Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 83 10
Ξενοδοχεία 82955
Γενική βαθμολογία

5.8
Χώρος (γενικά)

5.0
Καθαριότητα

5.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service

7.0
Διακριτικότητα

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Πηγαίναμε συχνά με τον πρώην εραστή μου, μιας & μας βόλευε η τοποθεσία, να συναντιόμαστε εκεί κλεφτά..
Το αγαπημένο μας, ήταν το δωμάτιο με τους πανοραμικούς καθρέφτες(σας το προτείνω ανεπιφύλακτα), όπου απολάμβανε ο ένας του άλλου, κάθε κίνηση, κάθε λίκνισμα, πριν γευτούμε & φροντίσουμε ο ένας τον άλλον.
Σχετικά καλό ξενοδοχείο, αλλά θα ήθελα να δώσουν βάρος περισσότερο στην καθαριότητα.
Εννοείται δεν φταίει η δεσποινίς που φρόντιζε τον χώρο, μιας & όταν πηγαιναμε, συνέχεια την βλέπαμε να δουλεύει σαν μελισσούλα στα αδεια δωματια, αλλα πιστεύω επειδή τα δωμάτια αλλάζουν συνέχεια κόσμο, είναι λογικό πως κάτι θα ξεφύγει, αν δεν είναι επαρκές το προσωπικό στην καθαριότητα.
Σε γενικές γραμμές διακριτικοί & ευγενικοί εργαζόμενοι & ήρεμο το κλίμα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Πρόσβαση
Εύκολη
Parking
Άνετο και διακριτικό
eleanna
Ενεργό Μέλος
5
Πόντοι:
361
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kostas_Piraeus, anthotypos, olddog και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Αυγούστου, 2021
eleanna
Το είχα επισκεφθεί χειμώνα μέσα στην καραντινα και η άποψη που πήρα ταυτίζεται με την δική σου.Σε καθαριότητα είναι μέτριο.Βολευει από τοποθεσία.Σχετικα με άλλα της αλυσίδας είναι πιο ήσυχο...
Από εκεί κάτω επίσης καλό είναι το delfini hotel.Αν και αυτό μέτριο αλλά καπως πιο προσεγμένο λόγω θέσης.
Θα γράψω και εγώ κάποια από αυτές τις ημέρες κριτική για κάποια που έχω επισκεφτεί και άλλα αξίζουν αλλά όχι.
17 Αυγούστου, 2021
Όλα τα hotel, μαζί σου, είναι τέλεια ??
17 Αυγούστου, 2021
Ξέρω ένα πολύ ωραίο ξενοδοχείο αν θέλεις να επισκεφτούμε παρέα...
17 Αυγούστου, 2021
Επειδή ειμαι λίγο άσχετος και δε ξέρω ακόμα πως να στέλνω πμ, μπήκα εδώ για να πω ένα thanks , για το σχόλιο σου στην κριτική μου προχθές. Χαίρομαι που σου άρεσε και σ ευχαριστώ για τα πολύ καλά σου λόγια . Πολλούς χαιρετισμούς
18 Αυγούστου, 2021
Καλησπερα Ελεαννα, ειμαι ο Αλεξανδρος.
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5