Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 473 10
ΠροβεβλημένηHot
Μασατζίδικα 691519
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Ποιότητα μασάζ
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Οπως είπε και ο προηγουμενος συναγωνιστής... Metal girl ☺️

Διάρκεια συνάντησης μια ώρα.
Είχα κλείσει ραντεβού μισάωρο αλλά πήγα λίγο μετά το πρωινό άνοιγμα φουλ καυλωμενος και μόλις είδα την κοπελίτσα ζήτησα από την Τζωρτζινα να το κάνουμε μια ώρα και έγινε!

Στα του δωματίου, όλα εξαιρετικά! Υπέροχη κοπέλα, μικρή, σεξυ σώμα, γλυκιά στο πρόσωπο και ευδιάθετη....εχει piercing σε βυζάκια και μουνακι. Το οποίο εγλυψα για πολλή ώρα με περίσσια ευχαριστηση μετά και από παρότρυνση της κοπέλας.
Ο πρωτος γύρος κράτησε ακριβώς μισή ώρα.... Περιλάμβανε πολλές εναλλαγές στάσεων, στα 4, ιεραποστολικο, η κοπέλα σε cow girl και στα όρθια εγώ και αυτή στο καναποκρεβατο όπου τελείωσα στο υπέροχο μουνακι της (με λάστιχο φυσικά)!

Η πιπα της ήταν αρκετά καλη αλλά λίγο ελαφριά για τα γούστα μου.....την έσωσε όμως με ταυτόχρονο μασάζ στα μπαλάκια με δική μου παρότρυνση. Κατάφερε να με κάνει πέτρα εύκολα αφού όπως είπα ήμουν ήδη καυλωμενος....

Μετά το μισάωρο, μπανακι και οι δύο (η κοπέλα στο δικό της χώρο) και μόλις επέστρεψε ξεκινήσαμε χαλαρωτικό μασάζ από μέρους της.... Το οποίο ήταν αρκετά ελαφρύ για τα γούστα μου. Αλλά ωραίο για χαλάρωση. Μιλάγαμε ταυτόχρονα Ισπανικά και της άρεσε πολύ... Ηταν συνέχεια χαμογελαστή με φιλοφρονησεις εκατέρωθεν... Φάνηκε να της αρέσει. Αν ξέρετε Ισπανικά είναι μεγάλο συν αφού το κορίτσι ήρθε τώρα και δεν ξέρει ακόμα καθόλου ελληνικά και πολύ ελάχιστα Αγγλικά.

Μετά το μασάζ και επειδή είχα ήδη χαλαρώσει και δεν ήθελα δεύτερο γύρο με τελείωσε με μια πολύ ωραία χειρομαλαξη με ταυτοχρονο μασάζ στα μπαλάκια όπου και χαλάρωσα πληρως. Φιλάκι στο μάγουλο, μπάνιο και πλέον φουλ ικανοποιημένος αλλά και κουρασμένος ελαφρά μετά από δύο καταθέσεις, με συνόδεψε στην έξοδο όπου βρήκα το δρόμο για το γυρισμό. ?

Στα μείον για μένα είναι ότι δεν φυλάει στο στόμα... Θα το ήθελα πολύ. Αλλά είναι επιλογή του κοριτσιού και το σεβάστηκα. Επίσης έχει μικρό βυζάκι για όσους θέλουν μεγάλα... Προσωπικά δεν με πείραξε.

Θα μπορούσα να την ξανά συναντήσω άνετα αλλά λίγο Αργότερα αφού πρώτα περάσω και από κάποιες άλλες κοπέλες.

Muchas gracias Kandy!
Buena suerte!
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 29, 2023
Κόστος συνάντησης
100
Διάρκεια συνάντησης
πάνω από 45 λεπτά
Παρασχεθείσες υπηρεσίες
  • Handjob (μαλακία)
  • Γλειφομούνι
  • Μασάζ
  • Πίπα χωρίς προφυλακτικό
  • Σεξ
Όνομα κοπέλας
Kandy
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
musician
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
10 Ιουλ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
13
Likes:
570
Πόντοι:
291
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 xamoleon z, anthotypos, George71 και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού