Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 106 10
Ξενοδοχεία 136205
Γενική βαθμολογία

6.2
Χώρος (γενικά)

6.0
Καθαριότητα

6.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service

6.0
Διακριτικότητα

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Πρωτη επισκεψη στο εν λογω ξενοδοχειο μιας και η τοποθεσια δεν με βολευει.Ειχα επισκευτει μονο το απεναντι το bill πριν αρκετα χρονια.Μεγαλη εισοδος για αρχη και ευγενικος ο Κυριος στην reception ο οποιος μου ειπε οτι αν δεν μου αρεσει το δωματιο που μου εδωσε συγκεκριμενα στον δευτερο οροφο μπορω να διαλεξω καποιο αλλο.Το δωματιο τωρα σχετικα μικρο αλλα προσεγμενο.Πετσετες σγραγισμενες και παραπανω απο δυο σιγουρα και παντοφλες επισης.Δυο σαπουνια και ενα μικρο αφρουλοτρο και το μπανιο αρκετα μικρο με ενα αποτομο σκαλι οταν βγαινεις που αν δεν το προσεξεις εχεις φυγει.Νερακια δεν μου εδωσαν στην εισοδο οπως συμβαινει στα περισσοτερα που εχω επισκευτει αλλα οταν πηρα τηλ.μου εφεραν εννοειται μεσα στην τιμη οπως και αν επαιρνα καποιο αναψυκτικο η κρασι ηταν εντελως δωρεαν.Σχετικα θετικο προσημο και αν ξαναβρεθω στην περιοχη θα το χρησιμοποιησω.Βολευει και το μετρο που ειναι σχετικα κοντα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία Επίσκεψης
Απριλίου 15, 2022
Πρόσβαση
Εύκολη
Parking
Άνετο και διακριτικό
Dimitris-k
Σεβαστός
11
Πόντοι:
1.071
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, Ntaffy2, makis254 και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Απριλίου, 2022
Εκεί μέσα έχω πάρει βίζιτα και όταν τελείωσα τό ραντεβού στο διπλανό δωμάτιο είχε συγκεντρώσεις και μπήκα κασκαντέρ από το παράθυρο
JF
John Fatseas
17 Απριλίου, 2022
πανομοιοτυπη κριτικη με την διπλανη στην αρχικη σελιδα για το Bill.
τωρα ψαξε βρες ποιος αντιγραφει ποιον εδω μεσα. Χαχαχα!Χαχαχα!Χαχαχα!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2