Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 180 10
Ξενοδοχεία 139669
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Χώρος (γενικά)
 
7.0
Καθαριότητα
 
8.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service
 
7.0
Διακριτικότητα
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Κλασικος προορισμος για σεξ επι πληρωμη χρονια τωρα.
Η τοποθεσια του στο κεντρο το καθιστα ευκολα προσβασιμο απο πολλες περιοχες. Αρκει να μην ειναι μεσημερι η βρεχει η διαδηλωνουν και στο κεντρο γινεται της τρελης οποτε το να κατεβεις κεντρο με το αυτοκινητο δεν προτεινεται. Υπαρχει βεβαια η εναλλακτικη να πεταχτεις με το μετρο, κατεβαινεις σταση Μεταξουργειο, ριχνεις το γαμησακι σου και γυρνας κυριος πισω. Ριχνεις και λιγο ματι μεσα στο βαγονι και με λιγη τυχη τραβας και καμια φωτογραφια για τα σχετικα νηματα.
Αν πας με το αυτοκινητο καλυτερα εκτος ωρων αιχμης γιατι εκτος απο την κινηση μπορει και να μη βρεις θεση στο παρκινγκ του ξενοδοχειου. Στη γυρω περιοχη δεν εχω τολμησει ποτε να αφησω το αυτοκινητο ουτε μερα, για βραδυ δεν το συζητω καν. Με τις φατσες που κυκλοφορουν εκει γυρω καλυτερα να κανεις μεταβολη η να δοκιμασεις την τυχη σου απεναντι. Καποιες φορες επισης δεν εχω βρει δωματιο ελευθερο και εχω αναγκαστει ειτε να περιμενω ειτε να φυγω για αλλου. Μεγαλο σπασιμο.
Η εξυπηρετηση στη ρεσεψιον ηταν παντα αμεση και γρηγορη χωρις πολλα πολλα. Η ολη διαδικασια μοιαζει αυτοματοποιημενη. Οι ανθρωποι το εχουν κανει τοσες φορες που βρισκεσαι στο δωματιο σε χρονο μηδεν και περιμενεις τα περαιτερω.
Επιλεγω παντα δωματια στους επανω οροφους και τα θεωρω σχετικα προσεγμενα και ομορφα. Το προβλημα της ηχομονωσης που αναφερουν οι συναγωνιστες ειναι υπαρκτο αλλα δεν με πολυαπασχολει. Εχει τυχει να διασκεδασω με οσα κατα καιρους εχω ακουσει απο αλλα δωματια η απο τους διαδρομους και δεν με νοιαζει αν ακουγομαι. Για να πας, να κανεις τη δουλεια σου και να φυγεις ειναι μια χαρα επιλογη. Αν τυχον επελεγα να μεινω πολλες ωρες ισως να το σκεφτομουν διαφορετικα.
Συμπερασμα: ΠΑΣ ΕΥΚΟΛΑ, ΓΑΜΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΕΦΥΓΕΣ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Πρόσβαση
Εύκολη
Parking
Άνετο και διακριτικό
Δημητρηςς
Σπουδαίος
Εγγραφή:
3 Φεβ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
1.492
Πόντοι:
2.357
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ntaffy2, LEFTY2, maradona7 και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού