Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.1 16 10
Ξενοδοχεία
57629
Γενική βαθμολογία
8.6
Χώρος (γενικά)
8.0
Καθαριότητα
9.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service
10.0
Διακριτικότητα
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Λύση ανάγκης γιατί δεν μπορούσε να έρθει βόρεια προάστια η παντρεμένη μας κυρία. Ήταν προς το κέντρο και είχε καύλες… και μηνυματιζόμασταν όλη την ημέρα....
Μου είπε να βρεθούμε στο Γκάζι (απορώ πως το διάλεξε γιατί δεν είναι και στο πιο διακριτικό σημείο).
Τέσπα, είπα να παρέχω τις υπηρεσίες μου στην μουνάρα και την κωλάρα της.
Πρόσβαση & παρκάρισμα οκ.
Η ρεσεψιονίστ ωραίο μουνάκι αλλά η μιλφάρα μου καλύτερη.
Καθαρό δωμάτιο, decent μπάνιο, όλα στην θέση τους. Ο διάκοσμος εξεζητημένος για τα γούστα μου αλλά νοου πρόμπλεμ, είχα πρωτίστως το νου μου στα χυσίματα με την καυλομουνάρα μου. Λιώσαμε στα χυσίματα και στα ντουζάκια.
Ωραία πινελιά το κλείσιμο στην ρεσεψιόν που χωρίς πολλά-πολλά ρώτησε εάν ήταν όλα οκ και πρόσφερε εκπτωσούλα για επόμενη φορά.
Η κριτική μου καλή αν και προτιμώ κάποια πιο απομονωμένα και διακριτικά χοτέλια.
Μου είπε να βρεθούμε στο Γκάζι (απορώ πως το διάλεξε γιατί δεν είναι και στο πιο διακριτικό σημείο).
Τέσπα, είπα να παρέχω τις υπηρεσίες μου στην μουνάρα και την κωλάρα της.
Πρόσβαση & παρκάρισμα οκ.
Η ρεσεψιονίστ ωραίο μουνάκι αλλά η μιλφάρα μου καλύτερη.
Καθαρό δωμάτιο, decent μπάνιο, όλα στην θέση τους. Ο διάκοσμος εξεζητημένος για τα γούστα μου αλλά νοου πρόμπλεμ, είχα πρωτίστως το νου μου στα χυσίματα με την καυλομουνάρα μου. Λιώσαμε στα χυσίματα και στα ντουζάκια.
Ωραία πινελιά το κλείσιμο στην ρεσεψιόν που χωρίς πολλά-πολλά ρώτησε εάν ήταν όλα οκ και πρόσφερε εκπτωσούλα για επόμενη φορά.
Η κριτική μου καλή αν και προτιμώ κάποια πιο απομονωμένα και διακριτικά χοτέλια.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία Επίσκεψης
Μαρτίου 03, 2023
Πρόσβαση
Εύκολη
Parking
Άνετο και διακριτικό
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού