει και χύνει άμα λάχει! (Εμένα με μουσκεψε μια φορά)

Στο μασάζ κάτι γίνεται, νιώθεις ότι σε προσέχει.. καταλαβαίνεις ότι προσπαθεί, δεν χαϊδεύει "να'χαμε να λέγαμε", πετάει και κάνα φιλάκι ενδιάμεσα, σου φέρνει και το μουνακι στο στόμα.. και ξαναμπαινεις στο πνεύμα αν ξεχαστεις!

Γενικά μια καλή εμπειρία, από ένα φιλότιμο κορίτσι που δεν είναι μουναρος, αλλά έχει τον τρόπο της να σε κάνει να περάσεις καλά!
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 03, 2023
Κόστος συνάντησης
80
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Γλειφομούνι
  • Γλωσσόφιλα
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
S
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, john8, Kaloeros και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Ιουνίου, 2023
Τυπε έχεις ψυχολογικά;
Οι Ρωσίδες κάνουν τα καλύτερα γαμησια και εσύ μένεις μακριά επειδή είναι Ρωσίδα και μόνο;
X
xenitemenos
09 Ιουνίου, 2023
Πες το ψυχολογικό το θέμα.. 2 φορές δοκίμασα, η μια πιο κρύα από την άλλη ήταν...
Κρατάω την πληροφορία όμως, για την 3η φορά! Να'μαστε και να περνάμε καλά! Για όλους έχει ο Θεός... που λέει σοφά ένας φίλος!
S
SB2023
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2