Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 484 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 712313
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πέρασμα μετά από καιρό στο συγκεκριμένο μαγαζί το οποίο είχα δει πολλές νέες παρουσίες και νέα προγράμματα. Προσωπικά με ενδιέφερε μόνο το milking table και αυτό περισσότερο από περιέργεια αλλά ρώτησα τιμές και μου φάνηκαν τσιμπημένες για μια ώρα. Είδα τις κοπέλες, ενδιαφέρουσες παρουσίες που αλλο να τις βλέπεις σε φωτογραφιες και άλλο απο κοντά. Επέλεξα τη Μισελ καθώς μου φάνηκε η πιο όμορφη.
Ψηλή παρουσία, με πρόσωπο όχι τόσο στρογγυλό όσο των άλλων Λατίνων, κάπως πιο ευρωπαικά χαρακτηριστικά. Φτιαγμένο στήθος με σχετικά καλή αίσθηση, οχι τα καλύτερα αλλα ούτε τα χειρότερα. Περίμενα λίγο μεγαλύτερο κωλαράκι αλλά ήταν ικανοποιητικό. Μπήκε στο δωμάτιο και ήταν λίγο ψυχρή στην αρχή. Προσπάθησα να σπάσω τον πάγο με τα λίγα ισπανικά που ξέρω και κάπως φάνηκε να χαλαρώνει και προχωρήσαμε σε θωπεύματα γλειψίματα και φιλιά.
Απλή και αργή πίπα, με λίγο χέρι και όχι πολύ βαθιά αλλά πολύ καλή περιποίηση στις μπάλες να σε κοιτάει με ένα λάγνο βλέμμα. Επίσης καλή περιποίηση και στη γύρω περιοχή χωρίς να το ζητήσω, που πάντα είναι ευπρόσδεκτο. Πολύ περιποιητική και φιλιά και γλειψίματα σε λαιμό και αυτιά όταν την έβαλα από πάνω αλλά δεν άντεχε σε γρήγορους ρυθμούς και δυσκολευόταν σε όλες τις στάσεις μάλλον λόγω πάχους και μεγέθους. Γενικά δεν ήθελε μπάτσες στο κώλο και δεν με άφηνε να πάω με τον ρυθμό μου και να βγάλω γούστα. Στα 4 τον έπαιρνε καλύτερα οπότε και τελείωσα.
Χαλαρό μασαζάκι μετά από το μπανάκι με λίγη συζήτηση στα ελάχιστα ισπανικά που ξέρω, όχι και τελείως χάδι αλλά όχι και φυσιοθεραπεία. Μετά αισθησιακά αγγίγματα και περάσματα με καύλωσε και επειδή την είχα κουράσει πιο πριν την έβαλα να με τελειώσει με πίπα, μαλακία και ισπανική μέχρι που τελείωσα στα βυζια της. Όσο μου τον έπαιζε πάντα εγλειφε ρόγες, λαιμό και αυτιά, όσο δηλαδή δεν έπαιρνε πιπα. Γενικά κάνει πράγματα για να σε καυλώσει και προσπαθεί αλλά στο σεξ δεν μας βγήκε όπως περίμενα.
Είναι άλογο και νταρντάνα που σε προιδεάζει για πιο σκλήρα πράγματα αλλα είναι τελείως GFE. Tουλάχιστον έτσι βγήκε σε μενα. Ίσως ξαναπροτιμηθει.
Υ.Γ. Μου προκαλεί μεγάλη εντύπωση που η κοπέλα είναι τόσο καιρό εδώ και δεν έχει ούτε μια κριτική. Κάποιοι τρώνε και δεν μιλάνε
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Όνομα κοπέλας
Μισελ
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Vuzolagnos9
Σπουδαίος
Εγγραφή:
19 Σεπ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
45
Likes:
1.900
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 STAVROS6969, anthotypos, giorgiodelafuentes2 και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Μαΐου, 2023
Πολλοί τρώνε και δεν μιλάνε λες καί θά τούς φάμε την γκόμενα, καί όχι μόνο για την συγκεκριμένη κοπέλα αλλά και για άλλες.
Γίναμε όι μαλακές τής υπόθεσης νά ενημερώνουν λίγοι καί νά απολαμβάνουν οι πολλοί.
review reaction 1 STAVROS6969, Vuzolagnos9, baroc και 1 ακόμα μέλος
01 Ιουνίου, 2023
Πως το κουλαντρισες αυτο το νταρντανο ; εκτος αν εισαι ντερεκι!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2