Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 133 10
Ξενοδοχεία 111117
Γενική βαθμολογία

6.6
Χώρος (γενικά)

7.0
Καθαριότητα

6.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service

6.0
Διακριτικότητα

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Επισκεψη για μια ακομη φορα προσφατα στο γνωστο πορνοξενοδοχειο των νοτιων προαστιων το οποιο λογω εγγυτητητας με το τοπο διαμονης μου εχω επισκεφτει πολλακις . Μικρο παρκιν αλλα κανεις τη δουλεια σου , ευκολα προσβασιμη τοποθεσια και γνωστο πλεον καθοτι ολες οι κοπελες του χωρου το γνωριζουν και μονο μια φορα φορα αρνηθηκε για δικους της λογους μια κοπελα να βρεθουμε εκει.
Στη προσφατη επισκεψη μου δεν ειχε αλλαξει κατι , μικρο και καθαρο δωματιο με ωραια διαρρυθμιση και ντεκορ πανω απο τα κρεβατια, δροσερος ο χωρος στα δωματια με το κλιματισμο στους 24 βαθμους ( δε μπορεις να αλλαξεις θερμοκρασια ) και ευρυχωρο μπανιο με μονη παραφωνια τη ντουζιερα που σε ολα τα δωματια εχει το θεμα οτι αφενος φευγουν νερα και αφετερου ειναι πολυ μικρη αν εισαι λιγο μεγαλοσωμος ή θες να μπεις με τη κοπελα να παρετε ντους μαζι. Τιμες λογικες στα πλαισια του ανταγωνισμου , αν μπορουσα να αλλαξω κατι αυτο θα ηταν τα μπανια που χρειαζονται ανακαινιση και θα προσεθετα καμια σουιτα γτ υπαρχουν περιπτωσεις που προτιμας να σκασεις 40αρι αντι 25αρι και να δωσεις αλλο χρωμα στο ραντεβου
Αυτα εν ολιγοις

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία Επίσκεψης
Ιουνίου 07, 2022
Πρόσβαση
Εύκολη
Parking
Άνετο και διακριτικό
maradona7
Γλομπεάρχης
148
Πόντοι: