Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 37 10
Ξενοδοχεία 66442
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Χώρος (γενικά)
 
8.0
Καθαριότητα
 
9.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού/service
 
8.0
Διακριτικότητα
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Πριν λίγο καιρό είδα κριτική για το συγκεκριμένο ξενοδοχείο στην αρχική σελίδα του bou. Εκείνη την περίοδο απείχα από αταξίες γιατί δεν είχα κάνει ακόμη το εμβόλιο, το συγκράτησα όμως για τα προσεχώς.

Καλοκαίρι, ζέστη, μπανάκι και τι πιο ωραίο για να ολοκληρωθεί η ημέρα από μια συνάντηση με ένα νεαρό πιπίνι. Θυμήθηκα το ξενοδοχείο και είπα να το δοκιμάσω.

Εύκολη η πρόσβαση πολύ κοντά στην παραλιακή αλλά και λίγο πιο απόμακρα για τα αδιάκριτα μάτια. Χώρος στάθμευσης άψογος, διακριτικός και οδηγεί απευθείας στην είσοδο του ξενοδοχείου.

Πρώτη εντύπωση πολύ καλή, δείχνει να έχει χτιστεί ή ανακαινισθεί σχετικά πρόσφατα και ξεφεύγει από τη φτηνή αισθητική των ξενοδοχείων ημι-διαμονής.

Διάλεξα μεγάλο δωμάτιο και πράγματι ήταν πολύ άνετο και ιδιαίτερα καθαρό. Το μπάνιο ήταν λίγο μικρό για τόσο μεγάλο δωμάτιο αλλά και εκεί η καθαριότητα σε ικανοποιητικότατο επίπεδο. Σημαντικό επίσης ότι όλα τα πράγματα στο δωμάτιο ήταν σε καλή κατάσταση και λειτουργικά, χωρίς φθορές, λεκέδες και διάφορα άλλα που έχουμε δει κατά καιρούς.

Λίγο πιο ακριβό από άλλα ξενοδοχεία ημιδιαμονής αλλά η τιμή διακαιολογείται από την περιοχή, την καθαριότητα και την αισθητική. Σημαντική αναβάθμιση από άλλα ξενοδοχεία δευτέρας διαλογής.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Πρόσβαση
Εύκολη
Parking
Άνετο και διακριτικό
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
11 Σεπ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
164
Likes:
11.695
Πόντοι:
30.738
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, STAVROS6969, alpula και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού