Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 182 10
Ξενοδοχεία 140888
Γενική βαθμολογία
 
5.2
Χώρος (γενικά)
 
7.0
Καθαριότητα
 
6.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service
 
4.0
Διακριτικότητα
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Καθαρό και αρκετά ντιζαϊνάτο για τα δεδομενα της περιοχής. Αλλά διακριτικότητα μηδέν. Εκτός του ότι έχει πάντα πολύ κόσμο και σουλάτσο πήγαινε-έλα, περνάς αναγκαστικά μπροστά από τη ρεσεψιόν και σε ρωτάνε που πας. Που λες να πηγαίνω ρε κοπελιά; Την πρώτη φορά αισθάνθηκα πολύ άβολα γιατί με είχαν καλέσει σε παρτούζα και συνηθισμένος από άλλα ξενοδοχεία θεώρησα ότι θα πάω κατευθείαν δωμάτιο, αλλά που τέτοια τύχη... Σε αλλη επίσκεψη, στο δωμάτιο του ημιωρόφου η πόρτα άνοιξε και έκλεισε πανω στο γαμήσι, μάλλον απο το προσωπικό. Ευτυχως το κρεβάτι ειναι χωμενο μεσα και δεν έχεις ορατότητα από την πόρτα. Γενικά αποφύγετε το δωματιο του ημιωρόφου, πολύ φασαρία.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία Επίσκεψης
Νοεμβρίου 05, 2022
Πρόσβαση
Εύκολη
Parking
Δεν είχε καθόλου!
gambros
Μέλος
Εγγραφή:
2 Απρ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
260
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 6 review reaction 3 review reaction 1 paparotriftoulas, SEXTYRHOON, gnnakos

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Απριλίου, 2023
Καλό μήνα. Πας σε ένα ξενοδοχείο " ημιδιαμονης" και δεν πρέπει να ρωτήσουν που πάει κάποιος? Αν θέλεις τέτοια διακριτικότητα κλείνεις Airbnb και δεν αισθάνεσαι άβολα.
review reaction 1 woopsie
03 Απριλίου, 2023
nzg δεν είναι ακριβώς έτσι όπως το λες. Εφόσον είσαι ξενοδοχείο ημιδιαμονής και βλέπεις ότι ο πελάτης παρακάμπτει τη ρεσεψιόν σημαίνει ότι κάπου τον περιμένουν. Γιατί και που με ρωτάνε "που πάτε;" και τους απαντάω, δεν ελέγχουν κάτι, πάλι θα περάσω για το ασανσέρ, τσάμπα με φέρνουν σε άβολη θέση. Επιπλέον το σχολιάζω όλο αυτό σε αντιπαραβολή με άλλα ξενοδοχεία που έχω πάει, όπου απο το πάρκινγκ ανεβαίνεις κατευθείαν στο δωμάτιο που σε περιμένει το αμόρε, χωρίς να πρέπει να περάσεις από ρεσεψιόν, χωρίς άβολες ερωτήσεις, χωρίς τίποτα.
06 Μαΐου, 2023
τυπε φαντασου ενα ξενοδοχειο το οποιο δεν ρωταει κανεναν που παει και μπαινει μεσα οποιος να ναι Money Mouth
δηλαδη με την λογικη σου, ενας ανωμαλος ή ενας ληστης, μπορει να σουλατσαρει σε ενα χοτελ και να μπουκαρει σε οποιο δωματιο καυλωσει; Χμμμ;

Καλα κανουν και ρωτανε, υπερ τους ειναι. Μπορει να μην ειναι κανενα τρελο μετρο ασφαλειας αλλα ειναι το "βασικο" μετρο ασφαλειας. Αν μπει μεσα ενας ακυρος και πει στην τυχη οτι παει στο δωματιο 225 αλλα το μαγαζι εχει νουμερα μεχρι 224, αυτοματα κατι παει στραβα. Αντιστοιχα, αν το δωματιο 101 ειναι αδειο και δεν εχεις κλειδι, τοτε παλι καποια μαλακια εχει παιχτει....

Τι λογικη ειναι αυτη; Πες μας σε ποια χοτελ δεν ρωτανε τους ακυρους στην ρεσεπσιον που πανε να τα αποφυγουμε, ελεος.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3